takis21 18 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 18 Ιανουαρίου 2011 Γενική κατηγορία ενυδρείου βιοτοπικο ασιας Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):78*31.5*35 Συνολικά Λίτρα:70λτ Φυτά:hygrophila difformis-polysperma "rosanervig-corymbosa siamensis 53B, cryptocoryne crispatula var balansae-parva-wendtii green-wendtii brown-willisii, nymphaea lotus, vallisneria sp. Ψάρια: 1 colisa lalia,5 θυληκες betta,7 rasbora hengeli,7 botia sidthimunki Άλλα είδη: rasmshorn snails Διακοσμητικά υλικά Φόντο:μαυρο χαρτονι Ξύλα:ναι Βυθός:αμμος Φωτισμός 2*24 τ5 Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:enheim 2211 Θέρμανση/ Ψύξη:100w Λίπανση: Παροχή CO2:οχι Παράμετροι pH:7 Γενική σκληρότητα (GH):8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):15 Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C):25 Συντήρηση Αλλαγές νερού:καθε εβδομαδα 15λτ Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: Άλλες ρουτίνες συντήρησης:συμπληρωμα αποσταγμενου νερου λογο εξατμισης Φωτογραφίες: Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis21 18 Ιανουαρίου 2011 Author #2 Share 18 Ιανουαρίου 2011 δεν μπορω να ανεβασω φωτος μια βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 18 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 18 Ιανουαρίου 2011 δεν μπορω να ανεβασω φωτος μια βοηθεια maximum 800x600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis21 19 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 19 Ιανουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 19 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 19 Ιανουαρίου 2011 Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου Τακη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 19 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 19 Ιανουαρίου 2011 ωραιο ! σπανια βλεπουμε καθαρη ασια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 19 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 19 Ιανουαρίου 2011 φιλε πανεμορφο το ενυδρειο σου και πολυ ωραια επιλογη ψαριων πως λεγονται τα φυτα που φαινονται στην 3η φωτο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 19 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 19 Ιανουαρίου 2011 Βαλε και κανεναν αρσενικο μονομαχο να εχει ενδιαφερον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 19 Ιανουαρίου 2011 #9 Share 19 Ιανουαρίου 2011 πολυ ωραιο φιλε!! μεταξυ τους οι θυληκες πως τα πανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis21 19 Ιανουαρίου 2011 Author #10 Share 19 Ιανουαρίου 2011 πισω εχω τις 3 διαφορετικες hygrofilla, στην μεση τη nymphaea και τις κρυπτοκορυνες, μπροστα ειναι η κοντη vallisneria που δεν καταλαβαινει τιποτα, μια ριζα μου εμεινε και γεμισε το ενυδρειο παει παντου με ή χωρις φως εχω κανει δυο φορες κλαδεμα απο τον Νοεμβριο ειδικα η difformis ειναι πολυ επιθετικο φυτο δεν βαζω λιπασμα οταν ξεκινησα να κανω αλλαγες καθε εβδομαδα πηρανε τα πανω τους τα φυτα αρσενικο αν βαλω μαλλον θα γινει χαμος οι θυληκες αφου διαβασα ξενα σαιτ αρκετα, τελικα δεν ειχανε προβλημα, ομως τις εβαλα μαζι την ιδια ωρα και ειχα αφησει τα φυτα να μεγαλωσουν μεχρι να επιπλεουνε ,ζουγκλα. ειναι πολυ ωραια και εξυπνα ψαρια με προσωπικοτητα, δεν φοβουνται και με αφηνουν να τα χαιδεψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 19 Ιανουαρίου 2011 #11 Share 19 Ιανουαρίου 2011 θα βαλεις και καμια κοντινη να δουμε το colisa lalia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis21 20 Ιανουαρίου 2011 Author #12 Share 20 Ιανουαρίου 2011 καποιες φωτος ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 20 Ιανουαρίου 2011 #13 Share 20 Ιανουαρίου 2011 πισω εχω τις 3 διαφορετικες hygrofilla, στην μεση τη nymphaea και τις κρυπτοκορυνες, μπροστα ειναι η κοντη vallisneria που δεν καταλαβαινει τιποτα, μια ριζα μου εμεινε και γεμισε το ενυδρειο παει παντου με ή χωρις φως εχω κανει δυο φορες κλαδεμα απο τον Νοεμβριο ειδικα η difformis ειναι πολυ επιθετικο φυτο δεν βαζω λιπασμα οταν ξεκινησα να κανω αλλαγες καθε εβδομαδα πηρανε τα πανω τους τα φυτα αρσενικο αν βαλω μαλλον θα γινει χαμος οι θυληκες αφου διαβασα ξενα σαιτ αρκετα, τελικα δεν ειχανε προβλημα, ομως τις εβαλα μαζι την ιδια ωρα και ειχα αφησει τα φυτα να μεγαλωσουν μεχρι να επιπλεουνε ,ζουγκλα. ειναι πολυ ωραια και εξυπνα ψαρια με προσωπικοτητα, δεν φοβουνται και με αφηνουν να τα χαιδεψω Ειναι αρκετα τα λιτρα,με αρκετες κρυψωνες και θα ειναι ενας με πολλες θυληκες,εσυ ξερεις,εγω παντως θα εβαζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 20 Ιανουαρίου 2011 #14 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Πολύ όμορφη προσπάθεια! Ως προς το μονομάχο, ίσως να έχει πρόβλημα με το colisa lalia.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 21 Ιανουαρίου 2011 #15 Share 21 Ιανουαρίου 2011 ζούγκλα! Ωραίος! Μπράβοοοο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 21 Ιανουαρίου 2011 #16 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Πανέμορφο ενυδρείο! Μπράβο! Ως προς το μονομάχο, ίσως να έχει πρόβλημα με το colisa lalia.... Ισχύει κ αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 21 Ιανουαρίου 2011 #17 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Βλέπω τα ενυδρεία που έστηναν μέλη πριν λίγα χρόνια, βλέπω και τα τωρινά και χωρίς πλάκα συγκινούμαι... τελικά έχουν πιάσει τόπο οι συμβουλές με γνώμωνα τη βιοτοπικότητα και φυσικότητα. Μπράβο φίλε, πραγματικά αρμονικό αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
testudo 30 Ιανουαρίου 2011 #18 Share 30 Ιανουαρίου 2011 πολυ ωραίο ενυδρείο!!μου έδωσες ιδέες και για το δικό μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogos71 31 Ιανουαρίου 2011 #19 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Άψογος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος