abou 18 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 18 Ιανουαρίου 2011 θελω να ρωτισω κατι....τι ειναι αυτα εδω τα μπιλακα ειναι και σκλιρα και τα βλεπω παντου μεσα στο ενυδρειο μου δειτε τις φοτο που ανεβασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
abou 21 Ιανουαρίου 2011 Author #2 Share 21 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδια κανενας δεν ξερει μου εχουν γεμισει το ενυδριο αυτα τα πραγματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 21 Ιανουαρίου 2011 Ειναι σαν μικροι αστεριες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
abou 21 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 21 Ιανουαρίου 2011 οπως φενεται και στιν φωτογραφία ειναι σαν μπαλακια μικρα με μιτες και ειναι σλκιρα. ολα εχουν αυτο το μπεζ χρομα και εχουν γεμισει ολο τον αργονιτη επιφανιακα και με την ροη του νερου πιγενουν και πανο στον βραχο και το φιλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 21 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 21 Ιανουαρίου 2011 προσπάθησε να τα απομακρύνεις , πιθανόν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα στο μέλλον , καταλαβαίνω ότι δεν είναι και πολύ εύκολο , αν είσαι γρήγορος θα προλάβεις τον πολλαπλασιασμό τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
abou 22 Ιανουαρίου 2011 Author #6 Share 22 Ιανουαρίου 2011 διλαδει δεν κανουν καλο ειναι κιριος στιν αμμο δεν γινετε με τιποτα εχω φαει 2 ωρες να γαζο ενα ενα και ακομα εχει....αλλαγι διλαδει του αργονιτι μου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χαλβατζη Ελενη 25 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 25 Ιανουαρίου 2011 Εγώ φίλε μου στα τρία χρόνια που έχω θαλασσινό ενυδρείο μου έχουν παρουσιαστεί πάνω από τρείς φορές ''μπαλάκια μικρά, με μύτες και σκληρά''. Αυτά είναι μικρά, άσπρα και συνήθως παρουσιάζονται πολλά μαζί. Από την πρώτη φορά που εμφανίστηκαν στο ενυδρείο μου δεν τα πείραξα, θεωρώντας αρχικά ότι μπορεί να είναι σπόρος από κάποιου είδους κοράλι. Τα παρατηρούσα για ένα διάστημα και μετά εξαφανίστηκαν. Καμία φορά από τις φορές που εμφανίστηκαν στα ενυδρεία μου η παρουσία τους δεν ακολουθήθηκε από κάποιο πρόβλημα. Με τα χρόνια πάντως, έχω συνδυάσει την εμφάνισή τους με μωρά astrea snails, αφού μεά από αυτά ακολουθεί μεγάλη φουρνιά από αυτό το είδος. Πάντως, αν φοβάσαι για το οτιδήποτε καλύτερα να τα αφαιρέσεις, εφόσον αυτό είναι εφικτό. Όμως κατά 80% πιστεύω ότι είναι ο ίδιος οργανισμός (όχι τόσο από τις φωτογραφίες σου όσο από την περιγραφή σου),που είχα και εγώ στο ενυδρείο μου.Καλή τύχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος