FATSA 18 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 18 Ιανουαρίου 2011 ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΟΜΠΥ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ.....!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 18 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 18 Ιανουαρίου 2011 Καλώς ήρθες στην παρέα μας Γράφε αν θες μόνο με πεζούς χαρακτήρες, γιατι στην γλώσσα του Internet έτσι είναι σαν να φωνάζεις. Ανάλογα με το είδος ενυδρείου που σε ενδιαφέρει, μπες και εξερεύνησε την αντίστοιχη κατηγορία και για ότι απορία έχεις, άνοιξε ένα θέμα για να το συζητήσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 18 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 18 Ιανουαρίου 2011 Καλήμερα και καλώς μας ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN12345 18 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 18 Ιανουαρίου 2011 καλως ορισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 18 Ιανουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 18 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 18 Ιανουαρίου 2011 γεια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 18 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 18 Ιανουαρίου 2011 καλως ηρθες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 18 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 18 Ιανουαρίου 2011 Καλώς ήρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodromos100 18 Ιανουαρίου 2011 #9 Share 18 Ιανουαρίου 2011 Καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε... Καλο διαβασμα(του φορουμ) και οτι αποριες εχεις εδω ειναι τα παιδια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekomike 19 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 19 Ιανουαρίου 2011 Καλώς μας όρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATSA 20 Ιανουαρίου 2011 Author #11 Share 20 Ιανουαρίου 2011 καλημερα!!!ελπιζω να ειστε ολοι καλα.....!!καταρχην οπως σας ειχα αναφερει ειμαι καινουρια εδω μεσα και καινουρια και στο χομπι αυτο.....οποτε ελπιζω να δειξετε λιγο κατανοηση γιατι ακομα δεν εχω καταλαβει πως ψαχνουμε τι που και τα σχετικα....που θα παει σιγα σιγα θα τα ανακαλυψω!!!!!λοιπον οταν πρωτοπηρα το ενυδρειο 80 λιτρων ειναι....πηγα σε ενα μαγαζι και με επιασαν κοροιδο....με αποτελεσμα να παρω ενα καρχαρια γκαλαχερ.....ο οποιος στην συνεχεια εγινε παιδια 30 εκατοστα εφαγε περιττο να πω τα παντα μεσα και δεν τολμουσα ουτε το καπακι να ανοιξω γιατι πεταγοταν πανω.....!!!μετα τα πολλα πολλα τον εδωσα και τωρα εχω παρει 3 κλοουν και 1 τιγρακι......!!!θελω να βαλω και αλλο ψαρακι μεσα!!!!μπορω ομως??????και τι μπορω να βαλω χωρις να υπαρχει θεμα????επισης ο ενας κλοουν βρε παιδια απιστευτοοοοο ξερετε πως κοιματε????οπως οι ανθρωποι....και στην αρχη νομιζα πως πεθανε.....και πηγα να το βγαλω και πεταχτηκε.....παιδιααααα πειτε μου γενικα τι να προσεχω στο ενυδρειο για να ειναι υγειες!!!!! φιλακια και ευχαριστω που με ακουσατε εκ τον πρωτερον!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 20 Ιανουαρίου 2011 #12 Share 20 Ιανουαρίου 2011 (edited) Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Για τα κλόουν πάλι σε έπιασαν κορόϊδο. (δε πιστεύω να με παρεξηγήσεις Και αυτά γίνονται πολύ μεγάλα για τα λίτρα σου... Δες ΕΔΩ και ΕΔΩ Καλή συνέχεια ..........................τα link διορθώθηκαν Έγινε επεξεργασία 20 Ιανουαρίου 2011 - theodor72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts