mimikos15 17 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 17 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα.....πηγα σημερα στα καρφουρ...και οπος παντου εχει εκτοσης..... ειδα οτι ειχε εκτωσης και στα ενυδρια...... λιπον....ηδα ενα με φιλτρο θερμοστατη(αν δεν κανω λαθος)εχει 2 λεμπεσ μεσα....... το ενυδριο ειναι 80 λιτρα μαζι με το επιπλο...... απο 150....στα 80 ευρο.... πιστευω πως ειναι καλη προσφορα για εναν αρχαριο..... και ειχε ενα μικρο στα 40 ευρο...αλλα δεν το εδοσα σημασια αυτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 17 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 17 Ιανουαρίου 2011 θυμασαι μαρκα και τι ειδος φιλτρου ειχε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 17 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 17 Ιανουαρίου 2011 θυμασαι μαρκα και τι ειδος φιλτρου ειχε? η μαρκα φιλε ειναι aquel ειχα παρει περση 90λτ καθαρα 60 εβροπουλα οποτε καταλαβενεις πως ειναι μια ακομη απατη!!!κατα την προσοπηκη μου παντα γνωμη!!παντως αυτο που ειχα παρει ειχε μεσα φιλτρο για 60 λιτρα,αποτι φενετε δεν ξερουν τι τους γινετε αυτοι που τα παραγκελνουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 18 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 18 Ιανουαρίου 2011 ναι αυτο που λεει ο φιλος ειναι.....αλλα πιστευω πως η τιμη ειναι καλη επιδη εχει και το επιπλο μαζι..... βασιλιος εγω αυτο το ενυδριο που πιρες.....το πιρα και εγω....και ειχε μεσα φιλτρο biobox ενα θερμοστατη..... ηταν 90 λιτρα...... λαμπα 18 watt και το πιρα 54 ευρο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 18 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 18 Ιανουαρίου 2011 το εσωτερικο φιλτρο το πετας γιατι ειναι της πλακας. και βαζεις ενα αλλο κατα την γνωμη μου ενα εξωτερικο.και εισαι κομπλε.με 54 ευρο ρε παιδια τι παιρνεις;δεν φτανει την ποιοτητα της juwel αλλα την δουλεια σου την κανεις.οτι πληρωσεις παιρνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 18 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 18 Ιανουαρίου 2011 ναι αυτο που λεει ο φιλος ειναι.....αλλα πιστευω πως η τιμη ειναι καλη επιδη εχει και το επιπλο μαζι..... βασιλιος εγω αυτο το ενυδριο που πιρες.....το πιρα και εγω....και ειχε μεσα φιλτρο biobox ενα θερμοστατη..... ηταν 90 λιτρα...... λαμπα 18 watt και το πιρα 54 ευρο!! καλα εκανες!απο ππου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_S_T_R_O 18 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 18 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα! Επειδη εχω το ιδιο (το πηρα δωρο στον πιτσιρικα στα γεννε8λια του 120ε τον οκτωμβριο) να σου πω μερικα! 1) Το φιλτρο ειναι μονο με ενα σφουγγαρι 400l/h κ χωρις κα8ολου χωρο για βιολογικο υλικο ---- οποτε 8ες αλλο φιλτρο της προκοπης. 2) Ο 8ερμοστατης ειναι 100w ---- ειναι οκ 3) Το ενυδρειο δεν εχει που8ενα κοντρες (δεν ξερω βεβαια αν στα λιτρα αυτα ειναι απαραιτητες) 4) Το καπακι αν 8ες να κανεις κατι πρεπει να το σηκωνεις κ να το βγαζεις ολο (ειναι μονοκοματο) - εχει μονο ενα πορτακι μπροστα για ταισμα. 5) Το επιπλο μην το υπολογιζεις - οταν το δεσεις κ γεμισεις νερο 8α δεις οτι δεν αντεχει τα πολλα, πολλα κ ειδικα αν μενεις σε σεισμογενη περιοχη οπως εγω 8α το καταργησεις. 6) Επειδη το καπακι εχει μια μικρη προεξοχη στο πισω μερος για να περναν τα καλωδια, μην βαλεις την εξοδο του φιλτρου εκει (αν ειναι εσωτερικο) ουτε καμια αεραντλια γιατι υγροποιουνται οι φυσαλιδες κ τρεχουν απο το πισω μερος! Ολα αυτα βεβαια σκεψου τα με το 8ετικο οτι ειναι ειναι ενα φτηνο ενυδρειο! Υπολογισε τα κ οπως ελεγε μια εκπομπη ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΦΙΛΙΚΑ Γιώργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 18 Ιανουαρίου 2011 Author #8 Share 18 Ιανουαρίου 2011 χαχαχαχαχα.....τοσα πολλα πραμματα??? εγω το δικο μου το εχω ενα χρονο και ακομα προβλημα δεν εχω..... vasilios και εγω απο το καρφουρ το πιρα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 18 Ιανουαρίου 2011 #9 Share 18 Ιανουαρίου 2011 αυτο με τιν υγροποιηση των φυσαλιδων το παρατηρισα καιγω αλλα σπανια γιατι δεν εχω ολη μερα αναμενη την αεραντλια μονο το βραδι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 18 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 18 Ιανουαρίου 2011 Ειδαμε και τη juwel μετα απο 1.5 χρονο και ανοιξε ο πατος σε 300αρι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 18 Ιανουαρίου 2011 #11 Share 18 Ιανουαρίου 2011 Ειδαμε και τη juwel μετα απο 1.5 χρονο και ανοιξε ο πατος σε 300αρι..... σοβαρα????καλα τελικα καλητερα μονος να το κανεις στην τελικη και να μην εχεις να πληρωνεις τους γερμανους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros4 18 Ιανουαρίου 2011 #12 Share 18 Ιανουαρίου 2011 ANEΦEPEΣ ΠIO ΠANΩ ΠΩΣ YΠEIPXE KAI ENA ME 40 EYPΩ MHΠΩΣ ΘYMAΣAI ΠΩΣA ΛITPA HTAN? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 18 Ιανουαρίου 2011 Author #13 Share 18 Ιανουαρίου 2011 οχι πετρο....παντος ετσι ωπος το ειδα ηταν 40 κ πανο λογικα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 18 Ιανουαρίου 2011 #14 Share 18 Ιανουαρίου 2011 ANEΦEPEΣ ΠIO ΠANΩ ΠΩΣ YΠEIPXE KAI ENA ME 40 EYPΩ MHΠΩΣ ΘYMAΣAI ΠΩΣA ΛITPA HTAN? Φίλε Πέτρο γράφε μόνο με πεζούς χαρακτήρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 18 Ιανουαρίου 2011 #15 Share 18 Ιανουαρίου 2011 παιδια το καταστημα αυτο φερνει διαφορετικα καθε φορα,σε διαφορετικες ποιοτητες αλλα φιλτρα κτλ. ηθελα να ξερω ποιο ακριβως εχει αυτη την φορα. εγω εχω παρει ενα απο εκει πριν 1,5 χρονο αστερι κατα την γνωμη μου,εχει 1 λιτρο για βιολογικο υλικο μαλιστα στα 54 λιτρα. Την τελευταια φορα ειχε ενα χαλι,με μια λαμπα περιεργη,φιλτρο μονο με ενα σφουγγαρι εξωτερικο κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
celtis 26 Ιανουαρίου 2011 #16 Share 26 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδια να κανω μια ερωτηση.σε ποιο καταστημα υπαρχουν αυτα?γιατι στο καταστημα ν.Ιωνιας που πηγα (και ειναι σχετικα μεγαλο) δεν ειδα κανενα...μονο 2 ραφακια ειχε με ειδη ζωων και αυτα σε εξωφρενικες τιμες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 26 Ιανουαρίου 2011 Author #17 Share 26 Ιανουαρίου 2011 εγω τα ιδα στην θεσσαλονικη στο καταστημα της ευκαρπιας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
celtis 26 Ιανουαρίου 2011 #18 Share 26 Ιανουαρίου 2011 ουπςςς...αυτο μου πεφτει λιγο μακρια... οι υπολοιποι ξερετε κανα καταστημα εντοσ αττικης??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
testudo 29 Ιανουαρίου 2011 #19 Share 29 Ιανουαρίου 2011 ουπςςς...αυτο μου πεφτει λιγο μακρια... οι υπολοιποι ξερετε κανα καταστημα εντοσ αττικης??? Και το δικό μου τέτοιο είναι!το έχω 3 χρόνια.είχα παρει το 90αρι καθαρό.γύρω στα 90 ευρω με έπιπλο.Ο θερμοστάτης είναι οκ και τον έχω ακόμα..το φίλτρο πέταμα και η λάμπα αν θές να βάλεις φυτά και να έχεις καλύτερη απόδοση.μπορείς να την αντικαταστήσεις.Η αλήθεια είναι πώς όποιος ξεκινήσει το χόμπυ πρέπει να ξοδέψει κάποια σημαντικά χρήματα..για εμένα το συγκεκριμένο σούπερ μου περιόρισε σημαντικά τα πρώτα έξοδα με το χόμπυ.Για την συγκεκριμένη παρτίδα.μπορώ να πώ πως ήταν value for money. Link to comment Share on other sites More sharing options...
testudo 29 Ιανουαρίου 2011 #20 Share 29 Ιανουαρίου 2011 ουπςςς...αυτο μου πεφτει λιγο μακρια... οι υπολοιποι ξερετε κανα καταστημα εντοσ αττικης??? Εγώ το είχα πάρει απο το Carefur στην Κύπρου στην Αργυρούπολη..κατά καιρούς έφερνε και το Champion marinopoulos στην Γλυφάδα επί της Βουλιαγμένης..ψάξε το σάιτ τους και πάρε τηλέφωνο μη πάς στα τυφλά..πάντώς CAREFUR και Μαρινόπουλος είναι το ίδιο πράγμα με τα ίδια ενυδρεία απότι γνωρίζω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 29 Ιανουαρίου 2011 #21 Share 29 Ιανουαρίου 2011 ουπςςς...αυτο μου πεφτει λιγο μακρια... οι υπολοιποι ξερετε κανα καταστημα εντοσ αττικης??? Το κατάστημα του Ρέντη το έχει σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος