Apostolis1996 17 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 17 Ιανουαρίου 2011 παιδια ειναι πεντε ολοκληροι μηνες που τρεχει το ενυδρειακι μου και σημερα μολις ειδα ενα σκουλικι που ειναι σαν αυτο που δολωνουμε τον λεγομενο φαραο...το φοβερο ειναι πως μαλλον βγαινει απο τον βραχο ο οποιος ειναι μεσα οσος και οπως ηταν απο την αρχη...την τελευταια βδομαδα εβαλα μια τραχηφυλια η οποια ειναι υγιεστατη κιι ορθανοιχτη αλλα δεν παιζει να ηρθε με αυτη...αξιοπεριεργο επισης ειναι χωρις να θελω να διαφημησω αλλα να διευκρινησω πως ειναι η δευτερη μολις μερα που αρχισα να χρησιμοποιω τα βακτηρια της microbe lift(special blend)...το σκουλικι ειναι λευκο και εχει απο το πλαι κατι σαν χνουδι το οποιο μαλλον ειναι και τα ποδια του...για πειτε μου τι μπορει να ειναι κι αν ειναι reef safe Αν υπαρχει και κανενα λινκ αναφερομενο στους οργανισμους αυτους και τα ειδη που εχει και καμια φωτο απολυτως αποδεκτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 17 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 17 Ιανουαρίου 2011 (edited) Μαλλον πολυχαιτος και ειναι οκ αν ειναι τετοιο. Εχω και εγω εναν (απο τους πολλους) με τον οποιο σκεφτομαι να αμολησω χαρταετο την καθαρα δευτερα. Μια φωτο θα βοηθουσε παντως. Δες και λιγο αυτο να μας πεις: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=24185 Έγινε επεξεργασία 17 Ιανουαρίου 2011 - bill28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostolis1996 18 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 18 Ιανουαρίου 2011 μαλλον αυτος πρεπει να ειναι αν και το δικο μου δειχνει να ειναι λευκο...τωρα μπορει να μην το ειδα και καλα...ευχαριστω παντος να σαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος