elec 17 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 17 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας παίδες. Ψάχνοντας για ενυδρεία στο ίντερνετ σας βρήκα Έχω κάποιες βασικές γνώσεις πάνω στό θέμα αλλά θέλω δουλειά ακόμη για αυτό άλλωστε είμαστε εδώ. Έχει πολύ "πράμα" παντος από γνώσεις εδώ μέσα.Ένα μεγάλο μπράβο για την δουλεία. Βρίσκομαι σε φάση ψαξιματος για να στήσω κάτι καλό και θα χρειαστώ κάποιες απαντήσεις. Έχω φάει ένα κλληματάκι θα έλεγα με του καρχαρίες και συγκεκριμένα τους γκάλαχερ για να ξέρετε περίπου τις προτιμήσεις μου. Από διάθεση φούλ από χρόνο όχι και πάρα πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 17 Ιανουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 17 Ιανουαρίου 2011 Καλώς όρισες! Ενημερώσου για το ψάρι που σε ενδιαφέρει, καθώς δεν είναι είδος καρχαρία και είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να διατηρηθεί σε ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elec 17 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 17 Ιανουαρίου 2011 (edited) Καλώς όρισες! Ενημερώσου για το ψάρι που σε ενδιαφέρει, καθώς δεν είναι είδος καρχαρία και είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να διατηρηθεί σε ενυδρείο. δεν είναι είδος καρχαρία?που ανήκει?εννοέις δεν ειναι είδος που μπορεί να διατηρήθεί σε ενυδρείο? Έγινε επεξεργασία 17 Ιανουαρίου 2011 - elec Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 17 Ιανουαρίου 2011 Είναι γατόψαρο,κάνε μια αναζήτηση στο forum και θα δεις και μόνος σου τα προβλήματα που αντιμετώπισαν συνχομπίστες που τα διατήρησαν.Εκτός αν έχεις σκοπό να φτιάξεις ενυδρείο μεγαλύτερο των 8.000 λίτρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 17 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 17 Ιανουαρίου 2011 καλως ορισες!!! προσοχη με την επιλογη ψαριων για αποφυγη προβληματων και στο μελλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekomike 17 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 17 Ιανουαρίου 2011 Καλώς μας όρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elec 17 Ιανουαρίου 2011 Author #8 Share 17 Ιανουαρίου 2011 Κάθισα και διάβασα τα περισσότερα περί του γκάλαχερ.Είναι μεγάλο θέμα αυτό το ψάρι.Εντός 2 χρόνων ξέρει κάνεις πόσο μπορεί να μεγαλώσει και από τί εξαρτάται?Πάντος διάρκεια ζωής έχει πολλά χρονάκια. Ερώτηση αν πάρω έναν μικρό και τον βάλω ας πούμε σε έλα ενυδρείο των 300λτ και δεν τον ταίζω πάρα πολύ θα γίνει πάνω από 60cm μέσα σε 2 χρόνια από την εμπειρία σας? Θέλω να έχω μια εμπειρία από αυτό το ψάρι και μετά το πετάω σε καμία λίμνη αν είναι! (πλάκα κάνω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 20 Ιανουαρίου 2011 #9 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Καλώς ήρθες στην παρέα του ΑΖ! Εγώ θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με κάποιο άλλο ψάρι. Ακόμα και να θέλεις να το δώσεις όταν μεγαλώσει δε θα μπορείς να βρεις κάποιον να το "φιλοξενήσει" Καλή συνέχεια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOUSSAkS 20 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Υπαρχει ενυδρειο για να φιλοξενηθει οταν μεγαλωσει !!! Και δεν ειναι 8.000λιτρα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elec 20 Ιανουαρίου 2011 Author #11 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Υπαρχει ενυδρειο για να φιλοξενηθει οταν μεγαλωσει !!! Και δεν ειναι 8.000λιτρα !!! ωραία φωτογραφία... λες να βαρυστομαχιάσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts