Jump to content

Τι ασθένειες έχουν τα χρυσόψαρα

Recommended Posts

Ποιές είναι οι πιο κοινές ασθένειες στα χρυσόψαρα !

Μοίαζουν με τα άλλα ψάρια !

Υπάρχουν ειδικά φάρμακα σε αυτά !

Λένε ότι είναι τα πιο ανθεκτικά, είναι αληθές αυτό !

Παρακαλώ οι ειδήμονες, να ρίξουν τα φώτα τους στους αρχάριους. :P

Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το θέμα !

Φιλικά με εκτίμηση

Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το θέμα !

Φιλικά με εκτίμηση

Το αν ανοίχτηκε ένα θεμα με θα ελεγα όχι ευκολες ερωτησεις, δε σημαινει οτι μεσα 18 ώρες πρέπει να εχει παρει και απαντηση.

Το θεμα ειναι ενδιαφερον και περιμενω κι εγω απαντησεις. :P

Τα χρυσοψαρα παθαινουν οτι κ τα υπολοιπα ψαρακια κ ειναι ποιο ευαισθητα στο να παθαινουν ασθενεια νηκτικη κυστης.

Ολοι οι οργανιστμοι ειναι ανθεκτικοι αρκει να τους εχεις τις καταλληλες συνθηκες διαβιωσεις

Ελπιζω να απαντησα στο ερωτημα σου αν θες κατι αλλο μας λες

Αν χρησιμοποιήσω το Esha 2000 θα επηρεάσει την βιολογία του φίλτρου μου γενικά, να βάλω μόνο την αεραντλία και μαζί να κάνω θεραπεία. Να κλείσω εντελώς το φίλτρο μου ή να το αφαιρέσω και να βάλω σε άλλο ενυδρείο μικρό για να μην χάσει τη βιολογία του για 4-5 μέρες.

Εχει καποιο προβλημα το ενυδρειο σου?? Τα ψαρια σου??

Η ερωτησεις οι αρχικες βλεπω ειναι γενικα για το τι ασθενειες υπαρχουν.

Απο κει και περα δε μπορουμε να μιλησουμε γενικα για θεραπειες.

Αν εχεις ομως καποιο προβλημα, ρωτα ευθεως, για να βρουμε τη λύση.

Για πιο λόγο να κάνεις θεραπεία? :P

Όπως και εδω δεν απάντησες... ποτέ!

Είχα πρόβλημα με την εφαρμογή στη φόρμα που έχεται και εγώ είχα το άγχος μου να σώσω τα Γκαπάκια μου και τελικά τα έχασα ολα μαζί, χωρίς να πάρω βοήθεια από τους ειδήμονες καμία, δεν κατηγορώ κανέναν, όλοι μας έχουμε τα προβλήματα μας και την καθημερινότητα μας! Τώρα έχω πρόβλημα με το χρυσόψαρο μου, έβγαλε άσπρα σημάδια στην ουρά του και μάλλον δεν έκανε καλή δουλειά το εν. αλάτι και το εκτοπούρ που έβαλα, σύμφωνα με την υπόδειξη του πετσοπά όπου το αγόρασα, κρίμα γίνονται πειράματα ανευθυνότητας πάνω στα ψάρια, ενώ έπρεπε να χαλαρώνουμε με αυτά, τελικά στρεσαριζόμαστε και καταστροφικά αποτελέσματα !! :thumbup:

Εαν θελεις ανοιξε ενα θεμα με το προβλημα του χρυσοψαρου σου,οσο πιο ακριβης εισαι τοσο πιο αμεσοι και αποτελεσματικοι θα ειμαστε με τη θεραπεια των ψαριων σου.

Εριξα 5 σταγόνες( έχω 25 λίτρα ενυδρύο) από το Esha 2000 και ανέβασα στους 28ο βαθμούς, αυτό να γίνει για τρεις μέρες, τις επόμενες λέει από 3 σταγόνες. Θα μου επηρεάσει αρκετά την βιολογία και αν πρέπει να έχω ανοιχτό το φίλτρο απλό με σφουγγάρι και λίγο σιποράξ, ή να έχω μόνο την αεραντλία για οξυγόνωση ! Αλλαγή νερού θα κάνω μετά την θεραπεία !

Φιλικά ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...