thanos2 16 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Πριν 1 μήνα περίπου είπα να δοκιμάσω και εγώ την τύχη μου με τα κοράλια και έβαλα για δοκιμή ένα πράσινο ζωάνθους. Αφού λοιπόν είδα ότι πάει καλά (όσον αφορά το χρώμα που πλέον είναι πολύ πιο έντονο χρώμα από τη μέρα που το έβαλα στο ενυδρείο γιατί από ανάπτυξη δεν καταλαβαίνω κάτι...) έβαλα χθες και μια cladiella. Το θέμα είναι ότι δεν είμαι διατεθιμένος να αυξήσω τον φωτισμό ο οποίος είναι 1 ΑΤΙ aquablue special & 1 ATI blue plus των 54W (με καλούς ανακλαστήρες απο aquaristic) στα 400 λίτρα επομένως θα ήθελα (αν υπάρχουν) να μου προτείνεται και άλλα εύκολα κοραλάκια που θα μπορούσαν να ζήσουν με το φως που έχω αλλά και να αντέχουν στα λίγα νιτρικά που μπορεί να εμφανιστούν στην πορεία λόγω έλειψης sump. Επίσης δεν έχω πάρει ακόμα κάποια τροφή για κοράλια. Χρειάζεται, και αν ναι τι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 16 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Θα σου προτεινα να δει πως θα παει το κοραλλακι που προσθεσες και μετα να ξαναπροσθεσεις το οτιδηποτε... τι υψος εχει το ενυδρειο? γιατι μου ακουγεται πολυ λιγο το φως σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 16 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Γκου χου γκου χου... Λιγο το φως Χρηστο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 16 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 16 Ιανουαρίου 2011 (edited) bill ξερεις καλα οτι καθε ενυδρειο ειναι διαφορετικο..... το δικο σου ειναι εξαιρεση,εγω οφειλω να ακολουθω και να προτεινω τον κανονα... Έγινε επεξεργασία 16 Ιανουαρίου 2011 - chris z3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 16 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Αχ αυτοι οι κανονες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 16 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Αχ αυτοι οι κανονες! προτεινεις να μεινει με το φως που εχει και να στοκαρει? ειναι αποδεκτο απο μενα απλα δεν συμφωνω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 16 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Γιατι οχι αλλωστε αυτο ειπε:να μου προτείνεται και άλλα εύκολα κοραλάκια που θα μπορούσαν να ζήσουν με το φως που έχω Δεν θα βαλει και ακροπορες μεσα,οχι πως δεν θα μπορουσε κατ'εμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 16 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 16 Ιανουαρίου 2011 ε γιαυτο και απαντησα οτι θα πρεπει να δει πως θα παει η cladiella και απο κει κρινει για οτιδηποτε αλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Ιανουαρίου 2011 #9 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Φιλε,ειναι ευκολο να ανεβασεις μια φωτο,να δουμε τι ακριβως αποχρωση βγαζουν οι λαμπες;Μια γενικη του ενυδρειου. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 16 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Και γω θα ηθελα να το δω το ενυδρειο απο μια φωτο αλλα κλεινω λιγο προς το Χρηστο για το φωτησμο! Αν κρινω και απο το δικο μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos2 16 Ιανουαρίου 2011 Author #11 Share 16 Ιανουαρίου 2011 thanks παιδιά! θα ανεβάσω φωτογραφίες σύντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Ιανουαρίου 2011 #12 Share 16 Ιανουαρίου 2011 thanks παιδιά! θα ανεβάσω φωτογραφίες σύντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 16 Ιανουαρίου 2011 #13 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Περιμένουμε με ανυπομονησία, έτσι ώστε να βοηθήσουμε περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος