Jump to content

Κιχλίδες σε αλμυρό νερό

Rout

Recommended Posts

Είδα σε ένα Pet Shop να πουλάνε ένα σκεύασμα που έγραφε ότι είναι αλάτι για Κιχλίδες.

Μου φάνηκε πολύ περίεργο.

Ρώτησα τον πωλητή και μου είπε ότι οι Κιχλίδες μπορούν να ζήσουν κάλλιστα και σε αλμυρό νερό και ότι όντως πωλείται αλάτι για Κιχλίδες.

Είναι αλήθεια ;

Έχει κανένας σας βάλει ποτέ αλάτι στο ενυδρείο ; :P

Είδα σε ένα Pet Shop να πουλάνε ένα σκεύασμα που έγραφε ότι είναι αλάτι για Κιχλίδες.

Ρώτησα τον πωλητή και μου είπε ότι οι Κιχλίδες μπορούν να ζήσουν κάλλιστα και σε αλμυρό νερό και ότι όντως πωλείται αλάτι για Κιχλίδες.

Είναι αλήθεια ;

Έχει κανένας σας βάλει ποτέ αλάτι στο ενυδρείο ; :thumbup:

Πρόκειται για Ενυδρειακό αλάτι για κιχλίδες όπως αυτό εδώ http://www.seachem.com/Products/product_pa...idLakeSalt.html το οποίο ρυθμίζει την σκληρότητα του νερού στις αφρικανικές κιχλίδες.

Οσον αφορά την απάντηση που σου δόθηκε ουδέν σχόλιο , οι αφρικανικές κιχλίδες δεν ζούν σε αλμυρό νερό ,τι να πω .. τίποτα.

:P

Είναι αλήθεια ;

Έχει κανένας σας βάλει ποτέ αλάτι στο ενυδρείο ; :thumbup:

Να πας παλι στο καταστημα και να δωσεις πολλα συγχαρητήρια και στον πωλητη για τις γνωσεις του,και στο αφεντικο για τη σημασια που δινει. :P

Το περίμενα ότι κάπως έτσι θα είναι η αλήθεια.

Μου φάνηκε πάρα πολύ περίεργο αυτό που έλεγε.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δυστυχως πολλοι εκ των κυριων ειναι εκτος απο ανενημερωτοι,και ισχυρογνωμονες,και παντογνωστες.

Γι'αυτο το λογο πριν συναναστραφουμε μαζι τους πρεπει να ειμαστε οσο το δυνατον πιο ενημερωμενοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...