Jump to content

Μια σκέψη για 180 λιτρα

Nikolakias

Recommended Posts

Έχω στα χέρια μου το 2217 απο τη προσφορά του water in -20%.Τελική αξία μαζί με βανακια 126 ευρώ. :P

Μια χαρά είναι, καλορίζικο.

:thumbup:

• Απαντήσεις 95
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχω στα χέρια μου το 2217 απο τη προσφορά του water in -20%.Τελική αξία μαζί με βανακια 126 ευρώ. :P

MIA XAΡΑ !!!!

Περιμενουμε ενημερωση :thumbup:

Να ρωτήσω αν το 2217 και μόνο αυτο χωρίς το εσωτερικό,θα είναι αρκετό για να καλύψει τη φιλτρανση;

Απλά ρωτάω για την εξοικονόμηση χώρου λόγο λίτρων.

Να ρωτήσω αν το 2217 και μόνο αυτο χωρίς το εσωτερικό,θα είναι αρκετό για να καλύψει τη φιλτρανση;

Απλά ρωτάω για την εξοικονόμηση χώρου λόγο λίτρων.

Φυσικα και μπορει :P

Οι σκεψεις συνεχως αλλαζουν και λεω για τα Neolamprologus Buescheri (αν τα βρω σε καποιο καταστημα)

Οι σκεψεις συνεχως αλλαζουν και λεω για τα Neolamprologus Buescheri (αν τα βρω σε καποιο καταστημα)

Άγρια ομορφιά!!!

Πολυ άγρια και στη συμπεριφορά και δύσκολα στη γέννα!Χομπίστικο ψαράκι θελει υπομονή!

Ρίξε και μια ματιά ΕΔΩ απο το B.Subtrate brooders το 1.Η ομάδα των Brichardi

post-18134-1296334510_thumb.jpg

Πειτε μου τη γνωμη σας :)

Τι άμμο χρησιμοποίησες;Το ενυδρείο για ποιά ψάρια προορίζεται τελικά;

Εγω θα εστηνα απο τη μερια του εσωτερικου φιλτρου,ωστε να το εκρυβα οσο το δυνατον περισσοτερο

Οι πέτρες μ'αρεσουν!

Εγω προτείνω να βάλεις το μπαστουνι εισαγωγής του φίλτρου μέσα στο εσωτερικό του juwel ωστε να μήν φαίνεται καθόλου!

Επίσης με το στήσιμο παίξε αρκετά ωστε να καταλήξεις εσυ οπου σου αρέσει περισσότερο!

Δοκιμασε να κάνεις αυτο που σου λέει ο Στράτος αλλα βάλε τις πέτρες "όρθιες". Κάποιες να πατανε στο εσωτερικό φιλτρο και καντες να φαινονται σαν να πέφτει η μία πανω στην άλλη σαν "ντόμινο". Ξεκινόντας απο τις μεγαλύτερες μέσα και μικρότερες εξω!(Ελπίζω να ημουν αρκετά κατανοητός :) )

Τι άμμο χρησιμοποίησες;Το ενυδρείο για ποιά ψάρια προορίζεται τελικά;

Εβαλα 8 κιλα αραγωνιτη και περιπου 10 κιλα χαλαζιακη.(Ειναι μπεζ και ασπρο αλλα μου αρεσει)

Τελικα θα βαλω Neolamprologus buescheri και μαλλον μαζι με ενα χαρεμακι μουλτι στη κατω δεξια μερια εκει που ειναι η πετρα μονη της.(καθαρα πειραματικα και αν δω κατι κακο τα βγαζω).

Εγω θα εστηνα απο τη μερια του εσωτερικου φιλτρου,ωστε να το εκρυβα οσο το δυνατον περισσοτερο

Το δοκιμασα αλλα δεν μου ταιριαζε καλα δεν ξερω γιατι :)

Οι πέτρες μ'αρεσουν!

Εγω προτείνω να βάλεις το μπαστουνι εισαγωγής του φίλτρου μέσα στο εσωτερικό του juwel ωστε να μήν φαίνεται καθόλου!

Επίσης με το στήσιμο παίξε αρκετά ωστε να καταλήξεις εσυ οπου σου αρέσει περισσότερο!

Δοκιμασε να κάνεις αυτο που σου λέει ο Στράτος αλλα βάλε τις πέτρες "όρθιες". Κάποιες να πατανε στο εσωτερικό φιλτρο και καντες να φαινονται σαν να πέφτει η μία πανω στην άλλη σαν "ντόμινο". Ξεκινόντας απο τις μεγαλύτερες μέσα και μικρότερες εξω!(Ελπίζω να ημουν αρκετά κατανοητός :) )

Κωστα στο στησιμο δοκιμασα πολλα και μονο σε αυτο ειπα οτι μου αρεσει..

Οσο για το μπαστουνι δεν ξερω αν ειναι καλο να εχω μονο απο τη μια μερια αναροφηση.Με τη δικη μου λογικη ειναι καλυτερα και στις δυο μεριες.. :D

Αλλαγη setup..

post-18134-1296507953_thumb.jpgpost-18134-1296507977_thumb.jpg

Καποιοι ειχαν δικιο :D

Νίκο μου αρέσει πιο πολυ απο πρίν! :thumbup:

Εγω προσωπικά θα έκανα τις παρακάτω παρεμβάσεις:

th_d2887b55.jpg

Βεβαια δεν είναι δυνατον να ταιριάζουν τα γουστα όλων.Ευχομαι καλή συνέχεια και να μας ενημερώνεις.

:)

Βασικα Κωστα ειναι γκρι και οχι ασπρες απλα φταιει η φωτο.Βαλισνερια σιγουρα θα βαλω εκει αλλα λεψ και μια δεξια.Θα κανω καποιες μικρες αλλαγες σιγουρα.Εκεινο το κενο δεξια το ετοιμαζω για τα moulti η occelatus η brevis..θα το δω στη πορεια και αφου ετοιμασω το φιλτρο :)

Αντε να δουμε και που θα βρω τα ψαρακια.. :D

Μετα απο καποιες αλλαγες κατεληξα εδω -->post-18134-1296767669_thumb.jpg

Θελω να ρωτησω το εξης.Εχω το φιλτρο 2217 με χωρητικοτητα 6 λιτρα και το σιποραξ δεν εχει ερθει ακομα λογο ελειψης και ηθελα να μαθω αν ειναι εφικτο να βαλω 1 λιτρο σιποραξ,μπολι και να προσθεσω ψαρακια.

Μπορεις και προσθετεις στο αμεσο μελλον και αλλο βιολογικο υλικο.Προσοχη ομως στον αριθμο των ψαριων,στα ταισματα και τις αλλαγες. :)

Νίκο πολύ ωραίο το στήσιμο, συγχαρητήρια. Άντε με το καλό και τα ψάρια και προσοχή στην αρχή όπως είπε και ο Δημήτρης.

Δεν θα παρει πανω απο 10 μερες για το υπολοιπο :)

Πεντε με εξι ψαρακια θα ειναι ολα και ολα..

Νίκο πολύ ωραίο το στήσιμο, συγχαρητήρια. Άντε με το καλό και τα ψάρια και προσοχή στην αρχή όπως είπε και ο Δημήτρης.

Ευχαριστω πολυ Κωστα να σαι καλα!!

Θα προσεχω :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...