Δίας 16 Ιανουαρίου 2011 #26 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Πωωω ειναι κακασχημα Εχουν χαρακτηρα ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolakias 16 Ιανουαρίου 2011 Author #27 Share 16 Ιανουαρίου 2011 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=33371 Τι λετε για αυτα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Ιανουαρίου 2011 #28 Share 16 Ιανουαρίου 2011 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=33371 Τι λετε για αυτα ? Μονα τους,με πολλες πετρες και κρυψωνες,μια ομαδα 8 ατομων θα την εβαζα,με την προυποθεση να απομακρυνω τις γεννες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Ιανουαρίου 2011 #29 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Δες εδω να δεις τι εννοω πολλες πετρες......... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...3681&st=120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 16 Ιανουαρίου 2011 #30 Share 16 Ιανουαρίου 2011 (edited) 1)Julidochromis και brevis 2)Julidochromis και multies 3)Altolamprologus Calvus species tank ή με occelatus(ειναι πιο τσαμπουκάδες και ισως ειναι πιο ασφαλης ο γόννος) 4)Chalinochromis brichardi με multies ή brevis 5)Demasoni Έγινε επεξεργασία 16 Ιανουαρίου 2011 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 16 Ιανουαρίου 2011 #31 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Δες εδω να δεις τι εννοω πολλες πετρες......... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...3681&st=120 και εδω οι απογονοι απο το παραπανω ενυδρειο http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=488765 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolakias 16 Ιανουαρίου 2011 Author #32 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Ενταξει τωρα εχω καποιες επιλογες,συνδιασμους που μπορω να μελετησω Να ρωτησω και κατι που εχει να κανει με τη φιλτρανση.Ενα 2213 μαζι με το εσωτερικο ειναι ικανοποιητικο για να εχω ενα καλο ενυδρειο?Αν οχι τι θα χρειαστω παραπανω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 16 Ιανουαρίου 2011 #33 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Ενταξει τωρα εχω καποιες επιλογες,συνδιασμους που μπορω να μελετησω Να ρωτησω και κατι που εχει να κανει με τη φιλτρανση.Ενα 2213 μαζι με το εσωτερικο ειναι ικανοποιητικο για να εχω ενα καλο ενυδρειο?Αν οχι τι θα χρειαστω παραπανω ? το 2213 το εχεις ? Η θα το παρεις ? Εαν ειναι να παρεις δωσε κατι παραπανω και πηγαινε σε 2215 Προσωπικα δεν ειμαι φιλος με τα εσωτερικα φιλτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolakias 16 Ιανουαρίου 2011 Author #34 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Ναι το εχω ηδη.Ουτε εγω ειμαι (στη πορεια το ανακαλυψα) αλλα απο το τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 16 Ιανουαρίου 2011 #35 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Ναι το εχω ηδη.Ουτε εγω ειμαι (στη πορεια το ανακαλυψα) αλλα απο το τιποτα? Στη θεση σου θα εβαζα αλλο ενα 2213 Λιγο παραπανω βιολογια δεν πειραξε ποτε κανεναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolakias 16 Ιανουαρίου 2011 Author #36 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 16 Ιανουαρίου 2011 #37 Share 16 Ιανουαρίου 2011 κατι αλλο , το ενυδρειο το εχεις στημενο Η το εχεις και καθεται και ψαχνεις να δεις τι θα βαλεις μεσα για να το στησεις τωρα ? Γενικοτερα αν μπορουσες να πεις ολο τον εξοπλισμο που εχεις μαζεμενο μεχρι τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolakias 16 Ιανουαρίου 2011 Author #38 Share 16 Ιανουαρίου 2011 (edited) Δεν εχω τιποτα απο ολα αυτα μονο ενα 60 ρακι με μουλτακια και το 2213.Το 180 συντομα θα το εχω στη κατοχη μου απλα θελω να ξερω απο πριν τι και πως γιατι προσωπικα δεν εχω ασχοληθει ξανα περα απο το να διαβαζω πολλα και διαφορα στο φορουμ.Πολυς ντορος για τι τιποτα ε ??χεχε το εχω αυτο κουσουρι.. Έγινε επεξεργασία 16 Ιανουαρίου 2011 - Nikolakias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 16 Ιανουαρίου 2011 #39 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Δεν εχω τιποτα απο ολα αυτα μονο ενα 60 ρακι με μουλτακια και το 2213.Το 180 συντομα θα το εχω στη κατοχη μου απλα θελω να ξερω απο πριν τι και πως γιατι προσωπικα δεν εχω ασχοληθει ξανα περα απο το να διαβαζω πολλα και διαφορα στο φορουμ.Πολυς ντορος για τι τιποτα ε ??χεχε το εχω αυτο κουσουρι.. επειδη ειναι μικρη η διαφορα 180 με 240 γιατι δεν κοιτας για 240λιτρα ? Οτι μπορεις να αυξησης καλο θα κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolakias 16 Ιανουαρίου 2011 Author #40 Share 16 Ιανουαρίου 2011 (edited) Τυχαινει να ειναι καποιου συνχομπιστα οποτε μετα ξεφευγει η τιμη γιατι παμε σε καινουριο και τωρα εχουμε Δ.Ν.Τ Έγινε επεξεργασία 16 Ιανουαρίου 2011 - Nikolakias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolakias 16 Ιανουαρίου 2011 Author #41 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Να ρωτήσω και κάτι άλλο;leulepi με moulti υπάρχει δυνατότητα συμβίωσης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 16 Ιανουαρίου 2011 #42 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Να ρωτήσω και κάτι άλλο;leulepi με moulti υπάρχει δυνατότητα συμβίωσης; Όχι δυστυχώς. Τα leleupi για να τα βάλεις σε κοινωνικό ενυδρείο χρειάζεσαι μήκος. Στο 1 μέτρο δεν θα αφήσουν κανέναν όρθιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolakias 16 Ιανουαρίου 2011 Author #43 Share 16 Ιανουαρίου 2011 ατιμα ψαρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 16 Ιανουαρίου 2011 #44 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Γιατί δεν αφήνεις τα multies εκεί που είναι και να κάνεις κάτι διαφορετικό στο 180αρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolakias 16 Ιανουαρίου 2011 Author #45 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Γιατί τα έξοδα θα είναι παραπάνω λόγο αγοράς φιλτρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolakias 17 Ιανουαρίου 2011 Author #46 Share 17 Ιανουαρίου 2011 Τελικα το αποφασισα!! Τα moulti θα παραμεινουν ως εχουν και στο 180 θα γινει κατι διαφορετικο και θα καταληξω η στα demasoni η στα leleupi (καποιος θα μου πει στα ελεγα εγω αλλα... ) αλλα πιο πολυ παω προς τα demasoni.Θα γινει μια επιπλεον αγορα εξωτερικου φιλτρου και λεω για το 2217.Νομιζω πως θα ειναι καλα και μαζι με το εσωτερικο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Ιανουαρίου 2011 #47 Share 17 Ιανουαρίου 2011 Τελικα το αποφασισα!! Τα moulti θα παραμεινουν ως εχουν και στο 180 θα γινει κατι διαφορετικο και θα καταληξω η στα demasoni η στα leleupi (καποιος θα μου πει στα ελεγα εγω αλλα... ) αλλα πιο πολυ παω προς τα demasoni.Θα γινει μια επιπλεον αγορα εξωτερικου φιλτρου και λεω για το 2217.Νομιζω πως θα ειναι καλα και μαζι με το εσωτερικο του. Μια χαρα φιλαρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 17 Ιανουαρίου 2011 #48 Share 17 Ιανουαρίου 2011 Εγώ είμαι της άποψης ότι ένα χαρέμι labido σε 180 λίτρα με 1μ μήκος μπορεί να κρατηθεί. Αυτό που θα έκανα εγώ είναι το εξής. Θα ξεκίναγα με 5,6 μικρά και μεγαλώνοντας θα απομάκρυνα τον κυρίαρχο αρσενικό. Θα κράταγα μόνο ένα αρσενικό με 3,4 θηλυκά. Όταν τα ψάρια μεγαλώσουν κοντά στο τελικό τους μέγεθος, θα τα έδινα και θα συνέχιζα με τα μικρά. Δεν είναι κακό να έχουμε διαφορετικές απόψεις. Τις διαβάζουμε όλες και αποφασίζουμε πως θέλουμε να πορευτούμε. 1)Julidochromis και brevis 2)Julidochromis και multies 3)Altolamprologus Calvus species tank ή με occelatus(ειναι πιο τσαμπουκάδες και ισως ειναι πιο ασφαλης ο γόννος) Με την σειρα μου θα σταθω στις παραπανω περιπτωσεις.Απο τα πολυ αγαπημενα τα ντεμασονι,αλλα σε βαθος χρονου δεν εχουμε ασφαλη συμπερασματα για την εξελιξη της επιθετικοτητας τους σε μικρο χωρο. Μπορει να σε ζαλισουμε λιγο,αλλα κατι καλο θα βγει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolakias 17 Ιανουαρίου 2011 Author #49 Share 17 Ιανουαρίου 2011 (edited) Θα εξαντλησω το θεμα πριν κανω το οτιδηποτε..οποτε βαρατε τωρα που ειναι νωρις Αφου αποφασισα να κρατησω τα μουλτι στο ηδη υπαρχων ενυδρειο δεν θα επιλεξω καποιον απο τους συνδιασμους.Λογο οτι θα ειναι σχετικα λιγα τα λιτρα θα κανω κατι species tank. Οποτε αν αποκλεισω τα demasoni θα παω στα leleupi(δεν ειναι ασχημα τελικα) Έγινε επεξεργασία 17 Ιανουαρίου 2011 - Nikolakias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolakias 18 Ιανουαρίου 2011 Author #50 Share 18 Ιανουαρίου 2011 Έχω στα χέρια μου το 2217 απο τη προσφορά του water in -20%.Τελική αξία μαζί με βανακια 126 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος