Jump to content

Μια σκέψη για 180 λιτρα

Nikolakias

Recommended Posts

Ένα χαρεμι labido θα ήταν εφικτό;;μετα σκεφτόμουν για ταγκανικα το εξής bricardi μαζί με μουλτακια.δηλαδή στήσιμο με αρκετές πέτρες και στην άλλη πλευρά μουλτι και κοχυλακια.

• Απαντήσεις 95
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ένα χαρέμι labido θα μπορούσες άνετα να το κρατήσεις σε 180λ με ένα μέτρο μήκος.

Brichardi μαζί με multifasciatus όμως δεν θα το συνιστούσα, γιατί μόλις ζευγαρώσουν τα πρώτα δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.

:P

Eγω σου προτεινω julidochromis transcriptus με ενα χαρεμακι brevis :P

Έγινε επεξεργασία - Δίας

Eγω σου προτεινω julidochromis transcriptus με ενα χαρεμακι brevis :thumbup:

Εξαιρετικός συνδυασμός με το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις διαφορετικές συμπεριφορές.

Eγω σου προτεινω julidochromis transcriptus με ενα χαρεμακι brevis :P

180λτ για juli δεν μου πολυ αρέσει...θέλει λίγο μελέτη.θα μου άρεσε μουλτι μαζί με κάτι άλλο αλλα όχι με juli :thumbup:

Θα ηθελα πολυ να σου προτεινω

αλλα δυστυχως δε θα τα βρεις

Φοβερά ψαράκια!!!Εδώ είναι Ελλάδα όμως...

Το πρόβλημα μου είναι πως με τα λαμπιδο θα περιοριστω πολυ γιατί δεν θα μπορώ παραπάνω απο 4-5.

Άμα βάλω bricardi και τίποτα άλλο θα είναι πολυ άνετα και μαζί με τις γεννες :P

Φοβερά ψαράκια!!!Εδώ είναι Ελλάδα όμως...

Το πρόβλημα μου είναι πως με τα λαμπιδο θα περιοριστω πολυ γιατί δεν θα μπορώ παραπάνω απο 4-5.

Άμα βάλω bricardi και τίποτα άλλο θα είναι πολυ άνετα και μαζί με τις γεννες :P

Οταν τα brichardi αρχισουν να γεννανε,αν δε δινεις τα μικρα θα φρακαρεις,και εκτος αυτου δε θα σου αφησουν τιποτα αλλο ζωντανο μεσα στο ενυδρειο.Το πιθανοτερο

Θα υπαρχει ενταση,καθως τα πανκς απο ζηλεια θα διεκδικουν τα κοχυλια απο τα μουλτι

Να προτείνω κάτι που δεν βλέπουμε πολύ συχνά;;

Neolamprologus leleupi. Ξεκίνα με 4,5 μικρά και όταν μεγαλώσουν κράτα μόνο έναν αρσενικό. Θα αποκτήσεις μια ωραιότατη αποικία σύντομα και θα είναι πολύ ωραίο θέαμα.

Βασικά επειδή έχω ήδη τα μουλτακια στο μικρο μου ενυδρειο δεν θα ήθελα να τα διωξω και γι αυτο ψάχνω έναν καλο συνδυασμό μαζί με αυτά.καλβους ίσως;;

Βασικά επειδή έχω ήδη τα μουλτακια στο μικρο μου ενυδρειο δεν θα ήθελα να τα διωξω και γι αυτο ψάχνω έναν καλο συνδυασμό μαζί με αυτά.καλβους ίσως;;

Οι καλβοι θα φανε ολα τα μικρα απο τις γεννες των μουλτι

4-5 λαμπιδο θα μπορώ να τις έχω στο ενυδρειο;

Μαζί με τα μούλτι ή μόνα τους?

Μαζί με τα μούλτι ή μόνα τους?

Eιναι απο διαφορετικη λιμνη φιλε μου.................

Τα 180 λιτρα αν βαλεις τις πετρες που χρειαζονται τα λαμπιντο,και θα ειναι αρκετες,θα γινουν πολυ λιγοτερα.

Νομιζω καλυτερα να ψαχτεις μονο για Tanganyika μερια :P

Eιναι απο διαφορετικη λιμνη φιλε μου.................

Τα 180 λιτρα αν βαλεις τις πετρες που χρειαζονται τα λαμπιντο,και θα ειναι αρκετες,θα γινουν πολυ λιγοτερα.

Νομιζω καλυτερα να ψαχτεις μονο για Tanganyika μερια :P

Το ξέρω Δια για αυτό ρώτησα τον φίλο τι εννοεί.

Επειδή η αρχική του ερώτηση ήταν για labido μόνα τους και ο Καρύδας του είχε απαντήσει τότε, είπα να το διευκρινήσω.

:thumbup:

Ξέρω κάποια βασικά πραγματάκια χάρη στο φόρουμ και τους έμπειρους εδώ οπότε δεν θα γίνει κάτι άσχημο και κακό για τα ψαράκια.απλά ήθελα να σιγουρευτω για τις λαμπιδο γιατί έχω διαβάσει πως τα 180 δεν είναι τα ιδανικά λίτρα.

Εγώ είμαι της άποψης ότι ένα χαρέμι labido σε 180 λίτρα με 1μ μήκος μπορεί να κρατηθεί.

Αυτό που θα έκανα εγώ είναι το εξής. Θα ξεκίναγα με 5,6 μικρά και μεγαλώνοντας θα απομάκρυνα τον κυρίαρχο αρσενικό. Θα κράταγα μόνο ένα αρσενικό με 3,4 θηλυκά.

Όταν τα ψάρια μεγαλώσουν κοντά στο τελικό τους μέγεθος, θα τα έδινα και θα συνέχιζα με τα μικρά.

Δεν είναι κακό να έχουμε διαφορετικές απόψεις. Τις διαβάζουμε όλες και αποφασίζουμε πως θέλουμε να πορευτούμε.

Εγώ είμαι της άποψης ότι ένα χαρέμι labido σε 180 λίτρα με 1μ μήκος μπορεί να κρατηθεί.

Αυτό που θα έκανα εγώ είναι το εξής. Θα ξεκίναγα με 5,6 μικρά και μεγαλώνοντας θα απομάκρυνα τον κυρίαρχο αρσενικό. Θα κράταγα μόνο ένα αρσενικό με 3,4 θηλυκά.

Όταν τα ψάρια μεγαλώσουν κοντά στο τελικό τους μέγεθος, θα τα έδινα και θα συνέχιζα με τα μικρά.

Δεν είναι κακό να έχουμε διαφορετικές απόψεις. Τις διαβάζουμε όλες και αποφασίζουμε πως θέλουμε να πορευτούμε.

Οσον αφορά τις labido σε species τανκ θα συμφωνήσω με τον καρύδα και θα συμφωνήσω και με την διαδικασία που προτείνει πιο πάνω.

:thumbup:

Εγω δεν συμφωνω,διοτι ναι μεν θα κρατησει ετσι το συγκεκριμενο ειδος,δεν θα χαρει ομως τα συγκεκριμενα ψαρια σαν ενηλικα,αφου θα τα ανανεωνει συνεχως.

Εγω δεν συμφωνω,διοτι ναι μεν θα κρατησει ετσι το συγκεκριμενο ειδος,δεν θα χαρει ομως τα συγκεκριμενα ψαρια σαν ενηλικα,αφου θα τα ανανεωνει συνεχως.

Σιγουρα οι Labido θα ειναι η δευτερη μου επιλογη αλλα δεν εχω βρει ακομα τη πρωτη γιατι θελω να ειναι multi μαζι με κατι αλλο και γι αυτα τα λιτρα δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες.

Σιγουρα οι Labido θα ειναι η δευτερη μου επιλογη αλλα δεν εχω βρει ακομα τη πρωτη γιατι θελω να ειναι multi μαζι με κατι αλλο και γι αυτα τα λιτρα δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες.

Εγω επιμενω να ριξεις μια ματια στα julidocromis :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...