dsidir 15 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 15 Ιανουαρίου 2011 (edited) Λοιπόν με αυτά με αυτά και μετά από αρκετό ψάξιμο σχετικά με το φωτισμό κατασκευάζω ένα φωτιστικό με τη βοήθεια ενός φίλου με 6 λάμπες Τ5 x 39w και επίσης σκέφτομαι να βάλω και μια ταινία led στην μέση για χαμηλό φωτισμό το βράδυ. Η απορία μου είναι ποιον συνδυασμό λαμπών να ακολουθήσω στις 6 Τ5 που θα έχω. Συγκεκριμένα σκέφτομαι να παραγγείλω από εδώ τις aqua medic (υπάρχουν 3 είδη για θαλασσινό - σκέφτομαι 3 χ λευκές-μπλε , 2 λευκές, και μια μπλε): http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=ca...=&show=grid Έγινε επεξεργασία 15 Ιανουαρίου 2011 - dsidir Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 15 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν με αυτά με αυτά και μετά από αρκετό ψάξιμο σχετικά με το φωτισμό κατασκευάζω ένα φωτιστικό με τη βοήθεια ενός φίλου με 6 λάμπες Τ5 x 39w και επίσης σκέφτομαι να βάλω και μια ταινία led στην μέση για χαμηλό φωτισμό το βράδυ. Η απορία μου είναι ποιον συνδυασμό λαμπών να ακολουθήσω στις 6 Τ5 που θα έχω. Συγκεκριμένα σκέφτομαι να παραγγείλω από εδώ τις aqua medic: http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=ca...=&show=grid Καλησπερα φιλε μου.Το να λες να βαλεις 6 τ5 ειναι ευκολο.Πες μας λιγα λογια για τα λιτρα του ενυδρειου και τι κοραλλια θες να βαλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsidir 15 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Θέλω να ξεκινησω με εύκολα και αργότερα να έχω ικανοποιητικό φωτισμό και για πιο απαιτητικά. Το ενυδρείο είναι 230 λίτρα, 51 πόντους ύψος και 110 πόντους μήκος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 15 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 15 Ιανουαρίου 2011 (edited) Ας απαντήσει κάποιος γιατί τα περι φωτισμού με ενδιαφέρουν! offtopic: Μαστίνο είναι στο avatar? Έγινε επεξεργασία 15 Ιανουαρίου 2011 - BiggBilly Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 15 Ιανουαρίου 2011 απο προσωπικη μου εμπειρια θα σου προτεινα να ''παιξεις'' με τα φασματα και να χρησιμοποιησεις τις λαμπες της ati. κορυφαια αποδοση με πολυ λογικες τιμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsidir 15 Ιανουαρίου 2011 Author #6 Share 15 Ιανουαρίου 2011 (edited) Thanks, αλλά μήπως μπορείς να στείλεις κανένα link από e-shop καθώς και να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος σχετικά με τα φάσματα? * στο avatar είναι sharpei (έχω 4) Έγινε επεξεργασία 15 Ιανουαρίου 2011 - dsidir Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 15 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Thanks, αλλά μήπως μπορείς να στείλεις κανένα link από e-shop καθώς και να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος σχετικά με τα φάσματα? * στο avatar είναι sharpei (έχω 4) ati πρεπει να δουλευει το nemoworld.Ριξε μια ματια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsidir 15 Ιανουαρίου 2011 Author #8 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Ναι όντως δουλεύει το nemoworld αλλά δεν βγάζω άκρη δεδομένου ότι δεν γράφει περιγραφές, κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Ιανουαρίου 2011 #9 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Ναι όντως δουλεύει το nemoworld αλλά δεν βγάζω άκρη δεδομένου ότι δεν γράφει περιγραφές, κτλ. εχουν βημα εδω.στειλε τους μυνημα και θα σου απαντησουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 15 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 15 Ιανουαρίου 2011 απο προσωπικη μου εμπειρια θα σου προτεινα να ''παιξεις'' με τα φασματα και να χρησιμοποιησεις τις λαμπες της ati. κορυφαια αποδοση με πολυ λογικες τιμες. +1 Δικη μου γνωμη ειναι ατι 3 ασπρες 2 ακτινικες και μια fiji purple της Korallen-Zucht Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 15 Ιανουαρίου 2011 #11 Share 15 Ιανουαρίου 2011 +1 Δικη μου γνωμη ειναι ατι 3 ασπρες 2 ακτινικες και μια fiji purple της Korallen-Zucht Και μένα μ αρέσει αυτός ο συνδυασμός.. αυτόν έχω και εγώ αλλά με περισσότερες λάμπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 16 Ιανουαρίου 2011 #12 Share 16 Ιανουαρίου 2011 νομιζω οτι για να σου προτεινουμε κατι θα πρεπει να μαε πεις που θα δωσεις εμφαση... στο χρωμμα? στην αναπτυξη? και στα 2? αναλογα λοιπον εγω θα εβαζα 1)2 blue - 2 white - 1actinic - 1 fiji purple 2)4 white - 2 blue 3)3 white - 2 blue - 1 fiji purple Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsidir 16 Ιανουαρίου 2011 Author #13 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστω πολύ όλους. Νομίζω ότι το έπιασα το νόημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 16 Ιανουαρίου 2011 #14 Share 16 Ιανουαρίου 2011 H fiji αποδιδει το χρωμα του κοραλλιου στο μεγιστο του και δινει και μια αισθηση "βαθους" αν την βαλεις τελευται στο φωτιστικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος