picasso 15 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα σημερα κολληθηκε το ενυδρειο μου με διαστασεις 60χ35χ30 το οποιο εχω αποφασισει να μη βαλω ψαρια μεσα αλλα μονο κοραλακια και μια snowflake του jumaru που τον ευχαριστω που μου κολλησε και το ενυδρειο. Το ενυδρειο θα εχει φωτησμο 2χ54 για αρχη με μια λευκη μια ακτινικη και περιπου 6 κιλα βραχο.Ακομα σκεφτομαστε κυκλοφορια και φιλτρακι θα μπει και ενα μικρο σκιμερ. Απο κατω και μερικες φωτο. Σε αυτη τη φωτο φαινετε και το φωτηστικο το οποιο θα αλλαχτη η λαμπα Και η snowflake ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 15 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Πριν αρχισετε να κραζετε η σμερνα ειναι 10cm και θα μπει για λιγο μεσα μεχρι να φτιαχτει το δικο μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 16 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 16 Ιανουαρίου 2011 δικο σου και δικο μου...νομιζω επρεπε να ειναι κοινα ολα..... καλοριζικη!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 16 Ιανουαρίου 2011 60 cm μηκος με 2Χ54W προφανως Τ5 δεν γινεται. Μηπως εννοεις 2Χ24W; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xone_17 17 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 17 Ιανουαρίου 2011 Καλή επιτυχία και από μένα για το ενυδρειάκι σου και καλώς ήρθες στο forum. Άντε και με ένα μεγαλύτερο στο μέλλον...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 17 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 17 Ιανουαρίου 2011 2χ24 εννοει. Ματινα... μην τους ακους!! Μονο εμενα θα ακους, ξέρεις εσυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιαννης sea 2 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα σημερα κολληθηκε το ενυδρειο μου με διαστασεις 60χ35χ30 το οποιο εχω αποφασισει να μη βαλω ψαρια μεσα αλλα μονο κοραλακια και μια snowflake του jumaru που τον ευχαριστω που μου κολλησε και το ενυδρειο. Το ενυδρειο θα εχει φωτησμο 2χ54 για αρχη με μια λευκη μια ακτινικη και περιπου 6 κιλα βραχο.Ακομα σκεφτομαστε κυκλοφορια και φιλτρακι θα μπει και ενα μικρο σκιμερ. Απο κατω και μερικες φωτο. Σε αυτη τη φωτο φαινετε και το φωτηστικο το οποιο θα αλλαχτη η λαμπα Και η snowflake ...... Γεια σου φιλε,να σε ρωτησω επειδη τυχαινει να εχουμε το ιδιο φωτιστικο και εγω εχω fish only αλλα στη πορια θα παιξω με μ****α κοραλακια...Τι λαμπες θα βαλεις σε αυτο το συστημα...? Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
picasso 17 Φεβρουαρίου 2011 Author #8 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Επιτελους μετα απο καιρο ασχοληθηκαν λιγο και μαζι μου και το nanaki μου ειναι σχεδον ετοιμο μενει μονο το skimmer και η επιστροφη να φτιαχτει γιατι ειναι προχειρη......απο φωτησμο ακομα δε ξερω τι θα κανω ο jumaru το εχει αναλαβει και εχει τρελαθει......απο κυκλοφορια μου λενε οτι μια νανο κοραλια και με ενα σπραι μπαρ του κυκλοφοριτη ειμαι μια χαρα! Καθε μερα βαζω special blend μεχρι να στρωσει και απο ζωντανα θα βαλω τη σμερνα του jumaru ενα πολυ πολυ μικρο picaso triger και ελπιζω καποια κοραλακια ευκολα! Ευχαριστω τον panos_xone το nikoloutso & jumaru για το στεισιμο ελπιζω να τελειωσει συντομα και οτι εχει μεινει..... Ποιο κατω και καποιες φωτο... Και μια πως φαινετε με μια προχειρη λαμπα : Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 17 Φεβρουαρίου 2011 #9 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Hu-mu hu-mu nu-ku nu-ku a pu-a-'a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 17 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 17 Φεβρουαρίου 2011 Hu-mu hu-mu nu-ku nu-ku a pu-a-'a. Ή αλλιώς Picasso Triggerfish Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 18 Φεβρουαρίου 2011 #11 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 Μια χαρα το στησιμο!! Και νομιζω και απο κυκλοφορια θα εισαι ενταξει!! Το team παντως που ασχοληθηκε με το προτζεκτ... δε μου γεμιζει το ματι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 18 Φεβρουαρίου 2011 #12 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 Το team παντως που ασχοληθηκε με το προτζεκτ... δε μου γεμιζει το ματι... Τι μας λες σοβαρα... Επειδη εχω αναλαβει το θεμα φως και εχω κολλησει ζηταω τα φωτα σας.... Να βαλω μια αναμεικτη PL ή μια LED αναμεικτη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 18 Φεβρουαρίου 2011 #13 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 Και γιατί δεν βάζεις 2 χ 24 Τ5 που θα είναι και η καλύτερη λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 18 Φεβρουαρίου 2011 #14 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Λογο οικονομιας και λογο οτι ειναι ευκαιρια να πειραματιστο και με τις led χωρις να εχω αντικτυπο μεγαλο! Με 2χ24 παμε για 48 watt ενω η led ειναι μολις 8!! Έγινε επεξεργασία 18 Φεβρουαρίου 2011 - jumaru82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stam15 18 Φεβρουαρίου 2011 #15 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 να ρωτησω κι εγω κατι..?? με τις led..κανουμε δουλεια?? μπορουμε δηλαδη να αντικαταστασουμε μια 15000 κελβιν ,με μια led μπλε? η' 10000 με led λευκη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 18 Φεβρουαρίου 2011 #16 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 Με μία μικρή διαφορα 2 χ 24W σε Τ5 μας δίνουν περίπου 3500 lumen. 8W σε LED στην καλύτερη μα καλύτερη περίπτωση θα δώσουν 650 lumen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stam15 18 Φεβρουαρίου 2011 #17 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 (edited) επειδη δν εχω ιδεα τι ειναι το lumen....να υποθεσω οτι ειναι προβλημα ε?? (τα 650) Έγινε επεξεργασία 18 Φεβρουαρίου 2011 - stam15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 18 Φεβρουαρίου 2011 #18 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 Τα lumens ειναι ποσοτητα μετρησεις φωτος περαν του watt που μετρα ενταση!! Αυτο ειναι ενα προβλημα αλλα κατα βαση θα παει θα fish only αντε να μπουν 2-3 ευκολα κοραλακια γιαυτο το σκεφτομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 18 Φεβρουαρίου 2011 #19 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 Από τα πειράματα πάντα μαθαίνουμε. Προχώρησε το και περιμένουμε νεότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xone_17 18 Φεβρουαρίου 2011 #20 Share 18 Φεβρουαρίου 2011 Νίκο ,έχεις δίκιο, μάπα το team... Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα του στησίματος του βράχου. Καλή αρχή Ματίνα και από βδομάδα μετρήσεις και... μπλουμ... η σμέρνα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 21 Φεβρουαρίου 2011 #21 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 Τελικα Γιαννη τι θα κανεις με το φωτισμο?? Απο κυκλοφορία?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 21 Φεβρουαρίου 2011 #22 Share 21 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Επειδή η δεσποινης όσο παει και θέλει αγοράστηκαν σήμερα οι λάμπες 2xΤ5 led μια λευκή και μια ακτινικη ελπίζω αύριο να φωτησω..... Πιστεύω ότι θα κρατήσουν και κοραλακια που θέλει...να δω τι άλλο.... έτσι όπως το παει θελουμε 2 τόνους !!! Απο κυκλοφορία έχεις μια nano koralia και την επιστροφή 600 λτ φαινετε μια Χαρα!!! Έγινε επεξεργασία 21 Φεβρουαρίου 2011 - jumaru82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 22 Φεβρουαρίου 2011 #23 Share 22 Φεβρουαρίου 2011 Με αυτά τα λίτρα και αυτόν τον φωτισμό μέχρι και εύκολες ακροπόρες μπορείς να κρατήσεις. Keep walking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 22 Φεβρουαρίου 2011 #24 Share 22 Φεβρουαρίου 2011 Περιμενω να δω φωτογραφιεα απο τια λαμπες που πηραμε σημερα. Υ.Γ. Εγω φυσικα θα το δω κι απο κοντα... αλλα δωσε φωτο στο λαό!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stam15 22 Φεβρουαρίου 2011 #25 Share 22 Φεβρουαρίου 2011 αντε να παρω καμια ιδεα....ακομα ψαχνομαι για φως.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος