MIHALHS 15 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Στο μέρος που είχα πάει διακοπές για τις γιορτές είχε στην είσοδο ένα ενυδρείο Σιγά τα ωά, θα μου πείτε... Τέτοια έχουμε δει πολλά... Ναι, και για την ψαροσύνθεση το συζητάμε... Αυτό που με έκανε να το ερωτευτώ και να τρέχουν τα σάλια μου όποτε περνούσα την είσοδο ήταν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 15 Ιανουαρίου 2011 Author #2 Share 15 Ιανουαρίου 2011 ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ 1,60 μήκος - 1,10 βάθος Αχ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokostas 15 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Πω πω, έχεις δίκιο, στις πρώτες φωτό κι εγώ δεν τρελλάθηκα, αλλά στις 2 τελευταίες έπαθα πλάκα. Πραγματικά υπέροχο. Αν θέλεις, πες μας σε ποιό μέρος είναι στημένο αυτό το διαμάντι, μήπως κάποτε το δούμε κι από κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 15 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Μιχάλη είναι πολύ εντυπωσιακό, ευχαριστούμε που μας το έδειξες. Αν θες μπορείς να μας πεις που βρίσκεται μήπως και κάποιος θελήσει να το δει κι από κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 15 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Απιστευτες διαστασεις!!!Ωραιο ενυδρείο!! Μιχαλη ηταν κανενα Dimidiochromis compressiceps σε τελικό μεγεθος???Να υποθέσω πως ήταν κυρίαρχοι εκει μέσα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 15 Ιανουαρίου 2011 Author #6 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Αχ, ρε παιδιά, πέφτει λίγο μακριά Ελβετία.. Dimidiochromis compressiceps--------->Άρχοντες! Έχω καεί όπως κι εσείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 15 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 15 Ιανουαρίου 2011 πολύ καλό! Και εγώ στα ενυδρεία μου τις περισσότερες φορές τα χαζεύω από το πλάι, δίνει την αίσθηση ότι είσαι σε λίμνη και κοιτάς με μάσκα, λόγω του βάθους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 15 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Πολύ ωραίο ενυδρείο και τα ψάρια, τι ύψος είχε άραγε; χωρίς τη βάση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Ιανουαρίου 2011 #9 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Πολυ καλο στησιμο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 9 Μαρτίου 2011 #10 Share 9 Μαρτίου 2011 Απιστευτες διαστασεις!!!Ωραιο ενυδρείο!! Μιχαλη ηταν κανενα Dimidiochromis compressiceps σε τελικό μεγεθος???Να υποθέσω πως ήταν κυρίαρχοι εκει μέσα??? τουμπανο ειναι!!!!! και αυτην την ψαρουκλα πολυ την θέλω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 11 Μαρτίου 2011 #11 Share 11 Μαρτίου 2011 ασε που βλεπω πως ειναι σε εξωτερικο χωρο..... φαντασου τη κεει σε ρευμα για την θερμανση του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 11 Μαρτίου 2011 Author #12 Share 11 Μαρτίου 2011 Το συγκεκριμένο βρίσκεται σε μέρος πισίνες-water park με γεωθερμικές πηγές και το 70% της θέρμανσης των χώρων και των δεξαμενών γίνεται από τις πηγές. Πίστεψε με, το λιγότερο που καίει εκεί μέσα είναι αυτό το ενυδρείο Μόνο για τις νεροτσουλήθρες και τα κύματα χρειάζονται 36KW την ώρα! http://www.swissbadeanstalt.ch/index.php?language=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 11 Μαρτίου 2011 Author #13 Share 11 Μαρτίου 2011 Sorry το σωστό link είναι αυτό http://www.swissbadeanstalt.ch/baths.php?l...=en&spot=89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 11 Μαρτίου 2011 #14 Share 11 Μαρτίου 2011 παράδεισος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 13 Μαρτίου 2011 #15 Share 13 Μαρτίου 2011 προτεινω να παμε ολοι μαζι εκει και να το κλεψουμε!!!!!! α!επισης ανετα εσπαγα στο ξυλο τον ιδιοκτητη απο ζηλια!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 13 Μαρτίου 2011 #16 Share 13 Μαρτίου 2011 και κατι αλλο....τι φυτο ειναι αυτο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 4 Ιουνίου 2011 #17 Share 4 Ιουνίου 2011 (edited) και κατι αλλο....τι φυτο ειναι αυτο???? Μου φαίνεται για Aponogeton longiplumulosus.. Έγινε επεξεργασία 4 Ιουνίου 2011 - christos k Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 4 Ιουνίου 2011 Author #18 Share 4 Ιουνίου 2011 Παιδιά αν θυμάμαι καλά ήταν Crinum Natans http://www.aquazone.gr/images/plants/varenr094_large.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 4 Ιουνίου 2011 #19 Share 4 Ιουνίου 2011 κοιτα και οι ελβετοι που μαθανε για τις αφρικανες εμενα δεν μου αρεσει καθολου πρεπει να τους κανουμε καποια μαθηματακια για τους μαθουμε τι σημαινει αφρικη... θελει μερικους βραχους ακομα δεν ειναι νταμαρι αυτο................................................................................................................................................................................................................................. απαιχτο πολυ ωραιο το μονο που θα εβαζα παραπανω ειναι τα βραχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 4 Ιουνίου 2011 Author #20 Share 4 Ιουνίου 2011 Δεν μπόρεσα να καταλάβω τί πέτρα ήταν... Αν κάποιος μπορεί να καταλάβει... ας πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος