Jump to content

Γεννα

kazas

Recommended Posts

Επιτελους πριν απο 5 ημερες η μια θυληκια μου γκαπινα γεννησε 6 υπεροχα γκαπακια...

Μετα την πρωτη μερα την εβγαλα απο τα μικρα γιατι τα τρομοκρατουσε(α παρεπιπτωντος τα εχω σε γεννηστρα γιατι δεν υπαρχουν πολλα φυτα παρα μονο ενα φυτο που δεν αρκει για να κρυφτουν τα μικρα).!Τα ταιζω 3 φορες την ημερα με διαφορα 6 ωρες περιπου μετα απο καθε ταισμα.Δεν ξερω και πολλα γι αυτο τα φωτα σας!!! :wub:

Τα γκαπακια ακομα δεν φαινονται καλα γτ ειναι πολυ μικρα (θα τ δειτε κ στις φωτογραφιες! :wootwoot: )

post-35659-1295040981_thumb.jpg

post-35659-1295041057_thumb.jpg

Να σου ζήσουν!Να τρίβεις καλά την τροφή ή πάρε μια τροφή ειδική για νεογέννητα.

Αν έχεις την όρεξη να φτιάχνεις και ζωντανή αρτέμια ακόμη καλύτερα. :wub:

Να σου ζήσουν!Να τρίβεις καλά την τροφή ή πάρε μια τροφή ειδική για νεογέννητα.

Αν έχεις την όρεξη να φτιάχνεις και ζωντανή αρτέμια ακόμη καλύτερα. :wub:

Eυχαριστω πολυ.!

Την τροφη την τριβω οσο ποιο πολυ μπορω κ αυτα την ριμαζουν!! :wootwoot::rolleyes:

Ποσο καιρο πρεπει να τα εχω μεσα στην γεννηστρα??

Πρόσθεσε μερικά ψηλά φυτά και επιφανείας και βγάλε τα... χθες. :wub:

Να σου ζησουν φιλαρακι...

ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου??

(προσεξε μην ριχνεις πολυ τροφη για να μην ανεβασεις την αμμωνια...)

με λιγο κερατοφυλλο τα νεογνα δεν θα εχουν προβλημα...

Να σου ζησουν φιλαρακι...

ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου??

(προσεξε μην ριχνεις πολυ τροφη για να μην ανεβασεις την αμμωνια...)

με λιγο κερατοφυλλο τα νεογνα δεν θα εχουν προβλημα...

30 λιτρα..!Δεν νομιζω να μπορω να τα κρατησω ομως γτ ειναι μικρο.. :wub:

ε αν ειχες μονο αυτα θα μπορουσες για ενα διαστημα μεχρι να μεγαλωσουν απλα θες καλη φιλτρανση. πολυ σωστο να μπουν και τα σαλιγκαρια αν δεν με γελουν τα ματια μου! να σου ζησουν!!! :wub:

ε αν ειχες μονο αυτα θα μπορουσες για ενα διαστημα μεχρι να μεγαλωσουν απλα θες καλη φιλτρανση. πολυ σωστο να μπουν και τα σαλιγκαρια αν δεν με γελουν τα ματια μου! να σου ζησουν!!! :P

Ευχαριστω πολυ!! :thumbup:

Να σου πω την αληθεια μονα τους μπαινουν μεσα τα σκασμενα γιατι μενει στον πατο της γεννηστρας τροφη! Οσο για τα φυτα θα κοιταξω να παρω απο καποιον που ειναι κοντα μου!!Εξαλλου δεν με βιαζει κανεις!! :thumbup:

Na sou zhsoun file...Prosexe ta! :P

egw apetuxa m pe8anan otan m genise enw htan idei 2 minon.. :bowdown::hysterical:

M exei minei 1 8uliko idio me thn mana tou..!!! :thumbup:

Φίλε Στέλιο γράφε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες.

:thumbup:

Na sou zhsoun file...Prosexe ta! :P

egw apetuxa m pe8anan otan m genise enw htan idei 2 minon.. :thumbup::bowdown:

M exei minei 1 8uliko idio me thn mana tou..!!! :thumbup:

Eυχαριστω πολυ!

Λυπαμαι ελπιζω κ εμενα να μην μου παθουνε τπτ. :hysterical:

Εχθες ενω πηγαινα να ταισω τα μεγαλα μου γκαπυ ειδα πανω στην επιφανεια στα φυλλα του μοναδικου φυτου που εχω αλλα 5 πολυ μικρα γκαπακια,ετσι και εγω δεν μπορεσα να τα αφησω εκει και τα εβαλα μεσα στην γεννηστρα...Αυτη την στιγμη εχω 5 μικρα και 6, 2 εβδομαδων εν ζωη! Δεν ξερω αν εκανα σωστα που τα εβαλα με τα αλλα,αλλα πιστευω πως σε λιγο θα εχω προβλημα χωρου!! :rasp:

Καθε μερα βρισκω και απο 1 με 2 μικρα γκαπακια πανω στα φυλλα του φυτου μου!

Εχω μεχρι στιγμης γυρο στα 15-16 μικρα και μου φαινεται πως στο μελλον θα υπαρξει προβλημα! :thumbup:

Θα σας παραθεσως μερικες φωτος! :Ppost-35659-1295627894_thumb.jpg

post-35659-1295628010_thumb.jpg

μπράβο βρε φιλε μια χαρα τα πας βλεπω... :D:ninja::bowdown::bowdown:

Θα σας εχω ενημερους για το τι γινεται μεχρι να μεγαλωσουν τα μικρουλια..... :D

Ειδη τα 6 που εχω τα μεγαλητερα ειναι 14 ημερων και τα αλλα ειναι καποια πολυ μικρα και καποια λιγο ποιο μεγαλα,εχουν πολυ φαση οταν τα ταιζω!! :P

Θα σας εχω ενημερους για το τι γινεται μεχρι να μεγαλωσουν τα μικρουλια..... :bowdown:

Ειδη τα 6 που εχω τα μεγαλητερα ειναι 14 ημερων και τα αλλα ειναι καποια πολυ μικρα και καποια λιγο ποιο μεγαλα,εχουν πολυ φαση οταν τα ταιζω!! :ninja:

χαχαχαχα :bowdown: ..το εχω περασει και εγω αυτο με το ταισμα... :D

Το ενυδρειο μου με τα κλαδεματα του skamanakos.!!

Τα γκαπακια μου σου ειναι ευγνωμων!! :D

:ninja:

Eχθες το βραδυ βγηκαν απο την γεννηστρα και μπηκαν μαζι με τα μεγαλα τα 6 μεγαλυτερα γκαπακια που σημερα γινανε 20 ημερων και τα μεγαλα δεν τα ενοχλουν καθολου! :D

Ελπιζω να μου ζησουνε. :ninja:

post-35659-1296213371_thumb.jpg

post-35659-1296213385_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - kazas

Θα σου ζήσουν! Δεν έχουν πρόβλημα! Συνήθως τα περισσότερα μικρά είναι πολύ γρήγορα και έξυπνα οπότε καταφέρνουν και κρύβονται αμέσως όταν εντοπίσουν κίνδυνο. Που να τα δεις σε λίγο καιρό που θα πάρουν θάρρος και θα κατέβουν να σεργιανίσουν στο ενυδρείο και να εξερευνήσουν κάθε του γωνιά! Σκέτη απόλαυση είναι!

Βάλε και λίγο κερατόφυλλο για καλό και για κακό! Είναι ένα κι ένα για τα μωρά!

Α! Και μην τους κάνεις πολλές μετακινήσεις γιατί στρεσάρονται πολύ και μπορεί να τα χάσεις!

Να τα χαίρεσαι!

Θα σου ζήσουν! Δεν έχουν πρόβλημα! Συνήθως τα περισσότερα μικρά είναι πολύ γρήγορα και έξυπνα οπότε καταφέρνουν και κρύβονται αμέσως όταν εντοπίσουν κίνδυνο. Που να τα δεις σε λίγο καιρό που θα πάρουν θάρρος και θα κατέβουν να σεργιανίσουν στο ενυδρείο και να εξερευνήσουν κάθε του γωνιά! Σκέτη απόλαυση είναι!

Βάλε και λίγο κερατόφυλλο για καλό και για κακό! Είναι ένα κι ένα για τα μωρά!

Α! Και μην τους κάνεις πολλές μετακινήσεις γιατί στρεσάρονται πολύ και μπορεί να τα χάσεις!

Να τα χαίρεσαι!

Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου!!Ειδη τα 7 εχουν ξεθαρεψει πολυ και ειναι αρκετα μεγαλα!! :)

Τα ψαρακια σε 3 μερες θα γινουν 1 μηνος και η ερωτηση μου ειναι αν θα μπορουσα να αρχιζω να δινω γιατι θα υπαρξει προβλημα!! :thumbup: Εγω παντως τα βλεπω αρκετα μεγαλα(φωτο)

post-35659-1296929002_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...