karrot 14 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 14 Ιανουαρίου 2011 ήρθε ο καιρός να παρουσιάσω και εγώ το ενυδρείο μου .....το ενυδρείο αυτό ξεκίνησα να το στήνω το καλοκαίρι όπως μπορείτε αν δείτε εδώ και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν να το στίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 14 Ιανουαρίου 2011 Author #2 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Γενική κατηγορία ενυδρείου Αμαζόνιος ποταμός rio orinoco Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):δεν θυμάμαι καλά αλλά είναι το nano cube της denerle Συνολικά Λίτρα:60l Sump (λίτρα): Οργανισμοί Φυτά:pistia,lemna,chrismas moss,leucocephala Ψάρια:8 cardinal,1sherpai tetra(το οποίο θα απομακρυνθεί μιας και πάει σε κοπάδι),3 apistogramma viejita Άλλα είδη: Διακοσμητικά υλικά Φόντο:μαύρο αυτοκόλλητο Πέτρες: Ξύλα:2 ξύλα Άλλα διακοσμητικά : Υπόστρωμα: Βυθός:άμμος carrat 6 Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):2 λάμπες 15 watt t8 με ανακλαστήρες.η μία είναι original tropical της arcadia και η άλλη είναι tropical sun της sera και ένα leda made by fotis gt Διάρκεια φωτισμού:9 ώρες και 3 ώρες moonlight Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:fluval 205 με 2 κάδους substract pro Θέρμανση/ Ψύξη:θερμοστάτης 75 watt jager Λίπανση:seachem flourish γενικού Παροχή CO2:όχι Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή:gvg mix sera,spiroulina tropical,grindal σκουλήκια,αρτέμια, bloodworms.λάρβες κουνουπιών sera Παράμετροι pH:6 Γενική σκληρότητα (GH):4 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):2 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C):25 Συντήρηση Αλλαγές νερού:μια φορά την εβδομάδα 30% Προετοιμασία νερού/πρόσθετα:70%α/ο-30%νερό βρύσης και μέσα βάζω και λίπασμα και black water της kent Άλλες ρουτίνες συντήρησης: βάζω όποτε χρειαστεί φύλλα catapas Φωτογραφίες: Βίντεο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 14 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 14 Ιανουαρίου 2011 θα ανεβάσω αύριο και άλλες φωτογραφίες από το ενυδρείο και από τα 3 apistogramma από τα οποία τα 2 είναι ζευγάρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Φιλε karrot τελειο το αποτελεσμα,πολυ μου αρεσει!να σε ρωτησω,τα apistogramma ειναι ευκολα στην διατηριση τους η ειναι σαν τα ramirezi?Ταιριαζουν με dwarf gourami,αρλεκινους,sae και οτοκυκλους?ξερεις τιποτα?τα ειδα και μου αρεσαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 14 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Πολύ όμορφο έγινε! Κάνε μου μια χάρη και βγάλε μια φωτό χωρίς φως δωματίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 15 Ιανουαρίου 2011 Author #6 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Φιλε karrot τελειο το αποτελεσμα,πολυ μου αρεσει!να σε ρωτησω,τα apistogramma ειναι ευκολα στην διατηριση τους η ειναι σαν τα ramirezi?Ταιριαζουν με dwarf gourami,αρλεκινους,sae και οτοκυκλους?ξερεις τιποτα?τα ειδα και μου αρεσαν υπάρχουν πολλά είδη apisto κάθε είδος θέλει διαφορετικές τιμές πχ τα δικά μου θέλουν πάρα πολύ μαλακό νερό όπως θα είδες και γενικά με τα ψάρια που μου αναφέρεις δεν θα τα έβαζα...πχ ta cacatoides θέλουν πιο σκληρό νερό και θα μπορούσες να τα βάλεις με αυτά που αναφέρεις αλλά με τόσα είδη θέλει μεγάλο ενυδρείο πάνω από 100λ.δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολα μόνο να μην βάλεις άλλα apisto ή ramirezi και μέχρι 1 αρσενικό (όλα αυτά στα λέω για ενυδρεία μέχρι 120λ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 15 Ιανουαρίου 2011 Author #7 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Πολύ όμορφο έγινε! Κάνε μου μια χάρη και βγάλε μια φωτό χωρίς φως δωματίου. αυτές τις έβγαλα χωρίς φως δωματίου...αύριο θα βγάλω πιο πολλές και πιο καλές αλλιώς Φώτη ετοιμάσου για φωτογραφίση Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 15 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Το φωτιστικό είναι στο ενυδρείο ή στο ταβάνι; Άντε να δούμε τις αυριανές...Θέλω να δω το χρώμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Ιανουαρίου 2011 #9 Share 15 Ιανουαρίου 2011 υπάρχουν πολλά είδη apisto κάθε είδος θέλει διαφορετικές τιμές πχ τα δικά μου θέλουν πάρα πολύ μαλακό νερό όπως θα είδες και γενικά με τα ψάρια που μου αναφέρεις δεν θα τα έβαζα...πχ ta cacatoides θέλουν πιο σκληρό νερό και θα μπορούσες να τα βάλεις με αυτά που αναφέρεις αλλά με τόσα είδη θέλει μεγάλο ενυδρείο πάνω από 100λ.δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολα μόνο να μην βάλεις άλλα apisto ή ramirezi και μέχρι 1 αρσενικό (όλα αυτά στα λέω για ενυδρεία μέχρι 120λ) 110 λιτρα εχω karrot γιαυτο σε ρωταω.λες καλητερα να το ψαξω για το αλλο ειδος που μου ειπες ε?γιατι τα ραμιρεζι ειναι λιγο ευαισθητα αποτι διαβασα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 15 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 15 Ιανουαρίου 2011 φοβερη ιδεα να κανεις βιοτοπικο σε nano cube πολυ ομορφο! το φωτιστικο ποιο ειναι ? ειναι της ιδιας εταιρειας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 15 Ιανουαρίου 2011 #11 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Παρα πολυ ομορφο μπραβο Karrot !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 15 Ιανουαρίου 2011 #12 Share 15 Ιανουαρίου 2011 πολυ ομορφο μου αρεσει πολυ...στο μελλον θα δοκιμασεις κατι σε βιοτοπο μονομαχου? σαν του stormtrooper? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 15 Ιανουαρίου 2011 Author #13 Share 15 Ιανουαρίου 2011 πολυ ομορφο μου αρεσει πολυ...στο μελλον θα δοκιμασεις κατι σε βιοτοπο μονομαχου? σαν του stormtrooper? δυστυχώς σε λίγο καιρό θα το χαλάσω γιατί θα πάω στρατό και θα το κάνω φυτεμένο και με ψάρια βρύσης για να μπορούν εύκολα οι γονείς μου να αλλάζουν το νερό μιας και δεν ξέρουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 15 Ιανουαρίου 2011 Author #14 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Το φωτιστικό είναι στο ενυδρείο ή στο ταβάνι; Άντε να δούμε τις αυριανές...Θέλω να δω το χρώμα. οι λάμπες είναι αρκετά κοντά στην επιφάνεια του νερού δυστυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 15 Ιανουαρίου 2011 #15 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Φίλε Karrot πολύ όμορφο το ενυδρείο σου! Να τα χαίρεσαι τα ψαράκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 15 Ιανουαρίου 2011 #16 Share 15 Ιανουαρίου 2011 (edited) Οι ρίζες απο τις πιστίες και το black water απο τα φύλλα το κάνουν πολύ άγριο Έγινε επεξεργασία 15 Ιανουαρίου 2011 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 16 Ιανουαρίου 2011 #17 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Αγαπητέ Karrot όμορφο το ενυδρείο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 16 Ιανουαρίου 2011 #18 Share 16 Ιανουαρίου 2011 (edited) Φοβερό βιοτοπικό ενυδρείο! Το blackwater σε συνδυασμό με την άσπρη άμμο και τα ξύλα είναι όλα τα λεφτά! Αν ξεστηθεί θα είναι πολύ κρίμα.......................... Έγινε επεξεργασία 16 Ιανουαρίου 2011 - psarouklas Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 28 Φεβρουαρίου 2011 #19 Share 28 Φεβρουαρίου 2011 τι εγινε το ενυδρειακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 24 Μαρτίου 2011 Author #20 Share 24 Μαρτίου 2011 τι εγινε το ενυδρειακι? δυστυχώς το ενυδρείο εδώ και μία βδομάδα το ξεστήσαμε και θα το κάνουμε φυτεμένο.....τα cardinal δόθηκαν στον delta 66 και τα apisto στον Pano1990 μιας και έχουν της κατάλληλες συνθήκες για να διατηρήσουν τα ψαράκια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 24 Μαρτίου 2011 #21 Share 24 Μαρτίου 2011 δυστυχώς το ενυδρείο εδώ και μία βδομάδα το ξεστήσαμε και θα το κάνουμε φυτεμένο.....τα cardinal δόθηκαν στον delta 66 και τα apisto στον Pano1990 μιας και έχουν της κατάλληλες συνθήκες για να διατηρήσουν τα ψαράκια μου Κριμα ωραιο ενυδρειο οταν γυρισεις απο φανταρος θα επιστρεψεις δυναμικα με το καλο pistia που βρηκες εχω γυρισει τα παντα να βρω -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 24 Μαρτίου 2011 Author #22 Share 24 Μαρτίου 2011 Κριμα ωραιο ενυδρειο οταν γυρισεις απο φανταρος θα επιστρεψεις δυναμικα με το καλο pistia που βρηκες εχω γυρισει τα παντα να βρω -.- φίλος την έδωσε αλλά έχω βρει και σε μαγαζιά και επίσης άμα έρθεις καμιά φορά στο aquazone meeting point όλο και κάποιος θα έχει φέρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 24 Μαρτίου 2011 #23 Share 24 Μαρτίου 2011 φίλος την έδωσε αλλά έχω βρει και σε μαγαζιά και επίσης άμα έρθεις καμιά φορά στο aquazone meeting point όλο και κάποιος θα έχει φέρει Εχω κανει και αγγελια μπας και πουλαει κανεις αλλα δεν σορρυ για το Out of topic επισης πρεπει να παρεβρεθω καποια στιγμη να σας δω αλλα οχι για αυτον τον λογο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος