Δίας 14 Φεβρουαρίου 2011 #26 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 Eυχαριστω για την ενημερωση Θα μπει στο προγραμμα και αυτο για ταισμα μαζι με το-την Duncanopsammia Συριγγα έχω να σου δωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 14 Φεβρουαρίου 2011 #27 Share 14 Φεβρουαρίου 2011 Παλι καλα που η φωτο της tubastrea δεν ειναι δικια σου γιατι με τοσες αλγες που χει γυρω γυρω και απταιζιες θα σου λεγα καλα ξεμπερδεματα ωραιο κοραλλι αλλα να ξερεις οτι θα επιβαρυνεις το νερακι σου αρκετα γιατι πρεπει να το ταειζεις με κατεψυγμενη μερα παρα μερα σ ολα τα στοματα του.... καλη συνεχεια............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Φεβρουαρίου 2011 #28 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Eπισης να ξερεις πως το κοραλι αυτο δεν θελει πολυ φως,οποτε καλυτερα να το τοποθετησεις κατω απο καποια καβατζα,πραγμα που ειμαι σιγουρος πως δεν εχεις κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 15 Φεβρουαρίου 2011 #29 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Mπραβο Γεωργιε!!!!ωραια πραγματα βλεπω...Δεν εχω δει ομως ολο το συστημα εκτος απο τις πρωτες φωτο.. Αν εχεις την καλοσυνη ριξε και μια γενικη να βλεφαριασοω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 15 Φεβρουαρίου 2011 Author #30 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Mπραβο Γεωργιε!!!!ωραια πραγματα βλεπω...Δεν εχω δει ομως ολο το συστημα εκτος απο τις πρωτες φωτο.. Αν εχεις την καλοσυνη ριξε και μια γενικη να βλεφαριασοω... προσπαθω Κωστη να ειμαι συγκρατημενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Φεβρουαρίου 2011 #31 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Εχεις ακομα χωρο ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 15 Φεβρουαρίου 2011 #32 Share 15 Φεβρουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 16 Φεβρουαρίου 2011 #33 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 To sun coral δοκίμασε κάπως έτσι να το ταίζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 16 Φεβρουαρίου 2011 #34 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 Ευτυχως που εισαι συγγρατημενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 16 Φεβρουαρίου 2011 #35 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 (edited) μπραβο ο μουτζουρης.........πολυ καλο ρε μ..........,**** αντε τελειωνε τις δουλειες και ερχομαι για καφε..... αντε και σε ενα καλο δισκαδικο Edit:Προσοχη μην μας ξεφευγουν οι κακες λεξεις Έγινε επεξεργασία 16 Φεβρουαρίου 2011 - ΑΚΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 16 Φεβρουαρίου 2011 #36 Share 16 Φεβρουαρίου 2011 Συγχαρητήρια Γιώργο!Όμορφα πράγματα όπως πάντα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος