nickst 14 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 14 Ιανουαρίου 2011 θελω να ρωτησω κατι φιλοι μου.εχω ενα ενυδρειο 25λιτρων με πολλες γαριδες.αν βαλω μερικα Acanthophthalmus kuhlii θα μου φανε τις γαριδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 14 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 14 Ιανουαρίου 2011 θελω να ρωτησω κατι φιλοι μου.εχω ενα ενυδρειο 25λιτρων με πολλες γαριδες.αν βαλω μερικα Acanthophthalmus kuhlii θα μου φανε τις γαριδες? Το ενυδρείο σου είναι πολύ μικρό για αυτό το ψάρι.Καλύτερα να μήν βάλεις γιατι θέλουν 50 λίτρα minimum Τωρα για το άν τρώει γαρίδες δέν ξέρω θα σου πέι κάποιο άλλο μέλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekomike 14 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Προσωπικά έχω δύο kuhlii σε ενυδρείο 35λ με καμιά 15 γαρίδες και χαίρουν άκρας υγείας χωρίς να έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα έως τώρα (τα έχω μαζί εδώ και 3 μήνες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 14 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Ειναι πολυ πιθανο να σου φανε τα μωρα εαν οι γαριδες σου αναπαραχθουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 15 Ιανουαρίου 2011 Author #5 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Ειναι πολυ πιθανο να σου φανε τα μωρα εαν οι γαριδες σου αναπαραχθουν. ευχαριστω παιδια.εχω 4 τετοια χελακια στο 60 λιτρων που εχω και ελεγα αν γινοταν να βαλω ενα η δυο στο 25.αλλα δενεγινε και τιποτα.ευχαριστω για τις απαντησεις φιλοι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος