pozeras13 14 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 14 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα, εχω μια απορια: οι πλεκο που οταν ειναι αναμενα τα φωτα στο ενυδρειο και ειναι στη φωλια τους, εχουν ευαισθησια στα ματια τους ή σε ολο το δερμα τους στο φως? ή απλα δεν γουσταρουν το φως? ξερει καποιος? γιατι καποιος που δεν τους εχει φωλια μπορει να τους δημιουργησει προβλημα, ειδικα σε φυτεμενο με φωτισμο ισχυρο, αν ισχυει το οτι εχουν ευαισθησια στο φως Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 14 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 14 Ιανουαρίου 2011 τα πλεκο στη φηση ζουνε σε σκουροχρομα νερα εκει που δεν φτανουν ευκολα οι ακτινες του ηλιου...ασχετα που τα βαζουμε σε ενυδρεια με φοτισμο!καιγω εχω εναν με παρομια συμπεριφορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 14 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 14 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα, εχω μια απορια: οι πλεκο που οταν ειναι αναμενα τα φωτα στο ενυδρειο και ειναι στη φωλια τους, εχουν ευαισθησια στα ματια τους ή σε ολο το δερμα τους στο φως? ή απλα δεν γουσταρουν το φως? ξερει καποιος? γιατι καποιος που δεν τους εχει φωλια μπορει να τους δημιουργησει προβλημα, ειδικα σε φυτεμενο με φωτισμο ισχυρο, αν ισχυει το οτι εχουν ευαισθησια στο φως Για ποιο είδος πλέκο μιλάς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 14 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 14 Ιανουαρίου 2011 ancistrus sp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 14 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Απλα τους αρέσουν τα σκιερά μέρη, όπως κατω απο ξύλα, ανάμεσα σε πέτρες, "σπηλιές" κτλπ. Ειναι η γενικότερη συμπεριφορά τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 14 Ιανουαρίου 2011 Author #6 Share 14 Ιανουαρίου 2011 οκ παιδες ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 15 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Ακομα και αν δεν εχεις σπηλια το Pleco σου θα βρει ενα σκιερο μερος για να καθεται, αν και με τον καιρο θα συνηθισει και θα το βλεπεις παντου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος