Jump to content

αλλατοτιτα...

abou

Recommended Posts

ισος εχω ενα προβλιμα με το νερο μου . προχθες εκανα μετριση και ειχα 1023 σημερα κανω μετριση και εχω 1022

πεζει καπιο ρολο που κατεβικε η αλλατοτητα η οχι επισεισ αλαξε και το ph γιατι???

οι μετρισεις μου ειναι οι εξεις

τ= 26

ph=7,60 απο 8 που ηταν

kh=6

no2=0

no3=0

αυτα τα τεστακια εχω...διοτι κοστιζουν αν εχω προβλιμα plz πιτεμου και τιν λυση

Ακομα δεν εχω βαλει ουτε κοραλια ουτε ψαρια εχω μονο βαλει ζοντανο βραχο και ζοντανι αμμο για να το στροσω

αν και εχω βαλει νερο απο την θαλασσα τα νιτρικα μου ειναι στο ο και τρεχει εδω και μια βδομαδα και δεν εχω προβλιμα. την αλλατοτιτα τιν μετρισα με ενα που λεει salimeter και ειναι ενα γιαλινο που εχει και θερμομετρο...

αυτο με εδωσε ο πετσοπας μου... :wootwoot: λεει πανο accurato to 0.0005 λογικα καλο ειναι το πολυ πολυ να εχει 0.0010 διαφορα imo :wub:

Εάν είναι σαν αυτά που τα βυθίζεις στο νερό και επιπλέουν δεν είναι αξιόπιστα θα έλεγα βέβαια ότι είναι και τελείως αναξιόπιστα. Καλύτερα πάρε ένα ρεφεκτόμετρο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Εάν είναι σαν αυτά που τα βυθίζεις στο νερό και επιπλέουν δεν είναι αξιόπιστα θα έλεγα βέβαια ότι είναι και τελείως αναξιόπιστα. Καλύτερα πάρε ένα ρεφεκτόμετρο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Ετσι...διαχρονικό και αλάνθαστο όργανο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...