amanatidis 14 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 14 Ιανουαρίου 2011 (edited) λοιπον εχω οσα χρειαζετε ενα θαλασσινο ενυδρειο για να ολοκλυροθη..το θεμα ειναι να μου πειτε με μια σειρα πως ξεκιναω..απο το νερο τν αμμο κλπ μεχρι φιλτρα σκιμμερ...ευχαριστω.. Έγινε επεξεργασία 14 Ιανουαρίου 2011 - amanatidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 14 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 14 Ιανουαρίου 2011 λοιπον εχω οσα χρειαζετε ενα θαλασσινο ενυδρειο για να ολοκλυροθη..το θεμα ειναι να μου πειτε με μια σειρα πως ξεκιναω..απο το νερο τν αμμο κλπ μεχρι φιλτρα σκιμμερ...ευχαριστω.. Καλώς ήρθες στην παρέα μας και στο Θαλασσινό ενυδρείο.. Θα σου ήταν εύκολο να μας πεις τι πράγματα έχεις προμηθευτείς και πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο που θες να ξεκινήσεις.. Για αρχή πάντως άρχισε να διαβάζεις από αυτό... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=125 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amanatidis 14 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον το ενυδρειο ειναι το ριο 300 , 300 λιτρα εχω 2 εξωτερικα fluval 403 , το μαμισιο τις juwel το εσωτερικο εχω μια ψιχτρα ατμαν 160 εχω σκιμμερ maxi jet power head 1200 80 κιλα περιπου βραχο θαλασσινο εναν θερμοστατη 300w μετα ξερεις αλατι , αεροαντλια , ταιστρα .. αυτα εχω και θελω βοηθεια να τα βαλω με μια σειρα προτερεοτητας Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 14 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Ποια ειναι ακριβώς η ερώτηση σου ? Το λινκ πάνω το διάβασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος