venom 13 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 13 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου,αλλα εχω παρατηρησει οτι τα φυτα tropica ειναι πιο ταχειας αναπτυξης απο αλλες εταιριες στο εμποριο με τα ιδια φυτα. Το εχει παρατηρησει κανεις?η ειναι χαζη η ερωτηση μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokostas 14 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Καθόλου χαζή κι εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα, γι' αυτό άλλωστε και τα πληρώνεις ακριβότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 14 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Μερικές φορές ό,τι πληρώνεις παίρνεις, συμφωνώ εν γένει με τον Κώστα, αν και έχω πάρει φυτά και από άλλους εισαγωγείς στη Θεσσαλονίκη (πάλι μαρκέ) με εξίσου καλά αποτελέσματα. Προφανώς έχει να κάνει και με τις συνθήκες που εσύ προσφέρεις. 'Ενα ενδιαφέρον πείραμα θα ήταν να πάρεις μερικά όμοια φυτά από διαφορετικούς εισαγωγείς και να τα βάλεις στο ίδιο ενυδρείο για να συγκρίνεις ανάπτυξη. Ποιος να το κάνει όμως αυτό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 14 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Πραγματικά τα φυτά τις tropica δεν έχουν καμία σχέση και στην ποιότητα, και στο μέγεθος αλλά και στην τιμή! Νομίζω όμως ότι η εξέλιξη τους μέσα στο ενυδρείο εξαρτάται από τις συνθήκες του ενυδρείου και όχι από την μάρκα του φυτού. Αλλά επειδή η τιμή τους τα κατατάσσει στα φυτά για Θαλασσινό ενυδρείο ( αρκετά αλμυρή τιμή ) σταμάτησα να τα αγοράζω. Ιδίως από την στιγμή που δεν ασχολούμαι με ενυδρεία επίδειξης, aquascape κλπ Ο μόνος τρόπος για να απαντηθεί το ερώτημα σου είναι το πείραμα που αναφέρει ο Ανδρέας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokostas 15 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Αλλά επειδή η τιμή τους τα κατατάσσει στα φυτά για Θαλασσινό ενυδρείο ( αρκετά αλμυρή τιμή ).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 15 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Πραγματι τα φυτα της tropica εχουν πιο καλη ποιοτητα και φαινεται με την πρωτη ματια και δεν ειναι σημερινο αυτο.... Στην τιμη ομως ειναι επισης πιο ακριβα. Υ.γ....απορω πως οι Κινεζοι δεν μπηκαν δυναμικα στο χωρο με καποια επωνυμη εταιρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 15 Ιανουαρίου 2011 Author #7 Share 15 Ιανουαρίου 2011 To παρατηρησα σε σχετικα ευκολα φυτα απο διαφορετικες 'μαρκες' φυτων.Δεν χρειαζεται να κανω το πειραμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος