Jump to content

τρομερες τιμες σε φυτα δειτε εδω

irongud

Recommended Posts

καλε στην Taiwan ειναι το μαγαζι.μεχρι να ερθουν και να περασουν και τελωνειο..............

καλυτερα απο το αγγλικο ebay.(αν βρεις)

εχω ξαναψωνισει απο ασια σε 2 εβδομαδες ειναι εδω τα πραγματα. για 1 ευρω το microsorum pteropus περιμενω οταν ειχα πληρωσει το πρωτο μου 8 ευρω στο πετ σιτυ:wub:

εχω ξαναψωνισει απο ασια σε 2 εβδομαδες ειναι εδω τα πραγματα. για 1 ευρω το microsorum pteropus περιμενω οταν ειχα πληρωσει το πρωτο μου 8 ευρω στο πετ σιτυ:wub:

τοτε αξιζει !!σε τι κατασταση εφτασαν?

πρεπει να κανεις bids ομως και αυξανεται η προσφορα!!

Δεν ξερω τι λετε αλλα και ελλαδα ,καποιοι φερνουν πολυ ωραια φυτακια και φθηνα (θεσσαλονικη κατα παραλια μερια)και επισησ το κυριοτερο βλεπεισ πραγματικα τι αγοραζεισ! :wub:

Εχω παρει και απο ebay μια φορα και εκεινη την java, μου την εστειλε 4 φορεσ γιατι ερχοταν σαν να ειχε κανει ηλιοθεραπεια! ;)

Στηριζουμε και την αγορα ελεω κρισησ :wootwoot::rolleyes:

Δεν ξερω τι λετε αλλα και ελλαδα ,καποιοι φερνουν πολυ ωραια φυτακια και φθηνα (θεσσαλονικη κατα παραλια μερια)και επισησ το κυριοτερο βλεπεισ πραγματικα τι αγοραζεισ! :wub:

Εχω παρει και απο ebay μια φορα και εκεινη την java, μου την εστειλε 4 φορεσ γιατι ερχοταν σαν να ειχε κανει ηλιοθεραπεια! ;)

Στηριζουμε και την αγορα ελεω κρισησ :wootwoot::rolleyes:

:hysterical:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...