chris z3 12 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 12 Ιανουαρίου 2011 χαιρεται...... εχω μια ερωτηση.... θελω να φτιαξω χαλακι απο riccia αλλα στο μηνα μου σηκωνεται και κανει ολο το ενυδρειο χαλια.....καμια ιδεα πως μπορω να την καθηλωσω κατω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 12 Ιανουαρίου 2011 Αν την τυλίξεις και ενδιάμεσα βάλεις 3-4 πετρούλες στις άκρες θα θα κουνηθεί ποτέ και δε θα φαίνονται οι πέτρες. http://cgi.ebay.com/Plant-Net-Secure-Ricci...=item3a486c17ff Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 12 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 12 Ιανουαρίου 2011 (edited) φωτη σε τουλι ηταν αναμεσα αλλα σαν να ξεκωλησε και εφυγε πανω......εχει μεινει μια ποσοτητα στο τουλι το οποιο εχει μεινει κατω....σαν να ηταν 2 κομματια και το ενα εφυγε απανω..... Έγινε επεξεργασία 12 Ιανουαρίου 2011 - chris z3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 12 Ιανουαρίου 2011 Εννοείς οτι αναπτύχθηκε και διαχωρίστηκε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 12 Ιανουαρίου 2011 Author #5 Share 12 Ιανουαρίου 2011 ναι...αλλα γιατι διαχωριστηκε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 12 Ιανουαρίου 2011 Σε τι ύψος από τη σίτα διαχωρίστηκε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 12 Ιανουαρίου 2011 Author #7 Share 12 Ιανουαρίου 2011 ηταν στους 3-4 ποντους Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 12 Ιανουαρίου 2011 Ίσως λόγω σκίασης του κάτω μέρους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 12 Ιανουαρίου 2011 Author #9 Share 12 Ιανουαρίου 2011 επειδη αυτη τη στιγμη ειναι 3 pads..... απο οτι καταλαβα θα πρεπει να κανω ενα μεγαλο pad στο σχημα που θελω ωστε να μπαινει και να βγαινει ευκολα και να το κλαδευω...... σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 13 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 13 Ιανουαρίου 2011 Ή μια καλή απόχη για να μαζεύεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 14 Ιανουαρίου 2011 #11 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Xρηστο εχω την συγκεκριμενη σιτα και δεν την θελω.Οποτε θες να στην δωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ95 14 Ιανουαρίου 2011 #12 Share 14 Ιανουαρίου 2011 καλημερα δε ειναι θεμα σιτας, το ιδιο προβλημα ειχα και εγω (μαλιστα ειχα βαλει μια ψιλη - ψιλη σιτα αλλα το σηκωμα σηκωμα). ουτε ο φωτισμος εχει σχεση, οταν τυλιγεις 1 μερος του φυτου για να αναπτυχθει το υπολοιπο και να περασεει απο της τρυπες της σιτας ειναι λογικο καποια στιγμη η αναπτυξη του φυτου να το κανει να σηκωθει (να ξεκολληση). Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 14 Ιανουαρίου 2011 #13 Share 14 Ιανουαρίου 2011 (edited) χαιρεται...... εχω μια ερωτηση.... αλλα στο μηνα μου σηκωνεται .....καμια ιδεα πως μπορω να την καθηλωσω κατω? 1. Κόβεις το viagkra 2. Πρέπει να την κλαδεύεις αρκετά τακτικά στην αρχή ώστε το φως να πηγαίνει στο κάτω μέρος της για να μην σου μαδάει. Λόγο της άνωσης που εχει και την τάση να ανεβαίνει προς το φως δεν μεγαλώνει εύκολα σε μήκος Καλό είναι όταν μπαίνει αυτό το φυτό σε διχτάκι να είναι απλωμένο όσο περισσότερο γίνεται. Και λίγο χαλαρό απο κάτω για να απλωθεί. Έγινε επεξεργασία 14 Ιανουαρίου 2011 - lasal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος