Xotiko 12 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 12 Ιανουαρίου 2011 Γειά σας παιδία. Καλησπέρα από το όμορφο Ρέθυμνο! Ως γνήσιο ξωτικό, όπως είναι φυσικό αγαπάω πολύ τα ζώα. Απο ενυδρεία παντελώς άσχετη, όμως πριν ένα μήνα μου χάρισαν ένα χρυσόψαρο μέσα σε μιά πολύυυυυυυ μικρή γυάλα. Πήγα αμέσως και του πήρα μία που βάζει 12 λίτρα μετρημένα. Με την πάροδο των ημερών το ερωτεύτηκα το ψαρί μου Είναι πανέξυπνο το άτιμο και κάνει κάτι νάζια....άλλο να σας λέω (λέω εγώ τώρα...) Άρχισα λοιπόν μανιωδώς να ψάχνω στο ίντερνετ πληροφορίες για το μικρό μου. Φρίκαρα λοιπόν όταν διάβασα πόσο απάνθρωπο είναι να τα έχουμε σε γυάλες και αποφάσισα να του φτιάξω ένα υπέροχο σπιτάκι. Τώρα είμαι στη φάση του ψαξίματος για ένα ενυδρείο γύρω στα 50-60 λίτρα, να είναι και λίγο άνετο το αγαπάκι μου. Στα pet shop είναι πολύ ακριβά. Στο ίντερνετ βρίσκω καλές τιμές αλλά με τα μεταφορικά μου έρχεται σχεδόν το ίδιο. Δεν έχω αποφασίσει λοιπόν ακόμα τι θα κάνω. Πρέπει όμως γιατί οι μέρες περνάνε και το ψαρί μου περιμένει, του το υποσχέθηκα βλέπετε. Και ξέρετε τι λένε...μην τάξεις αγίου κερί και ψαριού ενυδρείο! Ανακάλυψα και το φορουμάκι σας που απ'ότι βλέπω θα με κάνει εξπέρ!!! Όποια συμβουλή ευπρόσδεκτη λοιπόν!!! Καλώς σας βρήκα και πάλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 12 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 12 Ιανουαρίου 2011 Kαλώς όρισες μικρό ξωτικό και καλή διαμονή!!! Η καλύτερη συμβουλή είναι η υπευθηνότητα και απο αυτήν φαίνεται πως έχεις πολύ οπότε με λίγο διάβασμα είμαι σίγουρος πως θα τα πάς πολύ καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 12 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 12 Ιανουαρίου 2011 καλως ορισες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 12 Ιανουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 12 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 12 Ιανουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodromos100 12 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 12 Ιανουαρίου 2011 Καλως ηρθες στην παρεα μας.... με λιγο διαβασμα και θεληση(που εχεις)...ολα θα πανε καλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 12 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 12 Ιανουαρίου 2011 καλος ηρθες στην παρεα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekomike 12 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 12 Ιανουαρίου 2011 Καλώς μας όρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts