dimitris dimou 12 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 12 Ιανουαρίου 2011 εχω ενα ενυδρειακι 20 λιτρα και εχω 3 χρυσοψαρα και μια καραβιδα το κοκκινο χρυσοψαρο οταν εβαλα το αλλο το κινιγουσε για μια μερα αλα το κοκκινο εχει λιγο φουσκομενη κιλια και δεν ξερω αμα ειναι γενα ειναι η δεν ειναι??? βεβαια η καραβιδα επιτιθεται στα χρυσοψαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 12 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 12 Ιανουαρίου 2011 3 χρυσοψαρα σε 20 λιτρα ειναι υπερβολικα πολλα. Κανε μια παρουσιαση του ενυδρειου σου, φιλτρα, ποσο καιρο τρεχει κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 12 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 12 Ιανουαρίου 2011 δεν πας να δωσεις την καραβιδα καπου γιατι μου φαινεται θα τα κανει μια χαψια? αλλα και τα χρυσοψαρα γθα τοσο μικρο ενυδρειο δεν κανουν... εχεις κατι αλλο στο μυαλλο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 12 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 12 Ιανουαρίου 2011 Η καραβιδα θα ειναι προβλημα για τα χρυσοψαρα ιδιως σε τοσα λιγα λιτρα....και χωρις καραβιδα ομως τα 20 λιτρα για 3 χρυσοψαρα ειναι πολυ λιγα.Παρτ'τους ενα 80λιτρο να το ευχαριστηθουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 22 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 22 Ιανουαρίου 2011 (edited) Γεια σου φίλε μου, Τα 20λ είναι υπερβολικά πολλά για 1 ακόμα χρυσόψαρο Το μόνο ψάρι που ζει χαρούμενα σε 20λ είναι ένας μονομάχος.(αυτή είναι η γνώμη μου) Έγινε επεξεργασία 22 Ιανουαρίου 2011 - bbetta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος