jumaru82 12 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 12 Ιανουαρίου 2011 Ετοιμαζω ενα μικρο ενυδρειο για μια ιδιαιτερη αδυναμια μονο αυτη θα μπει μεσα! Και αναροτιεμαι αν χρειαζετε κοντρες το παχος ειναι 6mm !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 12 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 12 Ιανουαρίου 2011 όχι Γιάννη δεν χρειάζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 12 Ιανουαρίου 2011 όχι Γιάννη δεν χρειάζεσαι. Ουτε κατω κοντρε δε θελει Ορεστη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 16 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Ερωτηση στους 50 ποντους θα βαλω ενα χωρισμα 6mm να κανω κατι σα sump στο πλαι αυτο βοηθαει για να μη μπουν κοντρες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 16 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Έχεις αποφασίσει να βάλεις κάτω κόντρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 16 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Γιάννη το 5άρι αντέχει αξιοπρεπώς χωρίς καμία κόντρα μέχρι 60χ60χ40(ύψος) αυτό θα το δεις θεωρητικά εδώ: http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium, αν η κατασκευή πρόκειται να μην έχει κόντρες θα βάζεις παράγοντα ασφαλείας 2.6-2.8 στο οποίο και προσωπικά παίζω. Πέρα από το θεωρητικό, το 5άρι το έχω φτάσει στα όριά του χωρίς κόντρες και έχω καταλήξει στο παραπάνω όριο ώστε να μην γίνεται κούρμπα κατά το γέμισμα και η ασφάλεια να είναι ψηλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 16 Ιανουαρίου 2011 Author #7 Share 16 Ιανουαρίου 2011 (edited) Εμενα για να παει στο παχος του τζαμιου που εχω χρησιμοποιησει εβαλα 7 στο σημειο που λεει safety factor. Αρα δε χρειαζομαι κοντρες αφου θα μπει και το χωρησμα στους 50 ποντους!! ΣΩΣΤΑ????? Φωτη δεν εχω αποφασισει ακομα γιαυτο το ρωταω.... να δω να βαλω κατευθειαν τι χωρισμα και να στησω ή να βαλω και κοντρες και να περιμενο να στεγνοσει και μετα οπως καταλαβαινεις ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΘΕΛΩ ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!!!!!!!!!!Εστω και αν ειναι τη γυναικας... Έγινε επεξεργασία 16 Ιανουαρίου 2011 - jumaru82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 16 Ιανουαρίου 2011 Author #8 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Εμενα για να παει στο παχος του τζαμιου που εχω χρησιμοποιησει εβαλα 7 στο σημειο που λεει safety factor. Αρα δε χρειαζομαι κοντρες αφου θα μπει και το χωρησμα στους 50 ποντους!! ΣΩΣΤΑ????? Φωτη δεν εχω αποφασισει ακομα γιαυτο το ρωταω.... να δω να βαλω κατευθειαν τι χωρισμα και να στησω ή να βαλω και κοντρες και να περιμενο να στεγνοσει και μετα οπως καταλαβαινεις ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΘΕΛΩ ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!!!!!!!!!!Εστω και αν ειναι τη γυναικας... Δεν αντεξα και το γεμισα 2 πονοτους κενο αφησα και στο κεντρο το τζαμι εχει διαφορα 1mm. Στις γωνιες μετραω 1510mm ενω στο κεντρο του ενυδρειου μετραω 1520mm safe ??? Και δεν εχει μπει και το χωρισμα στα 50cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 16 Ιανουαρίου 2011 #9 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Δεν αντεξα και το γεμισα 2 πονοτους κενο αφησα και στο κεντρο το τζαμι εχει διαφορα 1mm. Στις γωνιες μετραω 1510mm ενω στο κεντρο του ενυδρειου μετραω 1520mm safe ??? Και δεν εχει μπει και το χωρισμα στα 50cm. Ένα χιλιοστό είναι safe, περίμενες 4-5 μέρες να στεγνώσει ε?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 16 Ιανουαρίου 2011 Author #10 Share 16 Ιανουαρίου 2011 Ναι ναι περιμενα......24 ωρες οσο λεει ο κατασκευαστης της σιλικονης. Thx για τη βοηθεια αυριο εχω υπηρεσια οποτε Τριτη κολλαω το χωρισμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 17 Ιανουαρίου 2011 #11 Share 17 Ιανουαρίου 2011 Ναι ναι περιμενα......24 ωρες οσο λεει ο κατασκευαστης της σιλικονης. Thx για τη βοηθεια αυριο εχω υπηρεσια οποτε Τριτη κολλαω το χωρισμα! Ποια σιλικόνη είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 17 Ιανουαρίου 2011 #12 Share 17 Ιανουαρίου 2011 αστο...βλ@κεια εκανε...του το πα....ανυπομονος!!! thn bison εβαλε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 17 Ιανουαρίου 2011 #13 Share 17 Ιανουαρίου 2011 Το έχω κάνει το λάθος και δεν το ξανακάνω, ανοίγει σαν μπανάνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 17 Ιανουαρίου 2011 #14 Share 17 Ιανουαρίου 2011 ποια ειναι η καλητερη συληκονη???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 17 Ιανουαρίου 2011 Author #15 Share 17 Ιανουαρίου 2011 Αν είναι σωστό η βλακεία θα φανεί δεν έκανα τίποτα περισσότερο η λιγότερο απο αυτό που κάνω καθε φορά. Ελπίζω πάντως να μην ανοίξει σα μπανάνα...... Δε ξέρω ποια θεώρησε η καλύτερη σιλικονη εγώ χρησιμοποιώ τη bisop πάντως και είμαι ευχαριστημένος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος