Jump to content

Ερωτηση για Amano

Recommended Posts

Εχω ενα ενυδρειο 110 λιτρα και τρεχει 3 μηνες.μεσα εχω 8 αρλεκινους,2 οτοκυκλους και 2 sae.εχω σκοπο να βαλω και 1 ζευγαρι gourami.μπορω να βαλω και μερικες amano η θα γινουν τροφη?αν ναι ποσες μπορω να βαλω?

Μαζί με τα gοurami θα το φοβόμουνα.

Τώρα θα τις έβαζα :wub:

τα gourami θα μπουν τελευταια γιατι θελω να αυξησω και λιγο τους αρλεκινους,οπωτε οι γαριδες θα μπουν τωρα αν ειναι.ποσες θα μπορουσα να βαλω?επεισης θα μπορουσα να βαλω και μερικες red chery?

τα gourami θα μπουν τελευταια γιατι θελω να αυξησω και λιγο τους αρλεκινους,οπωτε οι γαριδες θα μπουν τωρα αν ειναι.ποσες θα μπορουσα να βαλω?επεισης θα μπορουσα να βαλω και μερικες red chery?

Αmano?

Πολλές :wub:

Το ενυδρείο πόσο καιρό τρέχει?

Και red cherry μπορείς να βάλεις..

Αmano?

Πολλές :wub:

Το ενυδρείο πόσο καιρό τρέχει?

Και red cherry μπορείς να βάλεις..

Τρεχει 3 μηνες το ενυδρειο μου.τι λες μπορω να βαλω μερικες για αρχη?επεισης προσαρμογη κανουμε οπως στα ψαρια?

Τρεχει 3 μηνες το ενυδρειο μου.τι λες μπορω να βαλω μερικες για αρχη?επεισης προσαρμογη κανουμε οπως στα ψαρια?

Θα σου έλεγα να βάλεις, και για τα gourami ξανασκέψου το :wub:

Προσαρμογή με σωληνάκι αεραντλίας και αν μπορείς σταγόνα σταγόνα, για κανένα 30λεπτο ή παραπάνω :wootwoot:

Θα σου έλεγα να βάλεις, και για τα gourami ξανασκέψου το :wub:

Προσαρμογή με σωληνάκι αεραντλίας και αν μπορείς σταγόνα σταγόνα, για κανένα 30λεπτο ή παραπάνω :wootwoot:

θα ηθελα να βαλω ενα ειδος ψαριου λιγο μεγαλητερο απο τα αλλα και κατεληξα σε dwarf gourami που δεν γινονται μεγαλα..θα εχω θεμα λες?επεισης δεν καταλαβα αυτο με το σωληνακι... :rolleyes:

Με τις amano πάντα είχα και πάντα έχω ένα θέμα : τους πρώτους μήνες τις καμάρωνα και μετά κάποιες εξαφανίζονταν. Μάλλον είναι λίγο ευαίσθητες. Έχω όμως και amano σίγουρα δύο χρόνια.

Νομίζω ότι μπορείς να βάλεις 10-15.

Οι red cherry είναι πιο σκληροτράχηλες. Νομίζω έχω παααααρα πολλές. Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι εκεί που μετράω πολλές κόκκινες, δεν τις ξαναβλέπω και όταν νομίζω ότι δεν έχω πλέον κόκκινες, βλέπω πάλι πολλές. Δεν ξέρω αν τις επηρεάζει η θερμοκρασία, η διαφορετική τροφή ή κάποιες εποχές αλλάζουν χρώμα.

Επίσης red cherry μπορείς να βάλεις αρκετές.

Τα gourami νομίζω θα έχουν για τροφή τις μικρές red cherry. Τις μεγάλες amano δεν νομίζω να τις πειράξουν.

Πολύ καλή προσαρμογή και για τα δύο είδη, τουλάχιστον μία ώρα.

Εκφράζω πάντα προσωπικές απόψεις.

Παναγιώτης

θα ηθελα να βαλω ενα ειδος ψαριου λιγο μεγαλητερο απο τα αλλα και κατεληξα σε dwarf gourami που δεν γινονται μεγαλα..θα εχω θεμα λες?επεισης δεν καταλαβα αυτο με το σωληνακι... :wub:

Τα dwarf καλύτερα!

Βάζεις ένα σωληνάκι αεραντλίας μέσα στο ενυδρείο, ρουφάς, αρχίζει να βγάζει νερό. Το δένεις έναν χαλαρό κόμπο, η ροή περιορίζεται και γίνεται σταγόνα σταγόνα.. :wootwoot:

Τα dwarf καλύτερα!

Βάζεις ένα σωληνάκι αεραντλίας μέσα στο ενυδρείο, ρουφάς, αρχίζει να βγάζει νερό. Το δένεις έναν χαλαρό κόμπο, η ροή περιορίζεται και γίνεται σταγόνα σταγόνα.. :wub:

Πωπω με εστειλες τωρα με το σωληνακι....ναι για dwarf μιλαω,στην αρχη ελεγα να βαλω pearl αλλα τελικα κατεληξα σε dwarf.οπωτε μπορω να βαλω και τα 2 ειδη γαριδουλας ετσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...