pangt 11 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 11 Ιανουαρίου 2011 παιδια μπορειτε να μου πειτε ποιο ακριβως ειδος ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 11 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 11 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα φιλε μου.Το ψαρι μου κανει με καθε επιφυλλαξη για metriaclima zebra,αν και δειχνει στρεσαρισμενο(Ποια ψαρια υπαρχουν ακομη στο ενυδρειο και η φωτο δεν βοηθα ιδιατερα.Μηπως εχεις καποια αλλη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pangt 11 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 11 Ιανουαρίου 2011 δυο ακομα φωτο ελπιζω να βοηθεισουν ειναι με 1 green terror 1blue botia 1upsidedown catfish 1 pleco ΄σε 200lt που λειτουργει εδω και 2 χρονια. γιατι φαινεται στρεσαρισμενο? εχει ολες τις σπηλιες δικες του εκτος απο αυτη του botia ισως να ειναι το ειδος που μου λες αλλα το χρωμα του ειναι πιο πολυ προς το ροζ. πσαχνω να βρω το ειδος και αν υπαρχει διμορφισος να προσθεσω 2 ακομα (αρσενικο θυλικα αναλογα)εσυ πως το βλεπεις λιγα τα λιτρα ε? Σ'ευχαριστω φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος