Jump to content

Synodontis Help

alekos1981

Recommended Posts

καλησπέρα φίλοι μου.πρίν 4 μέρες έβαλα στο ενυδρείο μου 2 synodontis eupterus.χθές όπως καθόμουν και χάζευα εμφανίστηκε μέσα από τους βράχους ο καινούργιος φίλος μου, μάλλον για το φαει που έριξα και ξαφνικά όλα τα υπόλοιπα ψάρια άρχισαν να τον καταδιώκουν με μανία.Στο ενυδρείο εχω hongi,demasoni και acei.Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τα acei ήταν αυτά που ξεκίνησαν το κηνηγητό.το θέμα είναι ότι δέν βλέπω να ξανά βγαίνει έξω ο synodontis.και κάτι ακόμα τι φαει πρέπει να του πάρω?

Το συγκεκριμένο γατόψαρο είναι πολύ ήσυχο και μπορεί να τα βγάλει πέρα με την επιθετικότητα των κιχλίδων. Θέλει όμως κι αυτό τον χώρο του. Πες μας λίγα πράγματα για το ενυδρείο σου κι αν μπορείς βάλε και μια φωτογραφία.

Όσο για την διατροφή τους, μην σε προβληματίζει. Είναι παμφάγα και θα φάνε σχεδόν ότι τους δώσεις.

:wub:

καλησπέρα φίλοι μου.πρίν 4 μέρες έβαλα στο ενυδρείο μου 2 synodontis eupterus.χθές όπως καθόμουν και χάζευα εμφανίστηκε μέσα από τους βράχους ο καινούργιος φίλος μου, μάλλον για το φαει που έριξα και ξαφνικά όλα τα υπόλοιπα ψάρια άρχισαν να τον καταδιώκουν με μανία.Στο ενυδρείο εχω hongi,demasoni και acei.Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τα acei ήταν αυτά που ξεκίνησαν το κηνηγητό.το θέμα είναι ότι δέν βλέπω να ξανά βγαίνει έξω ο synodontis.και κάτι ακόμα τι φαει πρέπει να του πάρω?

Κυνηγήθηκε γιατί απλά ήταν καινούργιος.Πολλές φορες κρύβονται και κυκλοφορούν την νύκτα και ειδικά τον πρώτο καιρό παραμονής τους στο ενυδρείο.Με τον καιρό θα συνηθίσουν πιο πολύ και θα τους βλέπεις πολύ πιο συχνά και την ημέρα.Πόσο μέγεθος έχουν;.Εγώ θα προτιμούσα να έβαζες ένα.

Δώσε μας και διαστάσεις του ενυδρείου σου και αριθμό ψαριών.Πάντως εγώ πιο παλιά έιχα σε ενυδρείο με mbuna και παρατήρησα οτι μέχρι να τον διώξω δεν μπορούσα να δω μικρά από γέννες από τα άλλα ψάρια.Εχε το κατά νουν.

:wub:

Συγνώμη ,θυμήθηκα το ενυδρείο http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=54126&hl=

:wub::wootwoot:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...