salTasos 11 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 11 Ιανουαρίου 2011 Το ενυδρείο είναι plexiglas με κουρμπαριστή πρόσοψη , 1,5 χρόνο λειτουργίας Διαστ 150 * 74/83*36 υψος νερού Φωτίζεται με 3*150 ΜΗ+ ακτινικό Skimmer Schuran Η ιδιαιτερότητα του είναι ότι στο sump υπάρχει ελαφρόπετρα Νιτρικά στο 5-10 ppm Αλλαγές νερού 80 λίτρα /εβδομάδα Οι ανεμώνες δεν ταΐζονται , ίσως θα έπρεπε αλλά δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα , θέλω τη γνώμη έμπειρων για τις ανεμώνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 11 Ιανουαρίου 2011 Τασο τι παχος εχει το plexi; Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 11 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 11 Ιανουαρίου 2011 καλή ερώτηση Στράτο . παχύ.. πολύ παχύ ! , έχει και δυνατές κόντρες περιφεριακα , θα ρωτήσω να σου πω ακριβώς πόσο είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzapal 11 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 11 Ιανουαρίου 2011 πολυ ομορφος το υφαλος σου!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 11 Ιανουαρίου 2011 Author #5 Share 11 Ιανουαρίου 2011 δεν είναι δικό μου ο ιδιοκτήτης δεν συμμετέχει σε ιντερνετικα φόρουμ οι διαστάσεις του ενυδρείου είναι τέτοιες που του δίνουν μια πολύ καλή αίσθηση βάθους η διάταξη του βράχου ευνοεί την τρισδιάστατη προοπτική , αυτο που <ζητά > τώρα είναι 2-3 μεγάλες ακροπόρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
frakto 12 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 12 Ιανουαρίου 2011 δεν είναι δικό μου ο ιδιοκτήτης δεν συμμετέχει σε ιντερνετικα φόρουμ οι διαστάσεις του ενυδρείου είναι τέτοιες που του δίνουν μια πολύ καλή αίσθηση βάθους η διάταξη του βράχου ευνοεί την τρισδιάστατη προοπτική , αυτο που <ζητά > τώρα είναι 2-3 μεγάλες ακροπόρες ...και είδα άμμο ...και τρόμαξα (πλακα κάνω) !!! πολύ ωραίο ενυδρείο !!!!! Για τις ανεμώνες ,εμένα μια χαρά μου φαίνονται , εξαρτάται βέβαια και πόσο καιρό τις έχει !!! Λαμβάνοντάς υπόψιν αυτό που είχε πεί ο calfo ή ο Simek (δεν θυμάμαι ) ότι το βασικό πρόβλημα που έχουν οι ανεμώνες μέσα σε ενυδρεία είναι οτι πεθαίνουν απο την πείνα ,ακόμα και αυτές που ταΐζονται με γαρίδα , τιν οποία επείδη είναι μεγάλη ...την αποβάλουν !!! Δηλαδή πρέπει να ταίζονται πολυ μικρης διαμετρου τροφής !!! Κατα συνέπεια επείδη εγώ δεν θα καθόμουν ...να ταιζώ κριλλ ή αρτέμια ,με τ target feeding ,όλες τις ανεμώνες και τα lps , θα ταίζα παραπάνω κατεψυγμένη τροφή τα ψαρία !!! όλο και κατι θα φάνε και τα υπόλοιπα !!! Εννοείτε με προϋπόθεσή ενα καλό σκιμμερ !!!! Και επειδη έχω καλή διαθεση ... θα τα ταίζα μία φορά το μήνα tarrget !!! Εννοείτε ,παντα αναλόγος την συμπεριφορά τους !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 12 Ιανουαρίου 2011 Author #7 Share 12 Ιανουαρίου 2011 αν δε κάνω λάθος και οι δυο έχουν την ίδια άποψη για τις ανεμώνες και το τάισμα τους εδώ οι ανεμώνες ζούνε περισσότερο απο 6 μήνες και φαίνονται σε καλή κατάσταση , κάποιες εφίλιες δε φαίνονται σε καλή κατάσταση , αυτές που φωτίζονται περισσότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 12 Ιανουαρίου 2011 Author #8 Share 12 Ιανουαρίου 2011 επιβεβαίωσα ότι οι ανεμώνες ζούνε 1 και 1,5 χρόνο χωρίς τάισμα!!! και επειδή γνωρίζω τον ιδιοκτήτη δεν έχω αμφιβολία για αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 12 Ιανουαρίου 2011 #9 Share 12 Ιανουαρίου 2011 τον καθαρισμό της άλγης πως τον κάνει χωρίς γρατζουνιές .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 12 Ιανουαρίου 2011 Author #10 Share 12 Ιανουαρίου 2011 δυστυχώς δεν τις απέφυγε Απόστολε είναι βέβαια αρκετά <διακριτικές > που η <πεθερά> δεν τις βλέπει εύκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 12 Ιανουαρίου 2011 #11 Share 12 Ιανουαρίου 2011 Νομιζω πως και τα κλοουν(αν υπαρχουν ταϊζουν τις ανεμωνες που κατοικουν. Και τωρα σε αυτο μια ερωτηση.Αν εχεις δυο ζευγαρια κλοουν και 2 ανεμωνες θα παει σε καθε ανεμωνη απο ενα ζευγαρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 12 Ιανουαρίου 2011 #12 Share 12 Ιανουαρίου 2011 (edited) Πολύ ωραίο. Όταν πρωτοξεκίνησε το βίντεο μου έδωσε την εντύπωση οτι βλέπω βίντεο απο κατάδυση. Πάντως δείχνει να έχει μια τάση στις τουρμπινάριες ο φίλος σου. Μια απορία έχω ; Είναι 500 λίτρα ή 500 γαλόνια, γιατί στο βίντεο γράφει 500 gallons Έγινε επεξεργασία 12 Ιανουαρίου 2011 - SW1IXC Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 12 Ιανουαρίου 2011 Author #13 Share 12 Ιανουαρίου 2011 κατά λάθος μπήκε τίτλος 500 γαλ , 500 λίτρα είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 12 Ιανουαρίου 2011 #14 Share 12 Ιανουαρίου 2011 Τασο,ποιος ο λογος που ρωτας?Υπαρχει λογος για να μην ταιζουμε την/τις ανεμωνες που εχουμε?Μια φορα το μηνα να το κανουμε,θα εχουμε το κεφαλι μας ησυχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 12 Ιανουαρίου 2011 Author #15 Share 12 Ιανουαρίου 2011 Τασο,ποιος ο λογος που ρωτας?Υπαρχει λογος για να μην ταιζουμε την/τις ανεμωνες που εχουμε?Μια φορα το μηνα να το κανουμε,θα εχουμε το κεφαλι μας ησυχο. είμαι της παλιάς σχολής που θεωρεί τις ανεμώνες πιθανή αιτία μεγάλης ζημιάς , και δεν έχω σχετική εμπειρία πιστεύω οτι έχει ενδιαφέρον σαν ενδεχόμενο να μην έχουν ανάγκη από ιδιαίτερη τροφή , δεν προτείνω κάτι με το δεδομένο ότι υπάρχουν αμφιβολίες κατά πόσο δέχεται τελικά τη τροφή που φαίνεται να τρώει νομίζω πως έχει κάποιο ενδιαφέρον το θέμα για τούς πολλούς φίλους των ανεμώνων Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 26 Μαρτίου 2011 #16 Share 26 Μαρτίου 2011 (edited) the kikas reef Και το ενυδρείο του Γιώργου αλλάζει επιτέλους μορφή.Οι γρατσουνιές είναι πλέον παρελθόν και από μέσα και από έξω και το στήσιμο του βράχου έχει αλλάξει προς το καλύτερο για τα κοράλλια , τα ψάρια και την κυκλοφορία, χάρη στο συνεργείο της AQUALIFE . http://aqualife.com.gr/ Έγινε επεξεργασία 26 Μαρτίου 2011 - ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος