Jump to content

λευκο "στιγμα" σε χρυσοψαρο

Recommended Posts

πριν λιγο παρατηρησα οτι το ενα μου χρυσοψαρο (oranda red cap νομιζω λευκο σωμα και κοκκινο σημειο στο πανω μερος του κεφαλιου) εχει βγαλει ενα ασπρο στιγμα στο κοκκινο σημειο.την φορμα δεν την συμπληρωσα γιατι το ψαρακι βρισκεται σε γυαλα χωρις φιλτρανση,μετρησεις κλπ (περιμενει το νεο του σπιτι) οποτε δεν θα μπορουσα να δωσω σχεδον καμια λεπτομερεια.οριστε και φωτο (οσο ειναι δυνατον να φανει)

Εχω παρακολουθήσει το θέμα σου εδώ .

Να σταματήσεις το τάισμα , οι αλλαγές νερού που θα κάνεις να είναι με νερό που θα το έχεις βάλει σε ενα δοχείο απο τη προηγούμενη μέρα με αντιχλώριο .

Και να πάρεις ενα φάρμακο για το Ικ το συντομότερο .

Όσο μπορείς ποιό γρήγορα φτιάξε το ενυδρείο .

το εχω απομονωσει προληπτικα.νερο τουσ αλλαζα καθε μερα ετσι κ αλλιως με νερο που ειχα απ το προηγουμενο βραδυ σε δοχειο στο οποιο προσθετα tetra aquasafe.δυστυχως το ενυδρειο δεν ειναι στο χερι μου ποτε θα ερθει.οποτε αποφασισει η μεταφορικη με την οποια μου το στειλανε!θα κοιταξω να βρω το φαρμακο γιατι στην πολη μου το μοναδικο πετ σοπ με ειδη ψαριων εχει μονο τροφη ( :wub: ). κ περιμενουμε ελπιζοντας.ευχαριστω για την ανταποκριση..

Για το Σπύρο λές ; :wub:

Πρέπει να έχει φάρμακο για το Ικ .

να σου πω την αληθεια μου δεν ξερω καν το ονομα του.μπηκα μια φορα στο μαγαζι και αφου ειδα οτι εχει μονο τροφη δεν ασχοληθηκα!!!θα το κοιταξω σιγουρα μπας και τον γλιτωσουμε τον σπορο!!!

μετα απο θεραπεια με goldmed και με τις συμβουλες σας ο Παρης ειχε καλυτερευσει αισθητα.Τα στιγματα ειχαν εξαφανιστει και φαινοταν μια χαρα.σημερα ομωσ ξαφνικα αρχισε να παραπεει...τελικα πριν λιγο μας χαιρετησε...R.I.P Παρη

Δύο πράγματα μπορεί να έγιναν...

Είτε αντιμετωπίστηκε η ασθένεια, αλλά όχι οι αιτίες που τη δημιούργησαν, οπότε ο συνδυασμός πεσμένου ανοσοποιητικού του ψαριού από την ταλαιπωρία της ασθένειας μαζί με την/τις αιτίες, έφεραν αυτή τη κατάληξη... :P

Είτε αντιμετωπίστηκε η ασθένεια μαζί με τις αιτίες, αλλά το ψάρι είχε ταλαιπωρηθεί πολύ και απλά δεν άντεξε...

Εύχομαι καλή τύχη στη συνέχεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...