krisos 11 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 11 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα ...ρε παιδες λυστε μια αποροια ..πως μπορει να βαλει κανεις μια φωτογραφια η ενα βιντεο ωστε να μπορει κανεις να τα ''δει'' στο φορουμ χωρις να βλεπει εναν ''αχαρη'' παραπομπη σαν αυτη εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 26 Ιανουαρίου 2011 Author #2 Share 26 Ιανουαρίου 2011 καλημερα παιδια ..υπαρχει τροπος απο εξωτερικο συνδεσμο να ανεβαζω απ' εθυθειας φωτογραφια και να φαινεται στις δημοσιευσεις μου αντι για λινκ? ..ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 26 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 26 Ιανουαρίου 2011 καλημερα παιδια ..υπαρχει τροπος απο εξωτερικο συνδεσμο να ανεβαζω απ' εθυθειας φωτογραφια και να φαινεται στις δημοσιευσεις μου αντι για λινκ? ..ευχαριστω! Το μόνο που ξέρω είναι αν ανεβάσεις τη φωτογραφία μέσω photobucket, μπορεί να φαίνεται ολόκληρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 26 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 26 Ιανουαρίου 2011 Το μόνο που ξέρω είναι αν ανεβάσεις τη φωτογραφία μέσω photobucket, μπορεί να φαίνεται ολόκληρη. και παταω εκει που λεει εισαγωγης εικονας? ...κατσε να το τσεκαρω κι ολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 26 Ιανουαρίου 2011 Author #5 Share 26 Ιανουαρίου 2011 Το μόνο που ξέρω είναι αν ανεβάσεις τη φωτογραφία μέσω photobucket, μπορεί να φαίνεται ολόκληρη. Ευχαριστω πολυ φιλαρακι δουλευει 100%! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 26 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 26 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστω πολυ φιλαρακι δουλευει 100%! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος