musikobios 11 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 11 Ιανουαρίου 2011 Παιδια καλησπερα.Ειμαι καινουριος στο χομπι και σκεφτομαι να ξεκινησω με ενα20-30λιτρα ενυδρειο.Μαλλον μονομαχο θα βαλω μεσα αλλα οποιαδηποτε αλλη γνωμη θα βοηθουσε πολυ.Ακομη ενα πραγμα που σκεφτομαι σιγουρα ειναι οτι θελω μεσα αρκετα φυτα και αν ειναι δυνατον δυσκολα φυτα οχι ευκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 11 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 11 Ιανουαρίου 2011 Παιδια καλησπερα.Ειμαι καινουριος στο χομπι και σκεφτομαι να ξεκινησω με ενα20-30λιτρα ενυδρειο.Μαλλον μονομαχο θα βαλω μεσα αλλα οποιαδηποτε αλλη γνωμη θα βοηθουσε πολυ.Ακομη ενα πραγμα που σκεφτομαι σιγουρα ειναι οτι θελω μεσα αρκετα φυτα και αν ειναι δυνατον δυσκολα φυτα οχι ευκολα. καλώς όρισες στην παρέα. τα δύσκολα φυτά προυποθέτουν καλο φωτισμό ,υπόστρωμα ,CO2 και λίπανση. καλή αρχή και πολύ διάβασμα. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
musikobios 11 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 11 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες οτιδηποτε αλλο ειναι δεκτο...αντε και καλο μου διαβασμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 13 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 13 Ιανουαρίου 2011 Τελικα αποφασησες κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisazre 13 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 13 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα! Σου στέλνω μερικά βίντεο που είναι πολύ ωραία Καλή επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 14 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 14 Ιανουαρίου 2011 (edited) Καλημέρα! Σου στέλνω μερικά βίντεο που είναι πολύ ωραία Καλή επιτυχία Ωραιος ρε φιλαρακο και ειχα σπασει το κεφαλι μου και εγω να του τα βρω για να του τα δειξω.!! Έγινε επεξεργασία 14 Ιανουαρίου 2011 - Savou Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisazre 14 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Ωραιος ρε φιλαρακο και ειχα σπασει το κεφαλι μου και εγω να του τα βρω για να του τα δειξω.!! Φίλη αγαπητέ Savou... φίλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 14 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Φίλη αγαπητέ Savou... φίλη... oups... Χιλια συγνωμη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Ιανουαρίου 2011 #9 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Καλημερα φιλε! Και εγω για μονομαχο θα σου πω να βαλεις και ισως καμια γαριδουλα η σαλιγκαρακι.οσο για φυτα γνωμη μου ειναι να ξεκινησεις με ευκολα φυτα και στην πορεια αν εχεις τις καταλληλες συνθικες πας σε πιο δυσκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 14 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 14 Ιανουαρίου 2011 #11 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα! Σου στέλνω μερικά βίντεο που είναι πολύ ωραία Καλή επιτυχία φανταστικα τα βιντεακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος