Aiolos 11 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 11 Ιανουαρίου 2011 (edited) DIY-αδες του ΑΖ… ενωθείτε!!! Ένας τομέας που χαρακτηρίζεται δημιουργικός και μας λύνει τα χέρια πάρα πολλές φορές, είναι οι κατασκευές DIY. Λίγο πολλοί όλοι μας κάναμε μια πατέντα, που κάποιοι από εμάς την μοιράστηκαν με του υπόλοιπους, κάποιοι άλλοι δεν το θεώρησαν απαραίτητο. Ας «ανασυνταχτούμε» να βγάλουμε από μέσα μας τον πολυμήχανο Οδυσσέα, και ας αρχίσουμε να παρουσιάζουμε ότι κατασκευή πιστεύουμε ότι μας βοήθησε… και ότι θα βοηθήσει και τους υπόλοιπους. …..ηλεκτρονικοί, ηλεκτρολόγοι, μαραγκοί, σιδεράδες…. αλχημιστές!!! Και κάθε λογής επαγγέλματα..... Έγινε επεξεργασία 11 Ιανουαρίου 2011 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 14 Ιανουαρίου 2011 Author #2 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Άντε ένα ντου βρε παιδιά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 14 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 14 Ιανουαρίου 2011 μαζι σου! εγω τρελενομαι οταν ακουω diy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 14 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Αν έχεις και ιδέες και πιάνουν τα χέρια σου ώστε να τις υλοποιήσεις κιόλας, είναι ακόμη καλύτερα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 14 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 14 Ιανουαρίου 2011 τα παντα ολα! στο ενυδριο μου ειναι ολα diy απο την αρχη μεχρι το τελος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn 11 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 τα παντα ολα! στο ενυδριο μου ειναι ολα diy απο την αρχη μεχρι το τελος! Δεν αρχίζεις και την παρουσίαση λοιπόν να βλέπουμε και εμείς σιγά-σιγά Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 11 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 ενυδρειο 250 λιτρα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...=56&t=54027 καπακι http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...=56&t=55692 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 11 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπον εχουμε κ λεμε.... Φωτιστικο απο λουκι μπαλκονιου με 2 τ5χ24,2 οικονομιας,2 σποτακια moonlight και ανακλαστηρα... Refugium απο plexiglass 5 λιτρων κρεμαστο... Χωρισμα ενυδρειου απο κουνουπιερα κ plexiglass τελαρο... Auto top off με φλοτερ μηχανικο μπανιου... Κ το αγαπημενο μου ....Diy magnetic wave pump.... Aυτα ειχα προχειρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 11 Φεβρουαρίου 2011 #9 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Μπορεις να δωσεις λεπτομερειες για το φωτιστικο? Με ενδιαφερουν λεπτομερειες για τις λαμπες οικονομιας. Τα ντουι ειναι στεγανα? Οι λαμπες ειναι εκτεθειμενες στο νερο ή εχεις βαλει και τζαμι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 11 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Μπορεις να δωσεις λεπτομερειες για το φωτιστικο? Με ενδιαφερουν λεπτομερειες για τις λαμπες οικονομιας. Τα ντουι ειναι στεγανα? Οι λαμπες ειναι εκτεθειμενες στο νερο ή εχεις βαλει και τζαμι? Oι λαμπες οικονομιας που εχω ειναι των 10000 κελβιν κ μιση μιση η αλλη εταιριας hasse.Τα ντουι δεν ειναι στεγανα κ δεν εχω τζαμια πανω απο την επιφανεια του νερου.Αφηνει πολυ κενο χωρο το φωτιστηκο κ απο τις δυο του πλευρες κ δε μαζευει καθολου υγρασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argife 11 Φεβρουαρίου 2011 #11 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Πο ρε φιλε,τι ιδεα μου εδωσες τωρα.Μηπως μπορεις να βρεις κατι στο οποιο να βαλω πανω 3 λαμπες για ενυδρειο 60λιτρων? Στο λεω αυτο γιατι στο μαγαζι μου ειπαν οτι θα μου παει 70 ευρο χωρις τισ λαμπες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Φεβρουαρίου 2011 Author #12 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Σ αυτό το ... "λούκι" που λέει ο Ανδρές, μπορείτε εσωτερικά να το ντύσετε με αυτοκόλλητη ταινία αλουμινίου (από σιδηρικά είδη) και να πετύχετε ένα θαυμάσια ανακλαστήρα !!! Το έχω κάνει στον φωτισμό που έχει το pico !!!! Έγινε επεξεργασία 11 Φεβρουαρίου 2011 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 11 Φεβρουαρίου 2011 #13 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 12 Φεβρουαρίου 2011 #14 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Ηλεκτρολογικό πινακάκι (φτιάχνεται ακόμα) και μόλις τέλειωσα ένα σιγαστήρα για την είσοδο αέρα του skimmer.... Αν νομίζετε ότι ο μαμά σιγαστήρας κάνει δουλειά είστε τρελλά γελασμένοι... Είμαι κομμάτια τώρα... αύριο how-to με φωτογραφίες και ηχητικά ντοκουμέντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 12 Φεβρουαρίου 2011 #15 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Κ το αγαπημενο μου ....Diy magnetic wave pump.... Και μένα ειναι το αγαπημένο μου. Θα κάνεις κάποια στιγμή περιγραφή? Αλήθεια αυτά τα λευκά που δείχνουν την κίνηση είναι υαλόνημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Φεβρουαρίου 2011 Author #16 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Είπα και εγώ... δεν θα σκάσει μύτη !!!! Θέμα χρόνου ήταν να δει το θέμα και ο lasal !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Φεβρουαρίου 2011 Author #17 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Επίσης και κάποια παλιότερα σχετικά θεματάκια... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=45278&hl= http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=41944&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Φεβρουαρίου 2011 Author #18 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Τι θα λέγατε όσοι πιάνουν τα χέρια τους, αλλά πάνω απ΄όλα έχουν τη διάθεση, να οργανωθεί μια ομάδα που να ασχολείται σε θεωρητικό ΑΛΛΑ και σε πρακτικό επίπεδο στο θέμα των DiY κατασκευών? Με τις γνώσεις, συμβουλές και τις πρακτικές λύσεις των "ειδικών" θα βοηθηθούν όλοι που θέλουν να κατασκευάσουν κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 12 Φεβρουαρίου 2011 #19 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Προσωπικά το βρίσκω πάρα πολύ καλή ιδέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Φεβρουαρίου 2011 Author #20 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Ωραία... Ετοιμάζω κατάσταση συμμετοχών... Aiolos Lasal ........ ........ Μόλις συγκεντρωθούμε κάποια άτομα κανονίζουμε συνάντηση για καφέ και να δούμε πως θα το οργανώσουμε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 12 Φεβρουαρίου 2011 #21 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Video Conference δέχεστε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 13 Φεβρουαρίου 2011 Author #22 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Θέληση να υπάρχει και όρεξη για δημιουργικές κατασκευές... όλα τ άλλα εύκολα είναι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 27 Φεβρουαρίου 2011 #23 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 ειμαι και εγω μεσα!! λιγο νοτια ομως ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 27 Φεβρουαρίου 2011 #24 Share 27 Φεβρουαρίου 2011 Δεν αρχίζεις και την παρουσίαση λοιπόν να βλέπουμε και εμείς σιγά-σιγά εδω ισως παρεις μερικες ιδεες...http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=38051&hl= και γω μεσα ειμαι παιδες αλλα ειμαι λιγο μακρια... αν μπορω να βοηθησω απο εδω καλως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 14 Σεπτεμβρίου 2011 Author #25 Share 14 Σεπτεμβρίου 2011 Το ξεχάσαμε το θέμα Μήπως πρέπει να οργανωθούμε με περισσότερο ενθουσιασμό...? Ειδικά τώρα με την οικονομική κρίση θα μας έρχονται φτηνότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος