Jump to content

Καλώς σας βρήκα

ekomike

Recommended Posts

Ονομάζομαι Μιχάλης και είμαι κάτοικος Αθήνας. Στο πατρικό μου πάντοτε είχαμε διάφορα ενυδρεία και αν και παλαιός λάτρης των ζωοτόκων ψαριών (ναι το παραδέχομαι ....λατρεύω τα black molly :wub: )αποφάσισα φέρος να ασχοληθώ με nano aquarium και γαρίδες. Έχω εδώ και 4 μήνες στην κατοχή μου ένα ενυδρείο της fluval (edge) των 35 lt. Το έχω εμπλουτίσει με καμιά 15 γαρίδες (japonica, multicoloured,tiger,crystal red, cherry red) και καμιά 15 ψαράκια (culi, corydoras, otocinclus, galaxy,κα).

Παρακάτω σας παραθέτω και μία άποψη του ενυδρείου μου όταν το πρωτο-έστησα. (Δυστυχώς οι CRS δεν έχουν ευδοκιμήσει και έχει απομείνει μόνο μία!).

post-39999-1294703639_thumb.jpg

Καλώς όρισες Μιχάλη και καλή διαμονή :wub:

Μέσα στο forum έχει πάρα πολλά άρθρα σχετικά με τα ψαράκια σου...μπές και ρίξε μιά ματιά,νομίζω πώς το έχεις παραγεμίσει... :wootwoot:

Φιλικά Κώστας :rolleyes:

Η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετά ψαράκια αν και στην πλειοψηφία τους είναι ψάρια βυθού. Να συμπληρώσω μόνο ότι από φυτά το έχω "εμπλουτίσει" με μία συλλογή από : Anubias nana, Cladophora aegagrophila, Javafarn, Javamoos, Microsorum, Lilaleopsis και Nymphaea rubra

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...