Jump to content

5 ημερων ενυδρειο!!!

olumpiakos759

Recommended Posts

το ενυδρειο τρεχει εδω και 5 ημερες,τα ψαρια δειχνουν ολο και καλυτερα ειδη εχουνε αρχισει και βγαζουνε συμπεριφορες!!καθονται τα δυο συνηθως στα κοχυλια και οταν παει και το τριτο το διωχνουνε ελπιζω να εχω χτυπησει ζευγαρακι μακαρι γιατι ειναι πολλυ ομορφα ψαρακια και θα ηθελα πολλυ να δω γεννες!!!μερικες φωτογραφιεςpost-30862-1294680773_thumb.jpgpost-30862-1294680803_thumb.jpg

Βγαλε και μια συνολικη φωτογραφια...

Με ποιο τροπο το εστρωσες φιλε το ενυδρειο?

Βγαλε και μια συνολικη φωτογραφια...

Με ποιο τροπο το εστρωσες φιλε το ενυδρειο?

με τα ετοιμα βακτηρια safe start φιλε μου.θα βαλω αυριο που θα εχω την φωτογραφικη για καλυτερες φωτογραφιες.

θα μου αρεσαν ποιο πολλη τα κελυφη εαν ηταν ποιο ακανονηστα μεσα στο ενυδρειο και οχι σε σχημα ( πυραμιδας )

Καλη τυχη στο ζευγαρωμα :wub:

θα μου αρεσαν ποιο πολλη τα κελυφη εαν ηταν ποιο ακανονηστα μεσα στο ενυδρειο και οχι σε σχημα ( πυραμιδας )

Καλη τυχη στο ζευγαρωμα :wub:

συμφωνο αλλα ειναι το πρωτο μου αφρικανικο που φτιαχνω με το καιρο θα μαθω πιστευω.και δεν θελω να βαζω χερια μεσα συνεχεια θελω να αφησω αυτα τα πανεμορφα ψαρακια να ηρεμησουνε!!!

Προσοχή στο τάισμα και στις μετρήσεις σου, μιας και το σύστημα ακόμα είναι πολύ φρέσκο.

:wub:

ναι ταιζω καθε 3 ημερα.ειχα και ενα προβλημα με το φιλτρο αλλα με την βοηθεια του φιλου prince το δορθωσα!!

ναι ταιζω καθε 3 ημερα.ειχα και ενα προβλημα με το φιλτρο αλλα με την βοηθεια του φιλου prince το δορθωσα!!

Να ταιζεις μια φορα την ημερα,τοσο ωστε να καταναλωνεται αμεσα απο τα ψαρια :wub:

να μην το φοβηθω λες?

Να μην φοβηθείς αλλά μόμο μια φορά την ημέρα.Συμβουλή μου αν σου έχει μείνει υπόλοιπο safe start ρίξτο στο ενυδρείο αλλιώς βοηθηστικά αν δεν έχεις, θα μπορούσες να βοηθήσεις με bionitrivec ή stresszyme αυτές τις πρώτες μέρες το φίλτρο σου - την βιολογία σου.

Καλή επιτυχία

Να μην φοβηθείς αλλά μόμο μια φορά την ημέρα.Συμβουλή μου αν σου έχει μείνει υπόλοιπο safe start ρίξτο στο ενυδρείο αλλιώς βοηθηστικά αν δεν έχεις, θα μπορούσες να βοηθήσεις με bionitrivec ή stresszyme αυτές τις πρώτες μέρες το φίλτρο σου - την βιολογία σου.

Καλή επιτυχία

καταλαβα ευχαριστω!!

και κατι αλλο που παρατηρησα τωρα που τα κοιταγα αυτα τα δυο που ειναι συνηθως μαζι ειχε παει το ενα διπλα του ειχε ανοιξει το στομα του και το αλλο ετρεμε δεν το δαγκωνε ουτε του ορμαγε .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...