gaster 10 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 10 Ιανουαρίου 2011 Αγαπητοί Φίλοι, Είναι 3μήνες περίπου όπου έχω στο πρώτο μου ενυδρείο (καθαρός όγκος νερού ~100lt) έξι red coral platy. Τι άλλα ψάρια θα μπορούσα να προσθέσω? Παράμετροι νερού έχουν ως εξής: kh ~7 gh ~10 ph ~7,4 Υπάρχουν Φυτά, CO2, υπόστρωμα, λεπτόκοκο χαλίκι, ένα ξύλο και μια μικρή πέτρα. Έχω σκεφτεί είτε για γκαπυ είτε μαύρα μόλυ. Μεταξύ αυτών των δύο τι προτείνετε και σε τι αριθμό/αναλογία? Άλλες ιδέες για προσθήκη, εκτός απο ζωοτόκα η ασπόνδυλα υπάρχουν? Γατόψαρα corydoras υπάρχουν για τις παραπάνω συνθήκες νερού η το ph είναι υψηλό? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 10 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 10 Ιανουαρίου 2011 (edited) Mπορεις να βαλεις και αλλα Platy αλλα και guppy. Τωρα με αυτο το ph ναι σιγουρα βαζεις corydoras αν και τα ζωοτοκα θα το προτημουσαν πιο υψηλο... Καλη σκεψη ειναι και αυτη των μολυ...guppy,molly,platy βαζουμε σε αναλογια 3 θυληκα προς 1 αρσενικο. Έγινε επεξεργασία 10 Ιανουαρίου 2011 - hms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hlias85 30 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Θα σου προτυνα τα guppies καλυτερα.Τα mollies δεν νομιζω οτι ταιριαζουν στις μετρησεις σου αν δε κανω λαθος θελουν σκληρο εως πολυ σκληρο νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaster 31 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Προσφάτως απέκτησα και νέα μέλη. 3 μικρά πλάτυ από γέννα και ήδη έχουν μεγαλώσει. Οπότε συνολικά είμαι στα 6+3πλάτυ. Για τα 100λτ που είναι τα καθαρά του ενυδρείου πόσα guppy θα μπορούσα να προσθέσω? Αν πχ προσθέσω 2αρσ. + 5θυλ. guppy είναι ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος