stormtrooper 29 Ιανουαρίου 2011 Author #51 Share 29 Ιανουαρίου 2011 πολυ ομορφα χρωματα εχει θα μεγαλωσει κιαλλο ή ειναι το τελικο της μεγεθος ? ο βυθος ειναι μονο με την τυρφη ετσι ? τι φυτα εχεις βαλει μεσα ? Το με΄γεθος που έχει τώρα σίγουρα δεν είναι το τελικό μιας μονομαχίνας. Αυτή βέβαια που έζησε αρκετό καιρό κάτω από αντίξοες συνθήκες, δεν ξέρω αν θα καταφέρει να φτάσει στο τελικό μέγεθος. Θα δείξει... Πάντως για την ώρα έχει πάρει μπόι. Ελπίζω να συνεχίσει. Ο βυθός είναι μόνο τύρφη. Από φυτά μη με ρωτά... Ποτέ δεν ασχολήθηκα με τις ονομασίες τους Το μόνο που με νοιάζει να ξέρω γι'αυτά είναι οι απαιτήσεις τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 13 Μαρτίου 2011 #52 Share 13 Μαρτίου 2011 πως παει εχουμε καιρο να ακουσουμε νεα απο την σονια? καταφερες τελικα να το κανεις low-maintenance tank ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Μαρτίου 2011 Author #53 Share 13 Μαρτίου 2011 πως παει εχουμε καιρο να ακουσουμε νεα απο την σονια? καταφερες τελικα να το κανεις low-maintenance tank ? Το πείραμα πάει μια χαρά... Έχω μεγάλη εξάτμιση νερού βέβαια λόγο του ότι δεν υπάρχει καπάκι, αλλά είναι το λιγότερο που με απασχολεί. Η Sonja μεγαλώνει αν και δεν νομίζω πως θα φτάσει ποτέ στο επιθυμητό μέγεθος. Παρ'όλα αυτά είναι πλήρως ζωηρή και πλέον έχουμε μάθει ο ένας τον άλλον. Μακάρι να είχα σωστή κάμερα να τράβαγα τις αντιδράσεις της όταν με βλέπει και καταλαβαίνει πως είναι η ώρα του φαγητού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 13 Μαρτίου 2011 #54 Share 13 Μαρτίου 2011 Το πείραμα πάει μια χαρά... Έχω μεγάλη εξάτμιση νερού βέβαια λόγο του ότι δεν υπάρχει καπάκι, αλλά είναι το λιγότερο που με απασχολεί. Η Sonja μεγαλώνει αν και δεν νομίζω πως θα φτάσει ποτέ στο επιθυμητό μέγεθος. Παρ'όλα αυτά είναι πλήρως ζωηρή και πλέον έχουμε μάθει ο ένας τον άλλον. Μακάρι να είχα σωστή κάμερα να τράβαγα τις αντιδράσεις της όταν με βλέπει και καταλαβαίνει πως είναι η ώρα του φαγητού... αλλαγες καθε ποτε κανεις ? εχει μεινει μονη της ? ο πλεκο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 15 Μαρτίου 2011 Author #55 Share 15 Μαρτίου 2011 αλλαγες καθε ποτε κανεις ? εχει μεινει μονη της ? ο πλεκο ? Αλλαγές δεν κάνω... Αφενός ταΐζω λίγο, αφετέρου η εξάτμιση είναι τέτοια που μου επιτρέπει ανανέωση νερού. Αυτή τη στιγμή συγκατοικεί με τα σαλιγκάρια... Το πλεκάκι δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Εξ'αρχής φαινόταν να είναι ατροφικό και αδύναμο και δυστυχώς πριν από μερικές μέρες μας άφησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkAngel 15 Μαρτίου 2011 #56 Share 15 Μαρτίου 2011 Καταπληκτικό! Tρομερή θέληση για ζωή η Sonja. Επίσης και το σετάρισμα του χώρου της με τύρφη απλά πανέμορφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 15 Μαρτίου 2011 #57 Share 15 Μαρτίου 2011 Αλλαγές δεν κάνω... Αφενός ταΐζω λίγο, αφετέρου η εξάτμιση είναι τέτοια που μου επιτρέπει ανανέωση νερού. Αυτή τη στιγμή συγκατοικεί με τα σαλιγκάρια... Το πλεκάκι δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Εξ'αρχής φαινόταν να είναι ατροφικό και αδύναμο και δυστυχώς πριν από μερικές μέρες μας άφησε. σε τι επιπεδα κυμαινονται τα ΝΟ3? στον πλεκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 15 Μαρτίου 2011 Author #58 Share 15 Μαρτίου 2011 σε τι επιπεδα κυμαινονται τα ΝΟ3? <30 πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 15 Μαρτίου 2011 #59 Share 15 Μαρτίου 2011 (edited) τη σονια την ειδα απο κοντα δε σου γεμιζει το ματι το γκαγκανιασμενο ποση δυναμη εχει μεσα του. μιλαμε για το φιλτρο μου νικο ε? θαμα θαμα! Έγινε επεξεργασία 15 Μαρτίου 2011 - irongud Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 15 Απριλίου 2011 Author #60 Share 15 Απριλίου 2011 Σήμερα είδα κάτι που δεν μου είχε τύχει ποτέ να ξαναδώ, αλλά υποθέτω πως δεν είναι και ιδιαίτερα σπάνιο φαινόμενο... Εκεί που καθόμουν στο γραφείο μου, βλέπω ξαφνικά μέσα στη γυάλα εκατοντάδες άσπρες κουκκίδες να αιωρούνται και η Sonja να προσπαθεί να τις μαζέψει στο στόμα της. Για να μην πολυλογώ, ήταν γεμάτη με αυγά και τα έβγαλε σε περίπου 5-6 δόσεις. Στην πορεία κατάλαβα πως δεν προσπαθούσε να τα μαζέψει, αλλά να τα φάει... Η μονομαχίνα μου είναι έτοιμη να γίνει μάνα μου φαίνεται... Οπότε πρέπει να βρεθεί και ο κατάλληλος γαμπρός (από Conan και πάνω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 15 Απριλίου 2011 #61 Share 15 Απριλίου 2011 Αν σου κάνουν οι κούκλοι μου όποτε θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 15 Απριλίου 2011 Author #62 Share 15 Απριλίου 2011 Αν σου κάνουν οι κούκλοι μου όποτε θες. Εγώ όποτε θέλω... Εσύ θες να πάρεις μία νύφη? Δεν έχω τα κατάλληλα λίτρα για σωστή αναπαραγωγή στη παρούσα φάση. Αν δε θες να ασχοληθείς, θα βρεθεί η άκρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 15 Απριλίου 2011 #63 Share 15 Απριλίου 2011 Ενώ εγώ τα έχω θέλεις να πεις... Η καλύτερη λύση πιστεύω θα ήταν να στηθεί ένα νέο ενυδρείο. Οι συνθήκες που ζει η Sonja δεν πιστεύω πως επιτρέπουν άμεσα τη μεταφορά της σε ενυδρείο με αρσενικό. Πρέπει σταδιακά να πλησιάσει το αρσενικό τις συνθήκες και μετά να γίνει η προσπάθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 15 Απριλίου 2011 Author #64 Share 15 Απριλίου 2011 Ενώ εγώ τα έχω θέλεις να πεις... Η καλύτερη λύση πιστεύω θα ήταν να στηθεί ένα νέο ενυδρείο. Οι συνθήκες που ζει η Sonja δεν πιστεύω πως επιτρέπουν άμεσα τη μεταφορά της σε ενυδρείο με αρσενικό. Πρέπει σταδιακά να πλησιάσει το αρσενικό τις συνθήκες και μετά να γίνει η προσπάθεια. Απ'όσο έχω καταλάβει το χαρακτήρα της, όποιος αρσενικός μπει μέσα, θα τον κάνει με τα κρεμμυδάκια. Κλασσική τσαμπουκαλού γυναίκα Η ηλικία της είναι ίσως η ιδανικότερη για ζευγάρωμα. Από την άλλη απαιτεί χρόνο... Κάτι θα βρούμε αν κάνουμε θέλω να πιστεύω. Γιατί η αλήθεια είναι πως αξίζει απογόνους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 15 Απριλίου 2011 #65 Share 15 Απριλίου 2011 Σίγουρα αξίζει.Ένα τόσο "άθελα" ταλαιπωρημένο ψάρι που δέχεται φροντίδα και φτάνει σε σημείο να ζευγαρώσει, πρέπει να έχει την ευκαιρία.Είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να γίνει αυτό.Μπορώ να σε βοηθήσω σε ότι χρειαστείς,όπως να μεταφέρουμε ένα κατάλληλο ενυδρείο και να το στήσουμε ανάλογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 27 Ιουνίου 2019 #66 Share 27 Ιουνίου 2019 Απίστευτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 27 Ιουνίου 2019 #67 Share 27 Ιουνίου 2019 πριν 21 λεπτά, το μέλος gyristroula έγραψε: Απίστευτο!!! Ναί ήταν εντυπωσιακό!¨Ενα από τα ποιό όμορφα και θετικά πόστ του φόρουμ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 27 Ιουνίου 2019 #68 Share 27 Ιουνίου 2019 Για να θυμούνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι καινούριοι!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 27 Ιουνίου 2019 #69 Share 27 Ιουνίου 2019 Τι έχουμε εδώ, διαγωνισμό ξεθάματος; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 27 Ιουνίου 2019 #70 Share 27 Ιουνίου 2019 Φοβερο θεμα για ξεθαμα όμως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosvas 27 Ιουνίου 2019 #71 Share 27 Ιουνίου 2019 Τι απέγινε τλκ το ψαράκι αυτό? Είχαμε απογόνους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 27 Ιουνίου 2019 #72 Share 27 Ιουνίου 2019 Ρώτησα τον Νίκο λοιπόν. Το ψαράκι το έδωσε γιατί έφυγε μόνιμα εξωτερικό και δέν γνωρίζει τί έγινε μετά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος