omprax 9 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 9 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα και από εμένα Νιώθω χαρούμενος και συνάμα τυχερός που στις μέρες μας υπάρχουν τέτοια sites που πέρα από το να μοιραστής της ανησυχίες σου σχετικά με τα ενυδρεία είναι και ένας πολύ καλός τρόπος να μάθεις πάρα πολλά για το αντικείμενο που αγαπάς και σε ξεκουράζει .είμαι από το Ηράκλειο Κρήτης και μου αρέσουν από παλιά τα ενυδρεία ,δεν σας κρύβω ότι πριν από μια εικοσαετία¨ προσπάθησα να ασχοληθώ για δυο χρόνια επαγγελματικά με το θέμα αλλά λόγο πολλών συγκυριών αποσύρθηκα χωρίς πάντα να χάσω την αγάπη μου για τα ψάρια ,και να που ήρθε η ώρα να μεταδώσω στα παιδιά μου την αγάπη μου και της μικρές μου γνώσης πάνω σε αυτά .αρχίζω πάλη με ένα ενυδρείο 100 L και δεν σας κρύβω ότι συναντώ αρκετές αλλαγές σε πάρα πολλά θέματα από ότι ήταν παλιά με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ζητώ της γνώμες σας (χωρίς να γίνομαι κουραστικός πιστεύω) 1) με τη ψάρια θα συνδυάζατε τα Firemouth μιας και είναι τα αγαπημένα μου 2) έχω στον μυαλό μου να βάλω και μερικά Jewel Cichlid μαζί τη λέτε Ευχαριστώ που με δεχτήκατε στην παρέα σας Δημήτρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN12345 9 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 9 Ιανουαρίου 2011 (edited) καλως ηρθες στο σιτε και εσυ εγω θα σου προτεινα να βαλεις μονο ενα ζευγαρι firemouth γιατι ειναι λιγα τα λιτρα σου αφου σου αρεσουν ομως ακομα και αυτα να τα προσεχεις γιατι μπορει ο αρσενικος να σκωτωσει την θηλυκια.απο φυτα μπορεις να βαλεις βαλινσερια και σκληρα φυτα για αυτο το ψαρι αν και να σου πω την αληθεια ειμαι λιγο ασχετος με της κιχλιδες φιλικα JOHN12345 Έγινε επεξεργασία 9 Ιανουαρίου 2011 - JOHN12345 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 9 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 9 Ιανουαρίου 2011 Καλώς τον Δημήτρη ! Στα 100 λίτρα θα έβαζα μόνο ένα ζευγάρι jewel cichlid. Για firemouth ίσως χρειάζεσαι κάποια παραπάνω λίτρα θα έλεγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 10 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 10 Ιανουαρίου 2011 Καλως ήλθες συνονοματε Θα συμφωνησω με τα λεγομενα του Ανδρεα,αν και θα προτιμουσα μια αναλυτικη παρουσιαση του ενυδρειου σου.Καλως ηλθες και παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 10 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 10 Ιανουαρίου 2011 Καλώς ήρθες φίλε στην παρέα !!! Κατά την γνώμη μου και τα δύο είδη θα στριμωχτούν σε 100 λίτρα. Και στρίμωγμα σε κιχλίδες συνήθως σημαίνει απώλειες... Και τα δύο είδη που αναφέρεις έχουν τελικό μέγεθος γύρω στα 15 εκατοστά και ταιριάζουν με ψάρια αντίστοιχου μεγέθους, φυσικά σε περισσότερα λίτρα. Καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirsini_st 13 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 13 Ιανουαρίου 2011 Καλως ορισες κοντα μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 13 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 13 Ιανουαρίου 2011 Kαλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 13 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 13 Ιανουαρίου 2011 καλως ορισες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts