costas21 10 Ιανουαρίου 2011 Author #26 Share 10 Ιανουαρίου 2011 Όχι δέν είπα ότι δέν κάνει, σάν απορία το έθεσα και το σκεπτικό σου έχει μια λογική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 11 Ιανουαρίου 2011 #27 Share 11 Ιανουαρίου 2011 Κάθε πότε την ταίζεις? Και εγω μια Heteractis εχω και θα ηθελα να μάθω τι γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 11 Ιανουαρίου 2011 #28 Share 11 Ιανουαρίου 2011 Η δικιά μου Heteractis Magnifica η οποία είναι και τεράστια έχει το κλασσικό συνήθειο και περπατάει προς τα πάνω. Επειδή όμως στα πάνω πατώματα κατοικούν σκληρά την πειράζω συχνά να κάτσει παρακάτω. Κρίμα το λυπάμαι το ζωντανό που το ταλαιπωρώ και αν συνεχίσει έτσι θα την δώσω. Ωστόσο όσες φορές την έχω ταϊσει το χει αρπάξει το ψαράκι και το χει καταβροχθίσει. Έχει τώρα τις τελευτάιες βδομάδες που χει κάτσει κάτω αλλά είναι θέμα πότε θα αρχίσει πάλι να σουλατσάρει. Αυτό με το τάισμα που λες Big_Blue θα το εφαρμόσω και γω μήπως και κάτσει εκεί που την θέλω. Πάντως το βασικότερο είναι η δυνατή και χαοτική κυκλοφορία. Την γουστάρει πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 11 Ιανουαρίου 2011 #29 Share 11 Ιανουαρίου 2011 Κάθε πότε την ταίζεις? Και εγω μια Heteractis εχω και θα ηθελα να μάθω τι γίνεται. 4 φορές την εβδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 12 Ιανουαρίου 2011 Author #30 Share 12 Ιανουαρίου 2011 4 φορές την εβδομάδα. Δηλαδή μέρα παρα μέρα; τί την ταίζεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 12 Ιανουαρίου 2011 #31 Share 12 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδή μέρα παρα μέρα; τί την ταίζεις; Γαριδούλα όχι προβρασμένη απο το super market. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 12 Ιανουαρίου 2011 Author #32 Share 12 Ιανουαρίου 2011 Την αποστειρώνεις; (ελαφρό ζεμάτισμα) ή απλά την καθαρίζεις και τις την δίνεις; εμένα δέν την θέλει την γαρίδα,τις καθαρίζω μισή σαρδέλα και κάνει πάρτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 12 Ιανουαρίου 2011 #33 Share 12 Ιανουαρίου 2011 (edited) Την αποστειρώνεις; (ελαφρό ζεμάτισμα) ή απλά την καθαρίζεις και τις την δίνεις; εμένα δέν την θέλει την γαρίδα,τις καθαρίζω μισή σαρδέλα και κάνει πάρτι... Τίποτε απο αυτά. Δεν χρειάζεται καθάρισμα γιατί είναι ήδη καθαρισμένη απο την συσκευασία της. Απλά την ξεπαγώνω. Επειδή μου έριξες ιδέα, θα δοκιμάσω και σαρδέλα και θα σου πω τι γίνεται. Πάντως την αθερίνα δεν την θέλει. Έγινε επεξεργασία 12 Ιανουαρίου 2011 - Big Blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος