Jump to content

Cinefil

Recommended Posts

Ασχολείται κάνεις με κινηματογράφο; ....τελευταία έχω τέτοιες ανέχειες :wub: ..σκέφτηκα ίσως άδω θα μπορούσαμε να ανταλλάζαμε ιδέες κλπ …πχ τελευταία έχω δει METROPOLIS, Brazil, Ο ΘΙΑΣΟΣ (1974-'75), Το Λιβάδι που δακρύζει(2004), M (1931), Raging Bull (1980), Α (1985), Dreams …γενικά βλέπω το τελευταίο 3ημνο ..και έχω ενθουσιαστει αρκετα ….θα ήταν ενδιαφέρον αν κάνεις είχε καμία σελίδα να προτείνει με τεχνικές –τεχνοτροπίες (διορθώστε αν κάνω λάθος) που χρησιμοποιούν οι σκηνοθέτες κλπ κλπ (στα ελληνικά) .,φυσικά ταινίες , τάσεις , ενδιαφέρουσες κριτικές που έχετε διαβάσει κλπ κλπ ..είμαι σχετικά αρχάριος μα ενδιαφέρει απ’ ότι φαίνετε αρκετά το σπορ

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

..αυτ την στιγμη πχ βλεπω το ντοκυμαντερ

..θεωρω οτι ειναι εκπλητικο ..καταπληκτικες εικονες και μουσικη που σε ταξιδευουν! ..το συστήνω σε ολους

..αυτ την στιγμη πχ βλεπω το ντοκυμαντερ

..θεωρω οτι ειναι εκπλητικο ..καταπληκτικες εικονες και μουσικη που σε ταξιδευουν! ..το συστήνω σε ολους

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ είναι πραγματικά εκπληκτικό!

Γενικώς είμαι πολύ του σινεμά και της ταινίας, αλλά δεν έχω συμμετάσχει στο θέμα σου, καθότι αναφέρεις "Σινεφίλ" και το επίπεδό μου φτάνει μέχρι το

:wub:

απιστευτο ντοκιματαιρ.σινεμα παω πολυ συχνα αλλα δεν θα πω τον αυτο μου σινεφιλ.οι αγαπημενες μου ταινιες ειναι η τριλογια του the lord of the rings.και μαλιστα η σπεσιαλ εκδοση με τις κομενες σκηνες.και η ταινιες που μου αρεσουν δεν ειναι για το επιπεδο του σινεφιλ.μαλον ειμαι του μπλοκμπαστερ.με τον αρνι και το σηγκαλ και τον βανταμ μεγαλωσαμε.τελευταια ηθελα να δω το σολομον κει αλλα δεν το προλαβα.

απιστευτο ντοκιματαιρ.σινεμα παω πολυ συχνα αλλα δεν θα πω τον αυτο μου σινεφιλ.οι αγαπημενες μου ταινιες ειναι η τριλογια του the lord of the rings.και μαλιστα η σπεσιαλ εκδοση με τις κομενες σκηνες.και η ταινιες που μου αρεσουν δεν ειναι για το επιπεδο του σινεφιλ.μαλον ειμαι του μπλοκμπαστερ.με τον αρνι και το σηγκαλ και τον βανταμ μεγαλωσαμε.τελευταια ηθελα να δω το σολομον κει αλλα δεν το προλαβα.

Αν σου αρεσουν οι πολεμικες τεχνες ψαξε βρες το Ninja Assassin (2009)

και το Undisputed III: Redemption (2010)

...προσφατα επεσε στο ματι μου αυτη η σελιδα kungfumovies

και αυτη εδω kungfucinema

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ είναι πραγματικά εκπληκτικό!

Γενικώς είμαι πολύ του σινεμά και της ταινίας, αλλά δεν έχω συμμετάσχει στο θέμα σου, καθότι αναφέρεις "Σινεφίλ" και το επίπεδό μου φτάνει μέχρι το

:wootwoot:

ποσταρετε παιδια οτι σας αραισει ...βαλτε οτι ταινειες εχετε :wub:

Λοιπον , απο τις προσφατες μακραν καλυτερη ηταν το Α- ΤΕΑΜ , με 2η το Losers και τριτη και καταυδρωμενη το Ραμπο 4 (ε...Aναλωσιμοι ηθελα να πω) .

Απο κωμωδιες μου αρεσε ...Το Σαν το σκυλο με την γατα ... αλλα χωρις υποτιτλους καθαρα αγγλικο σκυλισιο/γατισιο χουμορ !

Κοινωνικα κτλπ δεν εχω κατσει να δω ακομα ...

Aν σου αρεσε το Undisputed III: Redemption δες το σκετο Ninja που παιζει ο ιδιος ηθοποιος !

Απο εκει και περα προσωπικα περιμενω λιγο Rayn Reynolds,Jack Black να γελασουμε με την καρδια μας , λιγο Μικη Ρουκ v2.0 . Και τους γερολικους Al Pachino , Robert de Niro , και Robin Williams να κανουν κατι ...γιατι τελευταια πολυ επαναληψη αντιγραφη και Μαρβελ εχουν πεσει στην Μεγαλη Οθονη !

απο τις προσφατες ταινιες το red(b.willis κλπ),ο τουριστας με τους μπραντζολι.γενικως και λογω ανεργιας μου, τους τελευταιους μηνες εχω αυξησει κατα κορον τις hi definition ταινιες που βλεπω στο σπιτι μου.2 τερα ταινιες εχω δει χωρις ομως να πω πως τρελαθηκα κιολας,αφου σπανιζουν πλεον οι καλες ταινιες,ενω αντιθετως τα περισσοτερα ειναι σκουπιδια για να περασεις πολυ χαλαρα 1,5 ωριτσα....

1 παντως απο τις αγαπημενες μου ειναι το das boot toy 1981 se remastering 1080p.απιστευτη ταινια με θεμα τα γερμανικα υποβρυχια του β'παγκοσμιου πολεμου,με εξαιρετικη σκηνοθεσια,εικονα και μουσικη επενδυση.

...εχω αυξησει κατα κορον τις hi definition ταινιες που βλεπω στο σπιτι μου.

μια χαραααα! :wootwoot::wub:

δες το σκετο Ninja που παιζει ο ιδιος ηθοποιος !

καλοοοο ! ;):wub::wootwoot::rolleyes:

Θα σε παραθεσω μονο σε ενα θεμα που εχει ανοιξει ο φιλος γιαννης.... για τον προσωπικο του κινηματογράφο....

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=26177&hl=

Θα σε παραθεσω μονο σε ενα θεμα που εχει ανοιξει ο φιλος γιαννης.... για τον προσωπικο του κινηματογράφο....

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=26177&hl=

δεν το ειχα προσεξει ! :wub: ..μπραβο παιδιμ'! :wootwoot:

η τηλεοραση δεν εχει τπτ συνεπως ....παω να δω το Persona (1966) του Ιngmar Bergman.

Έγινε επεξεργασία - krisos

Επίσης παραθέτω κι ένα παρόμοιο θέμα...

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=23668

Θα βρείτε πολλά "διαμάντια" εκεί μέσα :wub:

γενικά εγώ είμαι πολύ του cinema.....Αυτές τις μέρες έχω πάρει να δω τον πολίτη kein(άμα το γράφω σωστά).Θα σας πω εντυπώσεις όταν την δω.επίσης πριν μια βδομάδα είδα μαι φοβερή ταινία και την συνιστώ ανεπιφύλακτα....τον θαυματοποιό.Μαζί με την λευκή κορδέλα και το βαλς με τον basir ίσως είναι η καλύτερες ταινίες που έχω δει τα 2 τελ. χρόνια.Ποιο κάτω θα δείτε και το trailer.Επίσης θέλω να δω τη ταινία ΚΥΝΟΔΟΝΤΑΣ που έχω ακούσει τα καλύτερα καθώς και το ATTENBERG.

Έγινε επεξεργασία - karrot

γενικά εγώ είμαι πολύ του cinema.....Αυτές τις μέρες έχω πάρει να δω τον πολίτη kein(άμα το γράφω σωστά).Θα σας πω εντυπώσεις όταν την δω.επίσης πριν μια βδομάδα είδα μαι φοβερή ταινία και την συνιστώ ανεπιφύλακτα....τον θαυματοποιό.Μαζί με την λευκή κορδέλα και το βαλς με τον basir ίσως είναι η καλύτερες ταινίες που έχω δει τα 2 τελ. χρόνια.Ποιο κάτω θα δείτε και το trailer.Επίσης θέλω να δω τη ταινία ΚΥΝΟΔΟΝΤΑΣ που έχω ακούσει τα καλύτερα καθώς και το ATTENBERG.

Τον πολιτη Κειν τον εχω κατεβασει και εγω να τον δω! :wub::wootwoot: ..γενικα δεν νοικιαζω ποτε προτιμω να κανω την δουλεια μου μεσω τορεντ! :rolleyes: ...κατεβασε το οπωσδηποτε το

...για τον Θαυματοποιο εχω ακουσει πολυ καλα λογια

Τον πολιτη Κειν τον εχω κατεβασει και εγω να τον δω! :wub::wootwoot: ..γενικα δεν νοικιαζω ποτε προτιμω να κανω την δουλεια μου μεσω τορεντ! :rolleyes: ...κατεβασε το οπωσδηποτε το

...για τον Θαυματοποιο εχω ακουσει πολυ καλα λογια

Black Swan?? Εμενα αυτο μου ερχεται στο μυαλο... ;)

Black Swan?? Εμενα αυτο μου ερχεται στο μυαλο... :rolleyes:

XAXAXAXA! ;) ...ο Μητσιωστας της Αμερικης με ταλεντο! :wub::wootwoot:

το black swan σήμερα μου την πρωτινέ και ένας φίλος μου :wub: .Θα κάτσω να το δω αλλά δυστυχώς δεν το παίζουν τα cinema τώρα που είδα(εγώ είμαι του cinema γενικά)_....μάλλον θα το κατεβάσω και εγώ

Pan's Labyrinth

Η Carmen που έχασε το σύζυγό της κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου ταξιδεύει με τη μικρή της κόρη προκειμένου να συναντήσει τον καπετάνιο μιας μικρής ομάδας αντρών σε κάποιο πεδινό καταυλισμό και μελλοντικό πατέρα του παιδιού που κουβαλάει. Αντάρτες εξακολουθούν να παραμένουν στα βουνά και ο πολεμοχαρής σύντροφός της προσπαθεί να απαλλάξει την Ισπανία του Φράνκο από κάθε επαναστατικό παράσιτο, όταν την ίδια ώρα η κόρη της μην αντέχοντας τη σκοτεινή πραγματικότητα που την περιβάλλει, πλάθει ένα φανταστικό κόσμο όπου κατοικείται από νεράιδες και κενταύρους.

Το «Pan's Labyrinth»ξεκινάει και τελειώνει με τον ίδιο τρόπο, σα παραμύθι για ενηλίκους όπου η πιθανότητα για θετική έκβαση της ιστορίας παραμένει μονάχα μια αμυδρή ελπίδα. Αφήνοντας κατά μέρος τα στουντιακά και αμφίβολης ποιότητας «Blade 2» και «Hell Boy» ο σκηνοθέτης συνεχίζει θεματικά και νοηματικά από εκεί που τελείωνε η επίσης ισπανόγλωσση Ραχοκοκαλιά του Διαβόλου. Περισσότερο σα μια γοτθική εκδοχή της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων η ταινία ισορροπεί εξαιρετικά ανάμεσα στην πραγματικότητα και την φαντασία, καθώς η μικρή Οφήλια προσπαθεί να εκτελέσει τις αποστολές που τις έχουν ανατεθεί στο σκληρό και γκρίζο μέρος της φαντασίας της και παράλληλα να επιβιώσει στο μουντό κόσμο που την περιβάλλει. Εξαιρετική δουλειά έχει γίνει στο χώρο της φωτογραφίας και σκηνικών που συμβαδίζει με το επίπεδο των ερμηνειών. Ειδικά ο Sergi Lopez στο ρόλο του αδίστακτου στρατηγού κλέβει την παράσταση. Αλλοτε βίαιος και σκληρός και άλλοτε ποιητικός και μυστηριώδης ο Λαβύρινθος του Πάνα καλεί κάθε θεατή να χαθεί σε αυτόν και να ανακαλύψει τα μυστικά του.

πηγη:cinemanews.gr

Έγινε επεξεργασία - krisos

Pan's Labyrinth

Η Carmen που έχασε το σύζυγό της κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου ταξιδεύει με τη μικρή της κόρη προκειμένου να συναντήσει τον καπετάνιο μιας μικρής ομάδας αντρών σε κάποιο πεδινό καταυλισμό και μελλοντικό πατέρα του παιδιού που κουβαλάει. Αντάρτες εξακολουθούν να παραμένουν στα βουνά και ο πολεμοχαρής σύντροφός της προσπαθεί να απαλλάξει την Ισπανία του Φράνκο από κάθε επαναστατικό παράσιτο, όταν την ίδια ώρα η κόρη της μην αντέχοντας τη σκοτεινή πραγματικότητα που την περιβάλλει, πλάθει ένα φανταστικό κόσμο όπου κατοικείται από νεράιδες και κενταύρους.

Το «Pan's Labyrinth»ξεκινάει και τελειώνει με τον ίδιο τρόπο, σα παραμύθι για ενηλίκους όπου η πιθανότητα για θετική έκβαση της ιστορίας παραμένει μονάχα μια αμυδρή ελπίδα. Αφήνοντας κατά μέρος τα στουντιακά και αμφίβολης ποιότητας «Blade 2» και «Hell Boy» ο σκηνοθέτης συνεχίζει θεματικά και νοηματικά από εκεί που τελείωνε η επίσης ισπανόγλωσση Ραχοκοκαλιά του Διαβόλου. Περισσότερο σα μια γοτθική εκδοχή της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων η ταινία ισορροπεί εξαιρετικά ανάμεσα στην πραγματικότητα και την φαντασία, καθώς η μικρή Οφήλια προσπαθεί να εκτελέσει τις αποστολές που τις έχουν ανατεθεί στο σκληρό και γκρίζο μέρος της φαντασίας της και παράλληλα να επιβιώσει στο μουντό κόσμο που την περιβάλλει. Εξαιρετική δουλειά έχει γίνει στο χώρο της φωτογραφίας και σκηνικών που συμβαδίζει με το επίπεδο των ερμηνειών. Ειδικά ο Sergi Lopez στο ρόλο του αδίστακτου στρατηγού κλέβει την παράσταση. Αλλοτε βίαιος και σκληρός και άλλοτε ποιητικός και μυστηριώδης ο Λαβύρινθος του Πάνα καλεί κάθε θεατή να χαθεί σε αυτόν και να ανακαλύψει τα μυστικά του.

πηγη:cinemanews.gr

Έγινε επεξεργασία - karydas

..δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να βγαλω σε λινκ το βιντεο του you tube ..ποιο πανω

πραγματικά η ταινία είναι αριστούργημα :wub: την είχα δει τότε στο cinema και την έχω δει 2 φορές σε dvd

πραγματικά η ταινία είναι αριστούργημα :wub: την είχα δει τότε στο cinema και την έχω δει 2 φορές σε dvd

:wootwoot:

ορίστε και 2 trailer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...