mimisrx8 9 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 9 Ιανουαρίου 2011 (edited) Ειχα μια ιδεα πριν λιγες μερες...να βαλω στο ενυδρειο μου αφρικανικες κιχλιδες και να τοποθετησω 4 λαμπες μπλε,για να το κανω να φαινεται σαν βυθος! Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν γινετε και αν θα εχω επιπλοκες με απωλειες και θανατους?? Εννοητε βεβαια οτι δεν θα υπαρχουν καθολου φυτα μεσα στο ενυδρειο! Περιμενω τουσ ειδικους να μου δωσουν τα φωτα τους!! Έγινε επεξεργασία 9 Ιανουαρίου 2011 - mimisrx8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 9 Ιανουαρίου 2011 Οι μπλε λαμπες ευνοουν την αναπτυξη αλγης.Τωρα με τεσσερις λαμπες,και μονο μπλε,νομιζω πως θα εχεις εξαρση,και μαλιστα ταχυτατη Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimisrx8 9 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 9 Ιανουαρίου 2011 Και χωρις φυτα θα αναπτυχθει τοσο πολυ αλγη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 9 Ιανουαρίου 2011 Και χωρις φυτα θα αναπτυχθει τοσο πολυ αλγη?? ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 9 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 9 Ιανουαρίου 2011 Και χωρις φυτα θα αναπτυχθει τοσο πολυ αλγη?? Θα αναπτυχθεί ,αν θέλεις κάνε χρήση μόνο μιας μπλέ αλλά και αυτή με χρονοδιάκοπτη σαν προσομοίωση αυγής και σούρουπου , ,από τις άλλες μπορείς να βάλεις μια daylight και μια ρόζ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimisrx8 9 Ιανουαρίου 2011 Author #6 Share 9 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδη ρε παιδια να μην προσπαθησω καθολου τελικα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 9 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 9 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδη ρε παιδια να μην προσπαθησω καθολου τελικα ε? Νομιζω δεν αξιζει!Είναι υπερβολή τοσο και τετοιου ειδους φωτισμο σε Αφρικανικο ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος