Δίας 11 Ιανουαρίου 2011 #26 Share 11 Ιανουαρίου 2011 Με το bactozym τι θεμα να έχεις?δεν νομίζω να εχεις καποιο προβλημα! Το bactozym το προσθεσες για να ευνοηθεί η αναπτυξη των βακτηριδίων στο φιλτρο σου. Μήπως ταίζεις πολύ τροφη και συχνά τα ψαρια σου?Ποτε εκανες τελευταια φορα αλλαγή νερού? Το bactozym αυτη τη δουλεια κανει κυριως.Προετοιμαζει το εδαφος.Επιταχυνει την αναπτυξη δημιουργιας εδαφους καταλληλου,επανω στα βιολογικα υλικα,οπου εκει θα αποικησουν τα βακτηρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran07 11 Ιανουαρίου 2011 Author #27 Share 11 Ιανουαρίου 2011 Με το bactozym τι θεμα να έχεις?δεν νομίζω να εχεις καποιο προβλημα! Το bactozym το προσθεσες για να ευνοηθεί η αναπτυξη των βακτηριδίων στο φιλτρο σου. Μήπως ταίζεις πολύ τροφη και συχνά τα ψαρια σου?Ποτε εκανες τελευταια φορα αλλαγή νερού? ταιζω με προσοχη γιατι ειναι σχετικα καινουργιο το ενυδρειο και φοβομουν μην μου ανεβουν η τιμες αλλαγη νερου εκανα πριν 6 ημερες και θα ξανακανω το σαββατο γιατι ειμαι αθηνα απο σημερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 11 Ιανουαρίου 2011 #28 Share 11 Ιανουαρίου 2011 Συγνώμη bactozyme ή stresszyme ;; Τελικά δεν μου απάντησες στο πιο πάνω ερώτημα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran07 12 Ιανουαρίου 2011 Author #29 Share 12 Ιανουαρίου 2011 Τελικά δεν μου απάντησες στο πιο πάνω ερώτημα ; bactozyme Γιατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 13 Ιανουαρίου 2011 #30 Share 13 Ιανουαρίου 2011 (edited) bactozyme Γιατι? Μα γιατί το bactozyme δεν είναι βακτηρίδια όπως είπε και ο Δίας πιο πάνω ,οπότε θα ήταν καλό να κάνεις χρήση για παράδειγμα bionitrivec ή stresszyme για παράδειγμα. Έγινε επεξεργασία 13 Ιανουαρίου 2011 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran07 13 Ιανουαρίου 2011 Author #31 Share 13 Ιανουαρίου 2011 (edited) Μα γιατί το bactozyme δεν είναι βακτηρίδια όπως είπε και ο Δίας πιο πάνω ,οπότε θα ήταν καλό να κάνεις χρήση για παράδειγμα bionitrivec ή stresszyme για παράδειγμα. o.k ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία 13 Ιανουαρίου 2011 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος