Jump to content

Τι τρωνε τα Hermit Grab

Recommended Posts

Οι ταμπλετες βυθου (JBL Novo Fect) ή οι μπαλιτσες (JBL Novo Prawn) που ειχα για τα ψαρια βυθου και τις γαριδες αντιστοιχα απο το ενυδρειο γλυκου, κάνουν για τροφη στο θαλλασινό μου για τον Hermit Grab που προσφατα αποκτησα? (Πιθανοτατα Electric Blue Hermit Crab )

IMG00151-20110108-2251-1.jpg

Είναι παμφάγα !! δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις μιας και θα καταναλώσουν οτιδήποτε τροφή περισσέψει.

Εγω θα ελεγα... ακομα ΚΑΙ σαλιγκαρια!! Τα ειδα να κανουν επιθεση στα alge eater μου και να το χτυπανε!!

Εγω θα ελεγα... ακομα ΚΑΙ σαλιγκαρια!! Τα ειδα να κανουν επιθεση στα alge eater μου και να το χτυπανε!!

Άκρος φυσιολογική συμπεριφορά.Για να αποφύγουμε αντίστοιχα και άκρος δυσάρεστα συμβάντα σαν αυτό θα πρέπει να κρατάμε την σωστή αναλογία λίτρων ανά ερημίτη....

Και να ρίχνουμε και μερικά μεγαλύτερα άδεια κελύφη... :wub:

Θελουν το καβουκι τους!!!! :wub:

Άκρος φυσιολογική συμπεριφορά.Για να αποφύγουμε αντίστοιχα και άκρος δυσάρεστα συμβάντα σαν αυτό θα πρέπει να κρατάμε την σωστή αναλογία λίτρων ανά ερημίτη....

Αν πάρω αλλον εναν στο 25λιτρο μου ειμαι οκ? Σκεφτομαι να αποφυγω τα σαλιγκαρια για να μην εχουμε προβλημα.

Και να ρίχνουμε και μερικά μεγαλύτερα άδεια κελύφη... :wub:

Σωστος..ξερεις που μπορω να βρω αδεια κελυφη?

Αν πάρω αλλον εναν στο 25λιτρο μου ειμαι οκ? Σκεφτομαι να αποφυγω τα σαλιγκαρια για να μην εχουμε προβλημα.

Δεν θα στο πρότεινα αυτο.Μια σωστή αναλογία είναι ένας ερημίτης ανα 100 λίτρα νερού.

Αυτήν την φόρμουλα δεν την κρατάμε μονο για να μην κινδυνεύουν τα σαλιγκάρια άλλα και διοτι σε λιγότερα λίτρα με λιγοστούς πόρους μπορεί να εξελιχθεί σε καταστροφέα κάνοντας ζημιά σε βράχο και κοραλια....

Επίσης σωστή επιλογή για τα λίτρα σου θα ήταν κάποιος red hermit και οχι ο blue ειδικότερα λόγο μεγέθους και συμπεριφοράς...

Ακριβώς!Κι εμένα η επιλογή μου ήταν οι κόκκινοι καθώς δεν μεγαλώνουν πολύ.Θέλει λίγο ψάξιμο βέβαια αλλά βρίσκεις...Κελύφη μπορείς να βάλεις από άλλα σαλιγκάρια που "παρέδωσαν"...

Ο δικός μου επέλεξε από apple snail. :wub:

Δεν θα στο πρότεινα αυτο.Μια σωστή αναλογία είναι ένας ερημίτης ανα 100 λίτρα νερού.

Αυτήν την φόρμουλα δεν την κρατάμε μονο για να μην κινδυνεύουν τα σαλιγκάρια άλλα και διοτι σε λιγότερα λίτρα με λιγοστούς πόρους μπορεί να εξελιχθεί σε καταστροφέα κάνοντας ζημιά σε βράχο και κοραλια....

Επίσης σωστή επιλογή για τα λίτρα σου θα ήταν κάποιος red hermit και οχι ο blue ειδικότερα λόγο μεγέθους και συμπεριφοράς...

Ακριβώς!Κι εμένα η επιλογή μου ήταν οι κόκκινοι καθώς δεν μεγαλώνουν πολύ.Θέλει λίγο ψάξιμο βέβαια αλλά βρίσκεις...Κελύφη μπορείς να βάλεις από άλλα σαλιγκάρια που "παρέδωσαν"...

Ο δικός μου επέλεξε από apple snail. :wub:

Ευχαριστώ.

Έγινε επεξεργασία - haf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...