Freeman 8 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 8 Ιανουαρίου 2011 Εγκατέστησα το guitar rig 4 και είδα οτι είναι αρκετά καλό.Εχει πολλές παραμορφώσεις... Διάβασα πως το μόνο πρόβλημα που θα προκύψει είναι πως θα υπάρχει καθυστέρηση στον ήχο απο τα ηχεία του υπολογιστή αυτό βέβαια εξαρτάτε απο την κάρτα ήχου.Εχω μία creative SB Audigy 2 [b800].Μέ ένα ένα καλώδιο με jack μονοφωνικό 1/4” σε στερεοφωνικό 1/8” θα είμαι ΟΚ ?Δέν μπαίνω στον κόπο να σπαταλήσω λεφτά για να πάρω μια κάρτα ήχου για ηχογραφήσεις και προενισχυτή γιατι αυτόν τον καιρό θέλω να κάνω απλώς την πλάκα μου με αυτό το πρόγραμμα Τί λετε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
John...0_o 9 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 9 Ιανουαρίου 2011 Επειδη το συγκεκριμενο προγραμμα το χρεισημοπιω κ εγω κ ειναι απλα ΤΡΟΜΕΡΟ εχω παρει αυτο ROCK FROG Κανει πολυ καλη δουλεια και ειναι usb Συνδέεις πολυ ευκολα την κιθαρα σου στο PC To ειχα παρει απο εδω ZOZEF Παντως ψαχτο λιγο youtube θα βρεις πολα βιντεακια ελπιζω να βοηθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 9 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 9 Ιανουαρίου 2011 (edited) £59.00 νομίζω είναι πολλά για ένα καλώδιο Αυτή η σύνδεση που λέω πιο πάνω θα λειτουργήσει ? Έγινε επεξεργασία 9 Ιανουαρίου 2011 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 14 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Κατάφερα και την συνδεσα απευθείας στην κάρτα ήχου αλλά ο ήχος που βγάζει μέσα από το πρόγραμμα είναι απαίσιος Ξέρει κανείς τι φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 14 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 14 Ιανουαρίου 2011 βγάλε το mic boost από την είσοδο του μικροφώνου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 15 Ιανουαρίου 2011 Author #6 Share 15 Ιανουαρίου 2011 βγάλε το mic boost από την είσοδο του μικροφώνου δεν καταλαβα ?? τι είναι το mic boost και πώς το βγάζω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος