Apostolis1996 8 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 8 Ιανουαρίου 2011 Καλα αυτο παλι πως μπορει ρε παιδια να γινει...εχω μεσα σε τριαντα λιτρα μια κλινερ και μια σεξυ γαριδα και εχθες παρατηρησα πως και οι δυο εχουν αυγα...το θεμα ειναι πως εχω τις γαριδες μεσα κανα τριμηνο....το εχω ξανασυναντησει αυτο γιατι οταν ειχα γλυκου με εναν αστακο μεσα ειχε κανει κι αυτος γεννα και ειχα μαθει τοτε πως μπορουν τα θυληκα και κρατουν το σπερμα του αρσενικου και το γονιμοποιουν οποτε θελουν αλλα αυτο μου συνεβη λιγες μερες μετα αφοτου το ειχα παρει....το θεμα τωρα που με απασχολει ειναι πως δεν μπορω σιγουρα να τις βγαλω και να πανε σε αλλο ενυδρειο και ειμαι σχεδον σιγουρος πως τα μωρακια θα γινουν γευμα απο κανα κλοουν η κανενα ερημιτη...σωστα???Για πειτε μου γιατι θα ειναι και γ@@@ τις φασεις εχω καμια πιθανοτητα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 8 Ιανουαρίου 2011 οι πιθανοτητες να βγουνε και και να σωθουνε και μωρα ειναι απειροελαχιστες.....θα γινει παρτι απο ολους μεσα στο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.T 8 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 8 Ιανουαρίου 2011 Καλα αυτο παλι πως μπορει ρε παιδια να γινει...εχω μεσα σε τριαντα λιτρα μια κλινερ και μια σεξυ γαριδα και εχθες παρατηρησα πως και οι δυο εχουν αυγα...το θεμα ειναι πως εχω τις γαριδες μεσα κανα τριμηνο....το εχω ξανασυναντησει αυτο γιατι οταν ειχα γλυκου με εναν αστακο μεσα ειχε κανει κι αυτος γεννα και ειχα μαθει τοτε πως μπορουν τα θυληκα και κρατουν το σπερμα του αρσενικου και το γονιμοποιουν οποτε θελουν αλλα αυτο μου συνεβη λιγες μερες μετα αφοτου το ειχα παρει....το θεμα τωρα που με απασχολει ειναι πως δεν μπορω σιγουρα να τις βγαλω και να πανε σε αλλο ενυδρειο και ειμαι σχεδον σιγουρος πως τα μωρακια θα γινουν γευμα απο κανα κλοουν η κανενα ερημιτη...σωστα???Για πειτε μου γιατι θα ειναι και γ@@@ τις φασεις εχω καμια πιθανοτητα??? το ιδιο συμβαινει και με τα ασπονδυλα του αλμυρου νερου Αποστολε...φανταζομαι πως δεν θα εχεις αλλους κατικους μεσα,επεοδη αναφερεις πως το ενυδρειο ειναι 30 λιτρα,αρα αν τα αυγα την γλυτωσουν απο τα σκουλικια,θα μου κρατησεις λιγα thor amboinensis Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 8 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 8 Ιανουαρίου 2011 αν θέλεις να ασχοληθείς με τισ γαριδούλες το καλύτερο βιβλίο είναι του APRIL KIRKENDOLL <how to raise & train your peppermint shrimp > Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος