chaniacity 8 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 8 Ιανουαρίου 2011 πριν λιγες μερες ελαβα απο κινα τα πρωτα μου λουλουδια... ενα απο αυτα που ειχε φυλλομα καπου στα 5-6 φυλλα μονο 3 αντεξαν εκτων ο οποιον οριστε τα αποτελεσματα! φταιει ο φωτισμος? ή ταλαιπωρια τους απο το ταξιδι? τα υπολοιπα φυτα αναπτυσονται κανονικα.! \ ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 8 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 8 Ιανουαρίου 2011 (edited) πριν λιγες μερες ελαβα απο κινα τα πρωτα μου λουλουδια...ενα απο αυτα που ειχε φυλλομα καπου στα 5-6 φυλλα μονο 3 αντεξαν εκτων ο οποιον οριστε τα αποτελεσματα! φταιει ο φωτισμος? ή ταλαιπωρια τους απο το ταξιδι? τα υπολοιπα φυτα αναπτυσονται κανονικα.! \ ευχαριστω! φταίει και το σοκ και η ταλαιπωρία την ανούμπια δέσε την κάπου σαν να την έχει φυτέψεις μέσα στο χαλίκι αυτό δεν είναι καλό δώσε τους λίγο χρόνο στο μεταξύ ρίχνεις καθόλου κανένα γενικό λίπασμα ? λίγος σίδηρος θα έκανε καλό και γενικότερα ιχνοστοιχεία Έγινε επεξεργασία 8 Ιανουαρίου 2011 - Andreas301 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaniacity 8 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 8 Ιανουαρίου 2011 φταίει και το σοκ και η ταλαιπωρία την ανούμπια δέσε την κάπου σαν να την έχει φυτέψεις μέσα στο χαλίκι αυτό δεν είναι καλό δώσε τους λίγο χρόνο στο μεταξύ ρίχνεις καθόλου κανένα γενικό λίπασμα ? λίγος σίδηρος θα έκανε καλό και γενικότερα ιχνοστοιχεία την εχω βαλει πανω πανω στο χαλικι... αλλα μαλλον δεν κανει! ¨-( λες με κανενα ξυλακι απο σουβλακι να κανει καλλιτερη δουλεια?? οχι δεν εχω βαλει τιποτα. μονο με κοπρια :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος