thoba 8 Ιανουαρίου 2011 #26 Share 8 Ιανουαρίου 2011 20 με 30 ευρω και τα δυο Link to comment Share on other sites More sharing options...
riperakias 8 Ιανουαρίου 2011 Author #27 Share 8 Ιανουαρίου 2011 (edited) ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ;ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΚΕΤΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ; Έγινε επεξεργασία 8 Ιανουαρίου 2011 - riperakias Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 8 Ιανουαρίου 2011 #28 Share 8 Ιανουαρίου 2011 Μερικα ενυδρεια τα βγαζουν πακετο αλλα τα εχουν προστετα τωρα εσυ βλεπεις και κανεις εγω θα σε προτηνα να πας μια βολτα στα μαγαζια να δεις τιμες για ενυδρειο σκετο και ενυδρειο πακετο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 8 Ιανουαρίου 2011 #29 Share 8 Ιανουαρίου 2011 τΩΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΑ 7-8 ΙΣΩς ΚΑΙ 9 ΛΙΤΡΑ.ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 40-60 ΛΙΤΡΑ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΕΡΜΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟ;ΜΕΤΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ;ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΚΕΤΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ; Γράφε σε παρακαλώ με πεζούς χαρακτήρες και όχι με κεφαλαία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riperakias 8 Ιανουαρίου 2011 Author #30 Share 8 Ιανουαρίου 2011 Οκ,θα κανω και μια βολτα στα μαγαζια θα δω και τι υπαρχει και θα αποφασισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 9 Ιανουαρίου 2011 #31 Share 9 Ιανουαρίου 2011 Παράλληλα ρίξε και μια ματιά στα παρακάτω... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=18301 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=23714 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=13569 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=118 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riperakias 11 Ιανουαρίου 2011 Author #32 Share 11 Ιανουαρίου 2011 ΤΑ εχω στο περιπου 10λιτρο και χωρισμενα με διαχωριστικο.Το θηλυκο κανει σαν τρελο και ανειγει τους βρογχους του συνεχεια το αρσενικο δεν κανει ομως φωλια εχω φαλει ενα αυτοσχεδιο σωληνακι και αυτο κανει μπυρμουλιθρες διασμαρτα στο ενυδρειο ειναι κακο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
riperakias 11 Ιανουαρίου 2011 Author #33 Share 11 Ιανουαρίου 2011 Βασικα για να καταλαβετε το αρσενικο κανει μπουρμπουλιθρες οπου νανε.Ειναι κακο αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
riperakias 11 Ιανουαρίου 2011 Author #34 Share 11 Ιανουαρίου 2011 Παιδια να δειτε τι γινεται οταν βγαζω το διαχωριστηκο το θυληκο ανυγει ολα τα πτερυγια τους βρογχους πηγαινει διπλα στο αρσενικο και κουλουργιαζεται αλλα αυτος δεν δινει οτε καν σημασια.Μετα τον κυνηγαει δν τον πιανει και ξανααρχιζει απο την αρχη.Λετε να φταιει που δεν εχει κανει ακομα την φωλια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisazre 13 Ιανουαρίου 2011 #35 Share 13 Ιανουαρίου 2011 Μπορείς πάντως να δημιουργήσεις ένα πολύ ωραίο περιβάλλον για το betta σου, έστω και σε αυτά τα λίτρα. Τώρα αν θες αναπαραγωγή, θα σε καθοδηγήσουν οι ειδικοί. Πάντως κι εγώ έφτιαξα ένα μινι ενυδρειάκι για έναν τέτοιο κυριούλη εδώ χαμηλού κόστους και θα έλεγα αρκετά ωραίο. Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
riperakias 14 Ιανουαρίου 2011 Author #36 Share 14 Ιανουαρίου 2011 Ναι γυρισα το ενα πισω τωρα εχω μια θυληκια μονη με ενα πλαστικο φυτο και θερμομετρο.Αληθινα φυτα δεν βρηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sissy 5 Φεβρουαρίου 2011 #37 Share 5 Φεβρουαρίου 2011 παιδια εχω και εγω μια ερωτηση. Μια φίλη μου μου έδωσε έναν μονομάχο που τον ειχε 6 μηνες. Τον έχω 3 εβδομάδες και ενώ στην αρχή ήταν καλά τώρα κάθεται συνέχεια στον πάτο της γυάλας. Η γυάλα μου είναι 15 λίτρα. Τι να κάνω? Τι μπορεί να φταίει? Να σημειώσω πως τώρα ενημερώνομαι για τους μονομάχους γιατί πριν δεν ήξερα πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 5 Φεβρουαρίου 2011 #38 Share 5 Φεβρουαρίου 2011 παιδια εχω και εγω μια ερωτηση. Μια φίλη μου μου έδωσε έναν μονομάχο που τον ειχε 6 μηνες. Τον έχω 3 εβδομάδες και ενώ στην αρχή ήταν καλά τώρα κάθεται συνέχεια στον πάτο της γυάλας. Η γυάλα μου είναι 15 λίτρα. Τι να κάνω? Τι μπορεί να φταίει? Να σημειώσω πως τώρα ενημερώνομαι για τους μονομάχους γιατί πριν δεν ήξερα πολλά Άνοιξε ένα καινούριο θεματάκι και καλό θα ήταν να μας δώσεις και 1-2 φωτογραφίες του μονομάχου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος